Leiebiler i India

Leter du etter billige leiebiltilbud i India? Søk her!

New Delhi, Delhi, India
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
New Delhi, Delhi, India
fr. 29.9.
12:00
fr. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i India

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen India

Hvilket leiebilselskap i India har flest utleiesteder?

Med totalt 67 utleiesteder over hele India, har Instant Cabs flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Hvis du ennå ikke har valgt hvilken by i India du skal reise til, bør du vurdere New Delhi, som er den mest populære destinasjonen i landet. Her har Instant Cabs 2 utleiesteder rundt omkring i området.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i India?

Det finnes en rekke ulike typer leiebiler å velge mellom, men i India er det Økonomi som er den mest populære leiebilen. Ca. 52 % av brukerne våre valgte en Økonomi i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 593 kr per dag for leiebilen sin. Husk at du alltid kan velge en annen type leiebil som bedre passer budsjettet ditt, aktivitetene du har planlagt, og værfoholdene.

Leiebilinformasjon for India

Har India noen unike trafikklover?

India med sin størrelse og befolkning har en enorm mengde unike og spesielle trafikklover og regler. Noe av det viktigste å få meg seg for turister og nye besøkende er det at trafikken i India foregår på venstre side akkurat som i Storbritannia. Dette kan ofte være uvant for nye besøkende så det kan være lurt på å forberede seg på akkurat dette. Rattet vil befinne seg på høyreside slik som i andre venstrekjørende land. Videre er det strenge regler knyttet til bruk av setebelte for alle ombord en leiebil. Politiet kan gi deg forelegg hvis man bryter dette påbudet.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i India?

Det er gode muligheter for å finne billige leiebiler i India, og for å kunne benytte seg av leiebil her er det noen regler man burde kjenne til. Det er gjerne strenge krav til førere av leiebiler og det er viktig at man medbringer riktig dokumentasjon. Noen steder vil det formelt sett være krav om et internasjonalt førerkort, men som oftest vil et norsk eller europeisk førerkort skrevet på engelsk gjøre samme nytten. Dette vil selskapet for bilutleie vite. Det er også viktig at førerkort er gyldig for hele perioden man ønsker å leie en bil samt at førerkortet gir deg tillatelse til å kjøre den bilkategorien man forespør. Det er også smart å medbringe annen dokumentasjon slik som et pass når man er på kontoret til leiebilfirmaet ettersom mange steder vil de etterspørre akkurat dette.

Hvilke områder i India har mest trafikk?

India som et av de mest folkerike landene i verden har meget høye trafikktall og de fleste storbyer er trafikkerte. Utenfor de større byene er det gjerne områder hvor det er mindre trafikk, men det er viktig å merke seg at veiene i India ikke bare benyttes av biler og motorsykler, men av myke trafikanter eller folk som selger frukt og grønt ved veikanten. Dette betyr også at trafikkbildet i India kan skifte meget hurtig noe som gjør at det kan være krevende å kjøre der hvis man ikke har tidligere erfaring. Det er store kvalitetsforskjeller på veiene i India, det finnes en rekke glimrende motorveier mellom de store byene slik som mellom New Delhi og byene rundt. Her vil trafikken gjerne flyte veldig bra, samtidig som at veikvaliteten gjerne varierer jo lengre utenfor byene en beveger seg.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i India?

Det er vanskelig å bare trekke frem et eksempel på naturskjønne veier i India ettersom dette er et land som rommer enormt mye forskjellig. For en ny turist så vil gjerne områder i Sør-India være et godt startsted med byer som Goa og områder som Tamil Nadu. Her kan man kjøre langs kysten og la seg imponere av det fascinerende landskapet som er en blanding av tropisk regnskog og Middelhavsaktig. Herfra kan man fint kjøre nordover og passere gamle historiske koloni-områder som er etterlevninger etter perioden hvor deler av India var under portugisisk styre. Her kan man finne gamle ærverdige bygninger og fantastiske fiskelandsbyer som skaper en utrolig kontrast sammenlignet med det moderne India som venter lengre nord i byer som Bangalore og Mumbai. Etter hvert som man beveger seg nordover vil man komme til den historiske hovedstaden New Delhi som kan by på et enormt utvalg av fascinerende monumenter, museer og palasser. Fra New Delhi er det enkelt å fortsette ferden videre nordover mot det indiske fjellandskapet som dominerer lengst i nord. Mot grensen til Pakistan vil en finne noen av de høyeste fjelltoppene i hele regionen og er verdt et besøk.


Tilbud på India bilutleie

Finn leiebil i India som passer for deg

Liten Leiebiler

464 kr - 1 659 kr

Alle biltyper

464 kr - 2 269 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i India er 462 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i India er i juni. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 464 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i India. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i India kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i India

Alle større selskaper som leier ut biler i India

Instant Cabs

67 utleiesteder

Europcar

35 utleiesteder

keddy by Europcar

28 utleiesteder

Car Club

23 utleiesteder

SS Travels

19 utleiesteder

MyChoize Car Rental

16 utleiesteder

Myles

16 utleiesteder

Avis

14 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i India

Attraksjoner i nærheten:

Ranthambore National Park288,1 km
Gulmarg Gondola662,0 km
Palolem Beach1538,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Palolem Beach469,7 km
Ranthambore National Park855,6 km
Gulmarg Gondola1668,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Palolem Beach445,2 km
Ranthambore National Park1429,8 km
Gulmarg Gondola2340,4 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i India

Nedenfor er de mest populære hotellene i India

Leiebiler i India

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i India, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i India?

Loven i India krever at du kjører på India side. Hvis denne loven ikke følges, kan dette resultere i trafikkbøter og ulykker.

Hvor gode er veiene i India?

I 2019 ble India rangert som nr. 61 av totalt 137 land når det kommer til veikvalitet. India fikk en score på 4 for veikvaliteten, og scoringssystemer er basert på en skala fra 1 til 7, der 7 er best.

Hva er promillegrensen i India?

0,30‰ er BAC (øvrige lovlige alkoholpromille) i India. Høyere promille anses som kjøring i påvirket tilstand og kan straffes med bøter, restriksjoner på førekort eller andre type sanksjoner. Aldersgrensen for å drikke alkohol i India avhenger av hvilken region du skal besøke, så husk å sjekke dette før du planlegger reisen.

Hva er prisen på bensin i India?

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 13,60 kr per liter for bensin i India. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i India, bør du vurdere Kuwait. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,67 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 33,35 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for India fra biler sist?

Priser for India fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for India fra biler?

Fra og med september 2023, er det 295 tilbydere å velge mellom fra India biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i India?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert India. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i India?

Når du leier en bil i India, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler i populære regioner i India

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i India som du ikke må gå glipp av

Leiebiler i populære byer i India

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i India

Utforsk flere leiebiler i Asia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Asia

Start planleggingen av reisen til India


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i India?

Du bør bestille en leiebil i India med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i India?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i India. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i India med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i India.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i India på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i India.

Finner jeg utleiebiler i India som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i India på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i India med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i India på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til India på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.