Leiebil Bangalore, India - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Bangalore, India? Start søket her

Bangalore, KA, India
24. apr. — 1. mai
Samme leveringssted
Bangalore, KA, India
lø. 24.4.
middag
lø. 1.5.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Bangalore

Alle større selskaper som leier ut biler i Bangalore, India
Byråets vurdering: Middelmådig 2.6

Poengsummen er basert på 11 vurderinger


Avstand fra Bangalore, India til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bangalore Kempegowda flyplass

Leiebiler i Bangalore

Vi har hatt 1 søk fra en bruker som ser etter leiebil i Bangalore så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Bangalore for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Hertz, Europcar og Avis er noen av selskapene i Bangalore som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Bangalore. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Bangalore, India?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Bangalore. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Bangalore tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hva er fartsgrensen i Bangalore, India?

Fartsgrensen i Bangalore er 70 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Bangalore har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 80 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Bangalore, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvordan er været i Bangalore, India i april?

I løpet av april ligger gjennomsnittstemperaturen i Bangalore på 28 °C, og forventet nedbørsmengde er 30 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Bangalore.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Ettersom Bangalore vanligvis opplever høye temperaturer i april med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Bangalore representativt for resten av Karnataka?

Klimaet i Karnataka i april innebærer vanligvis temperaturer på 28 °C og en forventet nedbørsmengde på 30 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Bangalore til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler i andre byer i India


Finn hotell og fly til Bangalore