Leiebiler fra Europcar i Johannesburg

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Europcar i Johannesburg

Johannesburg, Sør-Afrika
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Johannesburg, Sør-Afrika
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Europcar sine utleiesteder i Johannesburg

Nedenfor finner du informasjon om Europcar sine utleiesteder for leiebiler i Johannesburg, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
7 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra Europcar i Johannesburg

 • Er det trygt å leie en bil hos Europcar i Johannesburg under COVID-19-pandemien?

  Europcar har innført forbedrede renholdsmetoder på utleiestedene sine i Johannesburg for å forhindre spredningen av COVID-19 til kunder og ansatte. Dette inkluderer desinfisering av biler innvendig (ratt og dashbord), utvendig (dørhåndtak og nøkkellenker) og andre hyppig berørte områder. Europcar har også følgende ekstra retningslinjer for helse og sikkerhet:
  • «Zero Contact»-policyen som forsikrer om at nøkkelen til bilen forsegles i en konvolutt etter desinfisering

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Europcar i Johannesburg i Januar?

  Den billigste prisen for en leiebil hos Europcar i Johannesburg i Januar, ligger på 356 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos Europcar er mer opp mot 372 kr per dag i Januar, eller i gjennomsnitt 2 603 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist Januar, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

 • Har Europcar et utleiested på Johannesburg OR Tambo flyplass?

  Ja, Europcar har 1 utleiested på Johannesburg OR Tambo flyplass som som er å finne på følgende adresse: Or Tambo International Airport.

 • Tilbyr Europcar gratis avbestilling av leiebil i Johannesburg?

  Europcar tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Johannesburg. Me, vær oppmerksom på at ved avbestilling i siste liten kan det belastes et avbestillingsgebyr. Vi anbefaler at du ringer Europcar for mer informasjon. Johannesburg retningsnummer for Europcar finner du her: here på siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Europcar når man er i Johannesburg i Januar?

  Leiebiler av typen Standard er den mest populære å leie hos Europcar i Johannesburg i løpet av Januar. I gjennomsnitt koster leiebiler av typen Standard hos Europcar 339 kr per dag, og den billigste prisen som er funnet lå på 294 kr per dag i Januar.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Europcar i Johannesburg?

  Med en gjennomsnittpris på 339 kr per dag, er en leiebil av typen Standard hos Europcar i Johannesburg det billigste leiebilalternativet. 47 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i Johannesburg hos Europcar, valgte å bestille en Standard for å spare penger. 339 kr per dag for en Standard er også 13 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen Europcar tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Europcar i Johannesburg?

  Europcar har 7 utleiesteder i Johannesburg. Utleiestedet deres på Or Tambo International Airport er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 71% av brukerne våre som så etter leiebil hos Europcar i Johannesburg valgt å leie bil via Europcar sitt utleiested på Or Tambo International Airport.


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Johannesburg

Finner du ikke det du ser etter fra Europcar? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Johannesburg