Leiebiler i Sør-Afrika

Leter du etter billige leiebiltilbud i Sør-Afrika? Søk her!

Cape Town, Sør-Afrika
3. des. — 10. des.
Samme leveringssted
Cape Town, Sør-Afrika
lø. 3.12.
12:00
lø. 10.12.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Sør-Afrika

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Sør-Afrika nedenfor
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

21 kr/dag

24 jan.–2 mar.
Toyota Yaris
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

31 kr/dag

31 des.–15 jan.
Toyota Yaris
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

21 kr/dag

31 des.–15 jan.
Hyundai i10
BMW X3
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4 dører

70 kr/dag

24 jan.–2 mar.
BMW X3
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

30 kr/dag

24 jan.–2 mar.
Vauxhall Mokka
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

30 kr/dag

31 des.–15 jan.
Suzuki Vitara/Escudo
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

26 kr/dag

24 jan.–2 mar.
Toyota Corolla
Seat Mii
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

20 kr/dag

24 jan.–2 mar.
Seat Mii
Peugeot 3008
eller som ligner på Standard SUV
Opptil 5 passasjerer

64 kr/dag

24 jan.–2 mar.
Peugeot 3008

Leiebilinformasjon for Sør-Afrika

Sør-Afrika følger man av de samme reglene som de andre landene i regionen slik som blant annet Kenya og i motsetning til mye av Europa foregår kjøringen på venstre side noe som er en etterlevning etter det engelske systemet. Videre så er det strenge lover knyttet til promillekjøring og politiet foretar hyppige tester av bilister noe som kan være lurt å ha i bakhodet for alle som skal leie en bil. Leiebiler i Sør-Afrika er populære blant turister og det finnes en rekke selskaper som driver med bilutleie. Det er også strenge regler knyttet til bruk av setebeltet slik at alle passasjerer i bilen må benytte seg av dette. Videre finnes det også regler som blant annet omhandler bruk av mobile enheter, og politiet slår kraftig ned på bilister som ikke benytter seg av håndfritt utstyr. Her skal sikkerhet være i forsetet.

I Sør-Afrika kan man leie bil fra man er 21 år selv om det finnes selskaper som også tillater leiebiler for folk som er fylt 18 år hvis de kan bevise at de har hatt førerkortet i minst ett år. Det er også skjerpede krav til at personer som vil leie en bil har riktig førerkort og som dekker den biltypen man er interessert i å leie. Det er viktig at man medbringer pass som dokumentasjon og en del selskaper ser også at man har med seg et internasjonalt førerkort, men her kan det være regionale forskjeller.

Områdene i Sør-Afrika som har mest trafikk er gjerne tilsluttet de store byene som Cape Town, Johannesburg eller Durban. Her kan det være svært mye trafikk om morgenen og om ettermiddagen i anledning jobbpendling. Det er også svært mye trafikk i sentrum av disse byene slik at det kan være en fordel å begrense kjøringen for alle med leiebiler som akkurat har kommet til landet. Langs kysten eller i nordlige deler av Sør-Afrika er det gjerne mindre trafikk og Sør-Afrika har generelt et godt utbygd veinett, særlig mellom de store knutepunktene.

Sør-Afrika har en stor rekke veldig flotte og naturskjønne områder som er perfekt for en tur med leiebiler. Hvis man starter i Johannesburg er det fint å kjøre innover i landet mot kjente nasjonalparker som Kruger der hvor det finnes et enormt dyreliv og en stor mengde vakker natur. Det finnes også veldig imponerende fjellområder i sentrale deler av Sør-Afrika hvor en kan gå fjellturer for den som ønsker det. Hvis man har lyst til å kombinere en tur til Sør-Afrika med bading og sjøliv kan det også være fint å legge kjøreturen fra Cape Town og mot Durban. Her vil man kunne se en rekke fantastisk spennende områder og imponerende vinområder som er i verdensklasse. Kysturen i Sør-Afrika passer både sommer som vinter og her skifter klimaet fra behagelig middelhavsaktig til vindblåst og røft. Det finnes en rekke vakre småsteder langs veien som kan være verdt et stopp, enten man stopper i byer som Port Elizabeth eller utforsker Durban sin fascinerende historie. Her finnes det også vakre sandstrender hvor man kan la leiebilen stå for en staket stund og kose seg med deilig vær og bølgeskvulp. Herifra kan man enkelt returnere leiebilen eller hvis man har god tid kan man selv kjøre tilbake til Cape Town eller Johannesburg. Noe særlig lettere blir det ikke!


Tilbud på Sør-Afrika bilutleie

Finn leiebil i Sør-Afrika som passer for deg

Liten Leiebiler

164 kr - 510 kr

Alle biltyper

164 kr - 910 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Sør-Afrika er 300 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Sør-Afrika er i juni. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 164 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 41 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sør-Afrika. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sør-Afrika kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sør-Afrika Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Sør-Afrika er 462 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Sør-Afrika er i september. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 341 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sør-Afrika. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sør-Afrika kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sør-Afrika Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Sør-Afrika er 539 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Sør-Afrika er i oktober. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 218 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sør-Afrika. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sør-Afrika kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sør-Afrika Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Sør-Afrika er 437 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Sør-Afrika er i oktober. Prisen er 19 % lavere enn resten av året med bare 359 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sør-Afrika. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sør-Afrika kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sør-Afrika SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

18 kr/dag

24 jan.–2 mar.
Volkswagen up!
Seat Mii
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

20 kr/dag

24 jan.–2 mar.
Seat Mii
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

21 kr/dag

24 jan.–2 mar.
Opel Corsa

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Sør-Afrika

Attraksjoner i nærheten:

Hartebeespoort Dam59,7 km
Umhlanga Rocks Beach487,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Umhlanga Rocks Beach1269,1 km
Hartebeespoort Dam1277,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Umhlanga Rocks Beach12,6 km
Hartebeespoort Dam537,9 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Sør-Afrika

Nedenfor er de mest populære hotellene i Sør-Afrika

Leiebiler i Sør-Afrika

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Sør-Afrika, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Europcar er det mest prisgunstige leiebilselskapet i Sør-Afrika, med priser fra kun 244 kr per dag i noen deler av landet. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Sør-Afrika på 390 kr per dag.

Hvis du planlegger å leie en bil i Sør-Afrika, anbefaler vi deg å gjøre en reservasjon hos Hertz – et av de mest populære leiebilselskapene i landet. I forrige måned valgte 30 % av brukerne våre Hertz når de skulle leie bil. Selskapet har også en tilfredshetsscore fra kunder på 6,7 av 10, basert på 77 vurderinger.

keddy by Europcar har flest utleiesteder i Sør-Afrika. Selskapet har 113 utleiesteder, og mange av dem befinner seg på flyplasser og i byer. Hvis du ennå ikke har valgt hvilken by i Sør-Afrika du skal reise til, bør du vurdere Cape Town, som er den mest populære destinasjonen i landet. Her har keddy by Europcar 9 utleiesteder rundt omkring i området.

I Sør-Afrika kjører man på venstre side. Hvis du reiser til Sør-Afrika fra et land der man kjører på motsatt side av veien, kan det ta tid å venne seg til dette, spesielt hvis du har planer om å leie bil under oppholdet ditt.

Av totalt 137 land, ble Sør-Afrika rangert som nr. 34 hva gjelder veikvaliteten. På en skala fra 1 til 7, der 7 er høyeste score, , fikk Sør-Afrika en score på 5 for veikvaliteten. Kvalitetene på veiene i landet kan variere avhengig av hvor du reiser samt hvordan været er.

Promillegrensen i bil i Sør-Afrika er 0,50‰. Regioner og byer i Sør-Afrika kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Legg merke til at aldersgrensen for å drikke alkohol i Sør-Afrika, er 18. Det gis strengere straffer til de som kjører et kjøretøy og også er under aldersgrensen.

Når det kommer til leie av bil i Sør-Afrika, foretrekker reisende å leie en Mini. Faktisk har 28 % av momondos brukere valgt å leie denne biltypen i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 89 kr per dag.

Bensinprisen i Sør-Afrika lå i forrige uke på i gjennomsnitt 12,86 kr per liter. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i Sør-Afrika, bør du vurdere Algerie. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,27 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 29,19 kr per liter.


Start planleggingen av reisen til Sør-Afrika


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Sør-Afrika er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Sør-Afrika. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Sør-Afrika som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Sør-Afrika.

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Sør-Afrika.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Sør-Afrika.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.