Leiebiler i Sør-Afrika

Leter du etter billige leiebiltilbud i Sør-Afrika? Søk her!

Cape Town, Sør-Afrika
12. des. — 19. des.
Cape Town, Sør-Afrika
ti. 12.12.
12:00
ti. 19.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Sør-Afrika

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Sør-Afrika

Hvilket leiebilselskap er billigst i Sør-Afrika?

Tempest Car Hire er det mest prisgunstige leiebilselskapet i Sør-Afrika, med priser fra kun 146 kr per dag i noen deler av landet. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Sør-Afrika på 382 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Sør-Afrika?

Hvis du planlegger å leie en bil i Sør-Afrika, anbefaler vi deg å gjøre en reservasjon hos Europcar – et av de mest populære leiebilselskapene i landet. I forrige måned valgte 37 % av brukerne våre Europcar når de skulle leie bil. Selskapet har også en tilfredshetsscore fra kunder på 6,0 av 10, basert på 27 vurderinger.

Hvilket leiebilselskap i Sør-Afrika har flest utleiesteder?

keddy by Europcar har flest utleiesteder i Sør-Afrika. Selskapet har 129 utleiesteder, og mange av dem befinner seg på flyplasser og i byer. Hvis du ennå ikke har valgt hvilken by i Sør-Afrika du skal reise til, bør du vurdere Cape Town, som er den mest populære destinasjonen i landet. Her har keddy by Europcar 10 utleiesteder rundt omkring i området.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Sør-Afrika?

Når det kommer til leie av bil i Sør-Afrika, foretrekker reisende å leie en Mini. Faktisk har 29 % av momondos brukere valgt å leie denne biltypen i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 345 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Sør-Afrika

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Sør-Afrika nedenfor
Fiat Panda
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

258 kr/dag

2 jan.–4 jan.
Fiat Panda
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

298 kr/dag

2 jan.–4 jan.
Toyota Yaris
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

306 kr/dag

2 jan.–4 jan.
Volkswagen up!
Skoda Octavia
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

481 kr/dag

2 jan.–4 jan.
Skoda Octavia
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

512 kr/dag

2 jan.–4 jan.
Opel Corsa
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

616 kr/dag

2 jan.–4 jan.
Volvo V40
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

863 kr/dag

2 jan.–4 jan.
Nissan Qashqai
Peugeot 3008
eller som ligner på Standard SUV
Opptil 5 passasjerer

1 039 kr/dag

2 jan.–4 jan.
Peugeot 3008
Nissan Pathfinder
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer

1 375 kr/dag

2 jan.–4 jan.
Nissan Pathfinder

Leiebilinformasjon for Sør-Afrika

Har Sør-Afrika noen unike trafikklover?

Sør-Afrika følger man av de samme reglene som de andre landene i regionen slik som blant annet Kenya og i motsetning til mye av Europa foregår kjøringen på venstre side noe som er en etterlevning etter det engelske systemet. Videre så er det strenge lover knyttet til promillekjøring og politiet foretar hyppige tester av bilister noe som kan være lurt å ha i bakhodet for alle som skal leie en bil. Leiebiler i Sør-Afrika er populære blant turister og det finnes en rekke selskaper som driver med bilutleie. Det er også strenge regler knyttet til bruk av setebeltet slik at alle passasjerer i bilen må benytte seg av dette. Videre finnes det også regler som blant annet omhandler bruk av mobile enheter, og politiet slår kraftig ned på bilister som ikke benytter seg av håndfritt utstyr. Her skal sikkerhet være i forsetet.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Sør-Afrika?

I Sør-Afrika kan man leie bil fra man er 21 år selv om det finnes selskaper som også tillater leiebiler for folk som er fylt 18 år hvis de kan bevise at de har hatt førerkortet i minst ett år. Det er også skjerpede krav til at personer som vil leie en bil har riktig førerkort og som dekker den biltypen man er interessert i å leie. Det er viktig at man medbringer pass som dokumentasjon og en del selskaper ser også at man har med seg et internasjonalt førerkort, men her kan det være regionale forskjeller.

Hvilke områder i Sør-Afrika har mest trafikk?

Områdene i Sør-Afrika som har mest trafikk er gjerne tilsluttet de store byene som Cape Town, Johannesburg eller Durban. Her kan det være svært mye trafikk om morgenen og om ettermiddagen i anledning jobbpendling. Det er også svært mye trafikk i sentrum av disse byene slik at det kan være en fordel å begrense kjøringen for alle med leiebiler som akkurat har kommet til landet. Langs kysten eller i nordlige deler av Sør-Afrika er det gjerne mindre trafikk og Sør-Afrika har generelt et godt utbygd veinett, særlig mellom de store knutepunktene.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Sør-Afrika?

Sør-Afrika har en stor rekke veldig flotte og naturskjønne områder som er perfekt for en tur med leiebiler. Hvis man starter i Johannesburg er det fint å kjøre innover i landet mot kjente nasjonalparker som Kruger der hvor det finnes et enormt dyreliv og en stor mengde vakker natur. Det finnes også veldig imponerende fjellområder i sentrale deler av Sør-Afrika hvor en kan gå fjellturer for den som ønsker det. Hvis man har lyst til å kombinere en tur til Sør-Afrika med bading og sjøliv kan det også være fint å legge kjøreturen fra Cape Town og mot Durban. Her vil man kunne se en rekke fantastisk spennende områder og imponerende vinområder som er i verdensklasse. Kysturen i Sør-Afrika passer både sommer som vinter og her skifter klimaet fra behagelig middelhavsaktig til vindblåst og røft. Det finnes en rekke vakre småsteder langs veien som kan være verdt et stopp, enten man stopper i byer som Port Elizabeth eller utforsker Durban sin fascinerende historie. Her finnes det også vakre sandstrender hvor man kan la leiebilen stå for en staket stund og kose seg med deilig vær og bølgeskvulp. Herifra kan man enkelt returnere leiebilen eller hvis man har god tid kan man selv kjøre tilbake til Cape Town eller Johannesburg. Noe særlig lettere blir det ikke!


Tilbud på Sør-Afrika bilutleie

Finn leiebil i Sør-Afrika som passer for deg

Liten cars

194 kr - 530 kr

Alle biltyper

350 kr - 976 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Sør-Afrika er 294 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Sør-Afrika er i juni. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 194 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 50 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sør-Afrika. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sør-Afrika kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sør-Afrika liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Sør-Afrika er 580 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Sør-Afrika er i september. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 368 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 0 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sør-Afrika. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sør-Afrika kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sør-Afrika mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Sør-Afrika er 844 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Sør-Afrika er i oktober. Prisen er 73 % lavere enn resten av året med bare 235 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 32 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sør-Afrika. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sør-Afrika kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Sør-Afrika er 588 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Sør-Afrika er i oktober. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 387 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sør-Afrika. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sør-Afrika kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sør-Afrika SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Sør-Afrika er 335 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Sør-Afrika er i november. Prisen er 9 % lavere enn resten av året med bare 308 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sør-Afrika. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sør-Afrika kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Fiat Panda
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

258 kr/dag

2 jan.–4 jan.
Fiat Panda
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

298 kr/dag

2 jan.–4 jan.
Toyota Yaris
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

306 kr/dag

2 jan.–4 jan.
Volkswagen up!

Leiebilselskaper i Sør-Afrika

Alle større selskaper som leier ut biler i Sør-Afrika

keddy by Europcar

129 utleiesteder

Avis

104 utleiesteder

Bidvest

100 utleiesteder

Budget

93 utleiesteder

Europcar

74 utleiesteder

Sunnycars

74 utleiesteder

1First Car Rental

71 utleiesteder

Bluu

65 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Sør-Afrika

Attraksjoner i nærheten:

Hartebeespoort Dam59,7 km
Umhlanga Rocks Beach487,1 km
Clifton Beaches1284,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Clifton Beaches21,3 km
Umhlanga Rocks Beach1269,1 km
Hartebeespoort Dam1277,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Umhlanga Rocks Beach12,6 km
Hartebeespoort Dam537,9 km
Clifton Beaches1295,1 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Sør-Afrika

Nedenfor er de mest populære hotellene i Sør-Afrika

Leiebiler i Sør-Afrika

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Sør-Afrika, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Sør-Afrika?

I Sør-Afrika kjører man på venstre side. Hvis du reiser til Sør-Afrika fra et land der man kjører på motsatt side av veien, kan det ta tid å venne seg til dette, spesielt hvis du har planer om å leie bil under oppholdet ditt.

Hvor gode er veiene i Sør-Afrika?

Av totalt 137 land, ble Sør-Afrika rangert som nr. 34 hva gjelder veikvaliteten. På en skala fra 1 til 7, der 7 er høyeste score, , fikk Sør-Afrika en score på 5 for veikvaliteten. Kvalitetene på veiene i landet kan variere avhengig av hvor du reiser samt hvordan været er.

Hva er promillegrensen i Sør-Afrika?

Promillegrensen i bil i Sør-Afrika er 0,50‰. Regioner og byer i Sør-Afrika kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Legg merke til at aldersgrensen for å drikke alkohol i Sør-Afrika, er 18. Det gis strengere straffer til de som kjører et kjøretøy og også er under aldersgrensen.

Hva er prisen på bensin i Sør-Afrika?

Bensinprisen i Sør-Afrika lå i forrige uke på i gjennomsnitt 13,55 kr per liter. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i Sør-Afrika, bør du vurdere Kuwait. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,63 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 33,07 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Sør-Afrika fra biler sist?

Priser for biler fra Sør-Afrika ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Sør-Afrika fra biler?

Fra og med desember 2023, er det 1 116 tilbydere å velge mellom fra Sør-Afrika biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Sør-Afrika?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Sør-Afrika. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Sør-Afrika?

For å leie en bil i Sør-Afrika må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Sør-Afrika?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Sør-Afrika er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Sør-Afrika?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Sør-Afrika. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i Sør-Afrika med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Sør-Afrika som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Sør-Afrika på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Sør-Afrika.

Finner jeg utleiebiler i Sør-Afrika som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Sør-Afrika.

Kan jeg søke etter leiebiler i Sør-Afrika med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Sør-Afrika.


En enklere måte å administrere reisen til Sør-Afrika på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.