Leiebiler fra keddy by Europcar i Johannesburg

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra keddy by Europcar i Johannesburg

Johannesburg, Sør-Afrika
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Johannesburg, Sør-Afrika
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

keddy by Europcar sine utleiesteder i Johannesburg

Nedenfor finner du informasjon om keddy by Europcar sine utleiesteder for leiebiler i Johannesburg, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra keddy by Europcar i Johannesburg

 • Er det trygt å leie en bil hos keddy by Europcar i Johannesburg under COVID-19-pandemien?

  keddy by Europcar ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Johannesburg føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har keddy by Europcar innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Johannesburg. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Har keddy by Europcar et utleiested på Johannesburg OR Tambo flyplass?

  Ja. keddy by Europcar har 1 utleiested på Johannesburg OR Tambo flyplass, og disse finner du på følgende adresser: OR Tambo International Airport.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos keddy by Europcar når man er i Johannesburg i November?

  Ifølge dataene våre er Standard den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos keddy by Europcar når de er på ferie i Johannesburg i November. Basert på prisene for billeie hos keddy by Europcar i November i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen Standard ligger på 341 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 341 kr/dag sist November, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

 • Hvor mange bilutleiesteder har keddy by Europcar i Johannesburg?

  keddy by Europcar har 6 utleiesteder i Johannesburg. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen OR Tambo International Airport (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 99 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos keddy by Europcar i Johannesburg benyttet seg av utleiesedet med adressen OR Tambo International Airport.


Leiebiler fra keddy by Europcar i Gauteng

Lei en bil hos keddy by Europcar i en annen by i Gauteng

Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Johannesburg

Finner du ikke det du ser etter fra keddy by Europcar? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Johannesburg