Leiebiler fra Hertz i Johannesburg

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Johannesburg

Johannesburg, Sør-Afrika
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Johannesburg, Sør-Afrika
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Hertz sine utleiesteder i Johannesburg

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Johannesburg, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,9

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

6,1

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,1

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Johannesburg

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Johannesburg under COVID-19-pandemien?

  Forbedrede renholdsmetoder som innvendig og utvendig desinfisering av alle Hertz sine utleiekjøretøy er bare et par av sikkerhetstiltakene de har innført under COVID-19. For å sørge for at kunder og ansatte i Johannesburg føler seg trygge, har Hertz også innført ekstra retningslinjer:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Hertz i Johannesburg i Januar?

  336 kr per dag (eller 2 354 kr per uke) er gjennomsnittsprisen for leie av bil hos Hertz i Johannesburg i Januar ifølge fjorårets data. Den billigste prisen momondo-brukere fant i Januar for en leiebil hos Hertz, kostet 117 kr per dag. Husk at prisene varierer ut i fra hvilken type bil du leier hos Hertz på denne tiden av året, samt når du bestiller.

 • Har Hertz et utleiested på Johannesburg OR Tambo flyplass?

  For øyeblikket har Hertz 1 utleiested på Johannesburg OR Tambo flyplass:
  1 Jones Road.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Johannesburg?

  Ja, Hertz i Johannesburg tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Hertz dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Hertz telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Johannesburg i Januar?

  Du bør vurdere leiebiler av typen SUV hos Hertz hvis du trenger en leiebil i Johannesburg i Januar. Når du leier biler av typen SUV i Januar, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 533 kr per dag, og helt nede i 336 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Hertz – kjøretøy av typen SUV er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Johannesburg?

  Hertz eier 6 bilutleiesteder i Johannesburg. Utleiestedet med adressen 1 Jones Road i Johannesburg er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 82 % av brukerne som leide bil hos Hertz i Johannesburg å hente leiebilen sin ved utleiestedet på 1 Jones Road.


Leiebiler fra Hertz i andre byer i Sør-Afrika


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Johannesburg

Finner du ikke det du ser etter fra Hertz? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Johannesburg