Leiebil Hiroshima, Japan - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Hiroshima, Japan? Start søket her

Hiroshima, Japan
24. apr. — 1. mai
Samme leveringssted
Hiroshima, Japan
lø. 24.4.
middag
lø. 1.5.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Hiroshima

Alle større selskaper som leier ut biler i Hiroshima, Japan
Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering


Avstand fra Hiroshima, Japan til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Hiroshima flyplass

Leiebiler i Hiroshima

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Hiroshima for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Hiroshima har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Alamo, Enterprise og National. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Hiroshima. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Hiroshima, Japan?

Flertallet av bilutleieselskapene i Hiroshima som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Hiroshima som Alamo, Enterprise og National ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hva er fartsgrensen i Hiroshima, Japan?

Hvis du leier et kjøretøy i Hiroshima, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 60 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Hiroshima ligger vanligvis på 80 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Hiroshima, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvordan er været i Hiroshima, Japan i april?

I april har Hiroshima vanligvis en nedbørsmengde på 160 mm og en gjennomsnittstemperatur på 15 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Hiroshima ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Været i Hiroshima i løpet av april vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Hiroshima.

Er været i Hiroshima representativt for resten av Hiroshima (prefektur)?

De som ønsker å leie bil i Hiroshima for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Hiroshima (prefektur) i løpet av april vanligvis har temperaturer på 15 °C med en forventet nedbørsmengde på 160 mm.


Finn hotell og fly til Hiroshima