Leiebiler i Japan

Leter du etter billige leiebiltilbud i Japan? Søk her!

Tokyo, Japan
17. des. — 24. des.
Tokyo, Japan
sø. 17.12.
12:00
sø. 24.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Japan

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Japan

Hvilket leiebilselskap er billigst i Japan?

For øyeblikket er det Enterprise Rent-A-Car som er det billigste leiebilselskapet i Japan, med tilbud fra kun 555 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med Enterprise Rent-A-Car finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 653 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Japan?

Alamo er for øyeblikket det mest populære leiebilselskapet i Japan, og 62 % av brukerne valgte tjenestene deres den siste måneden. Alamo er også et populært alternativ med 7 vurderinger, og en gjennomsnittlig tilfredshetsscore fra kunder på 7,4 av 10. Ha i bakhodet at det er mulig at Alamo ikke har utleiekontorer på destinasjonen din i Japan, og du bør derfor ha et annet selskap som reserve.

Hvilket leiebilselskap i Japan har flest utleiesteder?

Toyota Rent a Car har flere utleiesteder i Japan enn noe annet leiebilselskap. Med 1 487 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Er du usikker på hvilken by du skal besøke, men vet at du vil leie bil hos Toyota Rent a Car? Tokyo er den mest populære byen å besøke i Japan, med 66 utleiesteder tilknyttet Toyota Rent a Car.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Japan?

De som reiser til Japan foretrekker som regel å leie en Økonomi. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 49 % av brukerne våre leid en Økonomi for reisen sin til Japan, med en gjennomsnittspris på 643 kr per dag.

Leiebilinformasjon for Japan

Har Japan noen unike trafikklover?

Japan har som så mange andre land en rekke unike og interessante regler for alle som planlegger å leie en bil eller bare er interessert i å lære mer om leiebiler. Et godt utgangspunkt er at i Japan kjører man alltid på venstre side av veien noe som er mindre vanlig i vestlige land slik som Norge hvor vi er vant til høyrekjøring. Noe annet som er greit å få med seg for den som skal leie en bil fra et firma som driver med bilutleie, er at minstealderen for å kunne benytte seg av leiebiler er atten år og det er krav om utvidet forsikring som dekker eventuelle skader hvis uhellet er ute. Det er også et krav i Japan om å medbringe et internasjonalt førerkort som møter globale standarder, dette betyr at norske bilister som ser etter leiebiler må medbringe et internasjonalt førerkort som er gyldig for hele oppholdet. Videre er det også strengt forbudt å benytte seg av mobiler som ikke er koblet til med håndsfri. Det er også viktig å benytte seg av setebelte til enhver tid for alle passasjerer.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Japan?

Når det gjelder krav til dokumentasjon og lover som regulerer trafikken i Japan er det forskjellige ting som gjelder. Minstealderen for å leie bil er i de fleste tilfeller atten år og det er viktig at du har med gyldig pass for å dokumentere din identitet. Videre kan det også være begrensninger knyttet til hvilke biltyper yngre sjåfører får benytte seg av. Det er også vanlig at mange steder krever at sjåfører som ser etter leiebiler kan dokumentere at de har hatt førerkort i minst ett år før man får leie ved bilutleiefirma i Japan. Det er fornuftig å foreta en sammenligning av leiebil i Japan både når det gjelder priser men også rundt hvilke krav som er gjeldende.

Hvilke områder i Japan har mest trafikk?

Det er ingen tvil om at sentrale Honshu som er øya hvor du finner Tokyo, Kyoto og Osaka for å nevne noen eksempler er den desidert travleste regionen når det gjelder biltrafikk i Japan. Hvis man starter reiser i Tokyo og kjører nordover mot byer som Sendai vil man raskt finne ut at trafikkmengden minsker jo lengre unna Tokyo man kommer. Fortsetter man videre nordover mot Hokkaido og byer som Sapporo vil det være rolig unntatt i selve byene. På Hokkaido kan man fint kjøre i områder med veldig lite trafikk for den som ønsker å slappe av samt vil nyte billige leibiler.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Japan?

Japan er et land med ekstreme kontraster og noen utrolig flotte naturområder enten du befinner deg helt i sør på tropiske øyer som Okinawa eller i nordlige Hokkaido med sine fantastiske turområder.  Mange velger å starte turen sin i byer som Tokyo hvor det finnes en rekke valgmuligheter til fantastiske turer med leiebiler. Herifra kan man kjøre inn i sentrale fjellområder slik ved Nagano hvor en kan enten stå på ski om vinteren eller fjelltur om sommeren. Videre kan man kjøre inn til byer som Hakone som er en kort kjøretur fra Tokyo der hvor man kan bade i varme kilder og bo på et tradisjonelt japansk overnattingssted. For den som vil se det historiske og tradisjonelle Japan kan en tur videre vestover mot Kyoto og Kanazawa være et godt tips, her finner man vakre naturlandskaper og masse vakre templer.


Tilbud på Japan bilutleie

Finn leiebil i Japan som passer for deg

Liten cars

505 kr - 687 kr

Alle biltyper

600 kr - 1 001 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Japan er 577 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Japan er i februar. Prisen er 13 % lavere enn resten av året med bare 505 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Japan. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Japan kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Japan er 764 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Japan er i desember. Prisen er 20 % lavere enn resten av året med bare 613 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Japan. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Japan kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Japan er 631 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Japan er i januar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 632 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Japan. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Japan kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Japan

Alle større selskaper som leier ut biler i Japan

Toyota Rent a Car

1487 utleiesteder

ORIX Rent a Car

883 utleiesteder

Nippon Rent-A-Car

802 utleiesteder

Nissan Rent-A-Car

522 utleiesteder

Times

498 utleiesteder

Europcar

321 utleiesteder

keddy by Europcar

319 utleiesteder

Hertz

229 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Japan

Attraksjoner i nærheten:

Kurokawa Onsen406,4 km
Cerulean Tower428,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Kurokawa Onsen86,2 km
Cerulean Tower876,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Cerulean Tower63,1 km
Kurokawa Onsen897,9 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Japan

Nedenfor er de mest populære hotellene i Japan

Leiebiler i Japan

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Japan, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Japan?

Hvis du leier bil i Japan, må du være oppmerksom på at du til enhver tid må kjøre på venstre side.

Hvor gode er veiene i Japan?

I 2019 ble Japan rangert som nr. 8 av totalt 137 land når det kommer til veikvalitet. Japan fikk en score på 6 for veikvaliteten, og scoringssystemer er basert på en skala fra 1 til 7, der 7 er best.

Hva er promillegrensen i Japan?

Øvrige lovlige alkoholpromille (BAC) i Japan er 0,30‰. Det er uansett viktig å sjekke om det er lokale/regionale lover og regler da det kan differensiere. BAC i Japan kan også variere utifra alder, kjøreerfaring og om man kjører et kommersielt kjøretøy eller ikke. Husk at det er strengere straffer for de som drikker og kjører i alkoholpåvirket tilstand som er under aldersgrensen. I Japan må du være minst 20 år gammel for å drikke.

Hva er prisen på bensin i Japan?

I forrige uke lå bensinprisen på i gjennomsnitt 12,86 kr per liter i Japan. Dette kan endre seg avhengig av hvilken by du besøker, tid på året og den økonomiske situasjonen i landet. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Japan, kan det være greit å huske på at Kuwait har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,71 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 33,78 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Japan fra biler sist?

Priser for Japan fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Japan fra biler?

Fra og med desember 2023, er det 6 204 tilbydere å velge mellom fra Japan biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Japan?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Japan. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Japan?

Når du leier en bil i Japan, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Japan?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Japan er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Japan?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Japan, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Japan med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Japan.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Japan på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Japan medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Japan som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Japan.

Kan jeg søke etter leiebiler i Japan med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Japan.


En enklere måte å administrere reisen til Japan på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.