Leiebiler i Japan

Leter du etter billige leiebiltilbud i Japan? Søk her!

Tokyo, Japan
3. des. — 10. des.
Samme leveringssted
Tokyo, Japan
lø. 3.12.
12:00
lø. 10.12.
12:00
Sjåførens alder:

Leiebilinformasjon for Japan

Japan har som så mange andre land en rekke unike og interessante regler for alle som planlegger å leie en bil eller bare er interessert i å lære mer om leiebiler. Et godt utgangspunkt er at i Japan kjører man alltid på venstre side av veien noe som er mindre vanlig i vestlige land slik som Norge hvor vi er vant til høyrekjøring. Noe annet som er greit å få med seg for den som skal leie en bil fra et firma som driver med bilutleie, er at minstealderen for å kunne benytte seg av leiebiler er atten år og det er krav om utvidet forsikring som dekker eventuelle skader hvis uhellet er ute. Det er også et krav i Japan om å medbringe et internasjonalt førerkort som møter globale standarder, dette betyr at norske bilister som ser etter leiebiler må medbringe et internasjonalt førerkort som er gyldig for hele oppholdet. Videre er det også strengt forbudt å benytte seg av mobiler som ikke er koblet til med håndsfri. Det er også viktig å benytte seg av setebelte til enhver tid for alle passasjerer.

Når det gjelder krav til dokumentasjon og lover som regulerer trafikken i Japan er det forskjellige ting som gjelder. Minstealderen for å leie bil er i de fleste tilfeller atten år og det er viktig at du har med gyldig pass for å dokumentere din identitet. Videre kan det også være begrensninger knyttet til hvilke biltyper yngre sjåfører får benytte seg av. Det er også vanlig at mange steder krever at sjåfører som ser etter leiebiler kan dokumentere at de har hatt førerkort i minst ett år før man får leie ved bilutleiefirma i Japan. Det er fornuftig å foreta en sammenligning av leiebil i Japan både når det gjelder priser men også rundt hvilke krav som er gjeldende.

Det er ingen tvil om at sentrale Honshu som er øya hvor du finner Tokyo, Kyoto og Osaka for å nevne noen eksempler er den desidert travleste regionen når det gjelder biltrafikk i Japan. Hvis man starter reiser i Tokyo og kjører nordover mot byer som Sendai vil man raskt finne ut at trafikkmengden minsker jo lengre unna Tokyo man kommer. Fortsetter man videre nordover mot Hokkaido og byer som Sapporo vil det være rolig unntatt i selve byene. På Hokkaido kan man fint kjøre i områder med veldig lite trafikk for den som ønsker å slappe av samt vil nyte billige leibiler.

Japan er et land med ekstreme kontraster og noen utrolig flotte naturområder enten du befinner deg helt i sør på tropiske øyer som Okinawa eller i nordlige Hokkaido med sine fantastiske turområder.  Mange velger å starte turen sin i byer som Tokyo hvor det finnes en rekke valgmuligheter til fantastiske turer med leiebiler. Herifra kan man kjøre inn i sentrale fjellområder slik ved Nagano hvor en kan enten stå på ski om vinteren eller fjelltur om sommeren. Videre kan man kjøre inn til byer som Hakone som er en kort kjøretur fra Tokyo der hvor man kan bade i varme kilder og bo på et tradisjonelt japansk overnattingssted. For den som vil se det historiske og tradisjonelle Japan kan en tur videre vestover mot Kyoto og Kanazawa være et godt tips, her finner man vakre naturlandskaper og masse vakre templer.


Tilbud på Japan bilutleie

Finn leiebil i Japan som passer for deg

Liten Leiebiler

330 kr - 548 kr

Alle biltyper

330 kr - 1 315 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Japan er 429 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Japan er i juli. Prisen er 24 % lavere enn resten av året med bare 330 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Japan. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Japan kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Japan

Nedenfor er de mest populære hotellene i Japan

Leiebiler i Japan

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Japan, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For øyeblikket er det Times som er det billigste leiebilselskapet i Japan, med tilbud fra kun 409 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med Times finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 437 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

Alamo er for øyeblikket det mest populære leiebilselskapet i Japan, og 40 % av brukerne valgte tjenestene deres den siste måneden. Alamo er også et populært alternativ med 1 vurdering, og en gjennomsnittlig tilfredshetsscore fra kunder på 8,0 av 10. Ha i bakhodet at det er mulig at Alamo ikke har utleiekontorer på destinasjonen din i Japan, og du bør derfor ha et annet selskap som reserve.

Times har flere utleiesteder i Japan enn noe annet leiebilselskap. Med 446 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Er du usikker på hvilken by du skal besøke, men vet at du vil leie bil hos Times? Tokyo er den mest populære byen å besøke i Japan, med 25 utleiesteder tilknyttet Times.

Hvis du leier bil i Japan, må du være oppmerksom på at du til enhver tid må kjøre på venstre side.

I 2019 ble Japan rangert som nr. 8 av totalt 137 land når det kommer til veikvalitet. Japan fikk en score på 6 for veikvaliteten, og scoringssystemer er basert på en skala fra 1 til 7, der 7 er best.

Øvrige lovlige alkoholpromille (BAC) i Japan er 0,30‰. Det er uansett viktig å sjekke om det er lokale/regionale lover og regler da det kan differensiere. BAC i Japan kan også variere utifra alder, kjøreerfaring og om man kjører et kommersielt kjøretøy eller ikke. Husk at det er strengere straffer for de som drikker og kjører i alkoholpåvirket tilstand som er under aldersgrensen. I Japan må du være minst 20 år gammel for å drikke.

De som reiser til Japan foretrekker som regel å leie en Economy. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 60 % av brukerne våre leid en Economy for reisen sin til Japan, med en gjennomsnittspris på 381 kr per dag.

I forrige uke lå bensinprisen på i gjennomsnitt 11,58 kr per liter i Japan. Dette kan endre seg avhengig av hvilken by du besøker, tid på året og den økonomiske situasjonen i landet. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Japan, kan det være greit å huske på at Algerie har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,27 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 29,19 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.


Start planleggingen av reisen til Japan


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Japan er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Japan, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Japan.

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Japan medfair fuel policy.

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Japan.

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Japan.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.