Leiebiler i Nagano, Japan

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Nagano, Japan? Start søket her

Nagano, Japan
23. okt. — 30. okt.
Samme leveringssted
Nagano, Japan
lø. 23.10.
12:00
lø. 30.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Nagano

Alle større selskaper som leier ut biler i Nagano, Japan
3 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Avstand fra Nagano, Japan til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Toyama flyplass

Leiebiler i Nagano

58 personer har sett etter leiebil i Nagano i oktober.

Hva er fartsgrensen i Nagano, Japan?

Fartsgrensen i Nagano er 60 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Nagano har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 80 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Nagano, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Nagano?

De fleste momondo-brukere leier Ford Focus i Nagano, men Hyundai Accent er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Ford Focus, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 669 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Ford Focus i Nagano for så lite som 443 kr per dag. Leiebiler av typen Hyundai Accent i Nagano koster i gjennomsnitt 604 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 496 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Mercedes-Benz V-Class i Nagano?

Hertz har leiebiler av typen Mercedes-Benz V-Class tilgjengelig i Nagano for i gjennomsnitt 1 549 kr/dag. Tilgjengeligheten av Mercedes-Benz V-Class i Nagano kan variere, så prøv å unngå å planlegge leiebilen din i siste liten.

Hvordan er været i Nagano, Japan i oktober?

De som ønsker å leie bil i Nagano i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 13 °C og en nedsbørsmengde på omkring 80 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Nagano i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Nagano. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Nagano, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Hyundai Accent og Citroen Berlingo.

Er været i Nagano representativt for resten av Nagano (prefektur)?

Hvis du ser etter en leiebil i Nagano for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av oktober, er det viktig at du vet at resten av Nagano (prefektur) vanligvis har en temperatur på 12 °C, og en forventet nedbørsmengde på 105 mm.


Start planleggingen av reisen til Nagano