Leiebil Nagoya, Japan - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Nagoya, Japan? Start søket her

Nagoya, Japan
24. apr. — 1. mai
Samme leveringssted
Nagoya, Japan
lø. 24.4.
middag
lø. 1.5.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Nagoya

Alle større selskaper som leier ut biler i Nagoya, Japan
Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering


Avstand fra Nagoya, Japan til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Osaka Kansai Intl flyplass

Leiebiler i Nagoya

3 personer har sett etter leiebil i Nagoya i april.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Nagoya for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Nagoya. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Nagoya, Japan?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Nagoya. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Nagoya tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hva er fartsgrensen i Nagoya, Japan?

Når du bestiller en leiebil i Nagoya, må du rette deg etter fartsgrensen i 60 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Nagoya er henholdsvis 80 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Nagoya du befinner deg.

Hvordan er været i Nagoya, Japan i april?

De som ønsker å leie bil i Nagoya i løpet av april, kan forvente seg temperaturer på ca. 14 °C og en nedsbørsmengde på omkring 125 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Klimaet i Nagoya i april har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Nagoya. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Nagoya, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Et eksempel på en liten bil som er tilgjengelig for leie, er Toyota Corolla.

Er været i Nagoya representativt for resten av Aichi (prefektur)?

Klimaet i Aichi (prefektur) i april innebærer vanligvis temperaturer på 14 °C og en forventet nedbørsmengde på 125 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Nagoya til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Finn hotell og fly til Nagoya