Leiebiler fra Hertz i Cape Town

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Cape Town

Cape Town, Sør-Afrika
3. feb. — 10. feb.
Samme leveringssted
Cape Town, Sør-Afrika
to. 3.2.
12:00
to. 10.2.
12:00
Sjåførens alder:

Hertz sine utleiesteder i Cape Town

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Cape Town, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,0

Value

6,2

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Cape Town

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Cape Town under COVID-19-pandemien?

  Forbedrede renholdsmetoder som innvendig og utvendig desinfisering av alle Hertz sine utleiekjøretøy er bare et par av sikkerhetstiltakene de har innført under COVID-19. For å sørge for at kunder og ansatte i Cape Town føler seg trygge, har Hertz også innført ekstra retningslinjer:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Hertz i Cape Town i februar?

  Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos Hertz i Cape Town ligger på i gjennomsnitt 316 kr per dag i februar. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 112 kr per dag hos Hertz i denne perioden i Cape Town. 2 209 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos Hertz i februar når du er i Cape Town.

 • Har Hertz et utleiested på Cape Town Intl flyplass?

  Det finnes 1 utleiested på Cape Town Intl flyplass. Adressen til dette Hertz-utleiestedet, er Ring Road.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Cape Town?

  Hertz tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Cape Town. Me, vær oppmerksom på at ved avbestilling i siste liten kan det belastes et avbestillingsgebyr. Vi anbefaler at du ringer Hertz for mer informasjon. Cape Town retningsnummer for Hertz finner du her: here på siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Cape Town i februar?

  Ifølge dataene våre er Økonomi den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos Hertz når de er på ferie i Cape Town i februar. Basert på prisene for billeie hos Hertz i februar i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen Økonomi ligger på 130 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 124 kr/dag sist februar, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Cape Town?

  Hertz drifter for øyebliket 5 utleiesteder i Cape Town. Det mest populære utleiestedet Hertz har i Cape Town, befinner seg på Ring Road. I løpet av de 12 siste månedene har 89 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Hertz i Cape Town valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen Ring Road i løpet av det siste året.


Leiebiler fra Hertz i andre byer i Sør-Afrika