Hoteller i Trang, Thailand

Finn tilbud på 81 hoteller i Trang, Thailand

Trang, Thailand
21. mar. — 22. mar.2
on. 22.3.
sø. 26.3.

De beste hotellene i Trang

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Trang
Pris
kr85
kr866
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Trang

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Trang
Lavsesongjulibilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
70 %forventet prisnedgang
64 %forventet prisøkning

Pris

62 kr–558 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
448 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
62 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Trang

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Trang

Laveste hotellpris

86 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Parima Hotel (Sha Extra Plus)

Hoteller i nærheten av flyplassen

4513
Den rimeligste prisen for et rom i Trang funnet siste 7 dager er 86 kr/natten. Denne prisen fås hos Wattana Trang Hotel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Parima Hotel (Sha Extra Plus), det mest populære 5-stjerners hotellet i Trang.
Det er er 4 513 hoteller i Trang i nærheten av Phuket. Excellence Beachfront Villa med kortest avstand på 0,2 km fra denne flyplassen.

Trang reisetips

Hotell i Trang er generelt svært rimelig, og det finnes både gjestehus, hoteller og leiligheter her. Prisene varierer som regel fra omkring 100-500 NOK for en natt.

Høysesongen i Trang er fra desember til januar, og det anbefales å besøke byen fra november til april. Det kan være mye regn og dårlig vær med urolig sjø fra mai til oktober. Dette gjør at flere båtavganger til øyene kan være kansellert, og derfor kan også flere resorter og hoteller stenges.

Thailand er en ideell destinasjon for de som reiser på budsjett, og prisene er betydelig mye lavere enn vi er vant med i Europa. Det er lett å finne et billig hotell i Trang, og de fleste spisesteder er svært rimelige. Velg gjerne lokale restauranter og aktiviteter som er gratis for å senke kostnadene ytterligere.

Du trenger ikke å ha med deg adapter til Thailand, og kan bruke elektrisk utstyr som hjemme.

Mange steder i Thailand er det forventet at turister gir tips, og det er ofte noe servitører og andre servicearbeidere er avhengig av. På restauranter kan du gjerne gi 10 % eller runde opp regningen, samt 5-10 % i tuk-tuker.

Thailand er et av de mest populære reisemålene blant nordmenn, og de aller fleste reiser skjer uten problemer. Likevel bør man følge de lokale reiserådene og ta normale forholdsregler, samt å unngå større folkemengder og demonstrasjoner.


Hvor mye koster et hotell i Trang per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Trang med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Trang

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Trang

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Trang

Disse hotellene i Trang har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Trang

Det finnes mange ulike typer overnatting i Trang, avhengig av hvem du reiser med og hvilket budsjett du har. Backpackere velger ofte å bo på rimelige vandrerhjem og gjestehus i sentrum, og dersom du er tidlig ute kan du finne gode tilbud som for eksempel gratis frokost inkludert. For familier som reiser med barn er et hotell med familierom i nærheten av strendene ideelt. Her kan dere nyte tiden på stranden og dra på øyhopping for å utforske de spennende øyene i nærområdet. Noen hoteller har også dyr tillatt dersom du har med et firbent familiemedlem. De som reiser som par kan velge å bo enten i på et hotell i Trang sentrum for å oppleve det koselige lokallivet med autentiske markeder, eller litt utenfor sentrum for mer privatliv. Velg gjerne et hotell på en av øyene for en romantisk opplevelse med utsikt fra rommets balkong, og nyt en ferie full av luksus med din kjære. Dersom du er på forretningsreise, kan du velge et konferansehotell i nærheten av en lufthavn, gjerne med tidlig innsjekk dersom du ankommer tidlig.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Trang

Trang er en sjarmerende by i Thailand, ikke langt fra Phuket eller Krabi. Det er den perfekte destinasjonen for de som ønsker å unngå de overfylte turistområdene, og som ønsker en mer autentisk opplevelse i Thailand. I Trang finner du noen av de vakreste strendene i landet, i tillegg til uberørt natur og mer enn 46 øyer i nærheten. Her kan du se steile klippeformasjoner, storslåtte grotter og en spennende kultur i tillegg til hvite strender, fargerike fisker og korallrev og krystallklart vann. Om morgenen kan du rusle i de koselige markedene som selger tropisk frukt, grønnsaker, sjømat og kjøtt, i tillegg til et bredt utvalg av thailandske søtsaker. Om kvelden kan du oppleve kveldsmarkeder med boder som selger ferdiglagde måltider, snacks og flere søtsaker. En tur til Trang er heller ikke komplett uten en tur med tuk-tuk. Ta en tur rundt i byen for å utforske nabolagene med dette unike kjøretøyet.


Informasjon om opphold i Trang

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Trang

Hoteller i Trang har laveste priser i juli. Prisen du må ut med kan være 70 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

søndag er den billigste dagen for hotellrom i Trang. torsdag er den dyreste dagen.

Temperaturene i Trang ligger vanligvis på ca. 28 °C i løpet av mars, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør mars til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved populære attraksjoner i området.


momondos favoritthoteller i Trang

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Trang

Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Trang, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Du kan finne et flott sted å bo i Trang ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Trang