Hoteller i São Paulo, Brasil

Finn tilbud på 1 176 hoteller i São Paulo, Brasil

São Paulo, Delstaten São Paulo, Brasil
28. nov. — 29. nov.2
on. 29.11.
sø. 3.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i São Paulo

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i São Paulo
Pris
kr353
kr6039
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i São Paulo

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i São Paulo

Pris

219 kr–566 kr

BILLIGSTE BYDEL I SÃO PAULOBrás41 % billigereHoteller i Brás er de billigste i São Paulo med en gjennomsnittspris på kun 219 kr per natt
DYRESTE BYDEL I SÃO PAULOItaim Bibi35 % dyrereItaim Bibi har de dyreste hotellene i São Paulo med rom med en gjennomsnittspris på 566 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I SÃO PAULOCampo Belo46 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Campo Belo enn noen andre land i São Paulo

Ting å gjøre i São Paulo


Hoteller i populære bydeler i São Paulo

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i São Paulo, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i São Paulo

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i São Paulo
Lavsesongjulibilligste måned å overnatte
HøysesongNovemberdyreste tid å overnatte
81 %forventet prisnedgang
35 %forventet prisøkning

Pris

276 kr–2 206 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
276 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 902 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i São Paulo på er: 1-2 stjerne, 84 dag før. 3 stjerne, 80 dag før. 4-5 stjerne, 63 dag før.

1-2 stjerne

171 kr–1 767 kr

3 stjerne

171 kr–921 kr

4-5 stjerne

246 kr–4 058 kr


Nyttig informasjon om hoteller i São Paulo

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i São Paulo

Laveste hotellpris

86 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Gran Estanplaza Berrini

Hoteller i nærheten av flyplassen

3902

Gjennomsnitt antall netter på opphold

11 dager
Den rimeligste prisen for et rom i São Paulo funnet siste 7 dager er 86 kr/natten. Denne prisen fås hos Hostel O Vencedor Aviador.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Gran Estanplaza Berrini, det mest populære 5-stjerners hotellet i São Paulo(8,7/10 rating - basert på 1 234 anmeldelser).
Det er er 3 902 hoteller i São Paulo i nærheten av São Paulo-Guarulhos internasjonale. Fast Sleep Suites by Slaviero Hoteis - Hotel dentro do Aeroporto de Guarulhos - Terminal 2 - desembarque oeste med kortest avstand på 1,0 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 11 dager når e bor på i São Paulo. Gjennomsnittprisen for 11 dager i São Paulo siste uken er 9 142 kr.

São Paulo reisetips

Hvilke nabolag i Sao Paulo bør jeg bo i hvis jeg vil ha tilgang til offentlig transport?

Avenida Paulista har mange attraksjoner, og det er best å navigere i området med sykkel eller til fots. Imidlertid har introduksjonen av metrosystemet ført til rask og effektiv offentlig transport. Metroen er delt inn i seks linjer – blå, grønn, rød, gul, lilla, og oransje – som tjener alle nabolag i Sao Paulo. SP Trans administrerer busser i den indre byen, mens Empresa Metropolitan de Transportes Urban de Sao Paulo (EMTU) styrer busser som opererer i den ytre byen. Andre transporttjenester inkluderer drosjer og kjøreapper. I tillegg har byen mange helikoptre som opererer fra Congholes Airport Downtown til destinasjoner som Main Hall Daslu, et supert sted for shopping.


Hvor mye koster et hotell i São Paulo per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i São Paulo med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 1 060 kr

Gjennomsnittlig 1 349 kr

Dyrest 1 470 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i São Paulo

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i São Paulo
Finn hosteller i São Paulo

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i São Paulo

Disse hotellene i São Paulo har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i São Paulo

Hvilket nabolag i Sao Paulo bør jeg bo i basert på hvorfor jeg reiser?

Paulista og sentrumsområdene er ideelle steder for forretningsreisende. Billige hoteller i Sao Paulo, som Marriott Executive Apartments, ligger i nærheten av finansdistriktet og er tilgjengelig via metro. Turister og tilbakevendende reisende foretrekker å bo på steder ved siden av de viktigste attraksjonene i byen. Ibirapuera har mange hoteller, inkludert Pullman Sao Paulo Ibirapuera, som kan skryte av mange turistfasiliteter. Paulista-området huser også hoteller i Sao Paulo med gode fasiliteter for par, som inkluderer Mecure Sao Paulo Grand Plaza Paulista.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i São Paulo

Hva er de mest populære attraksjonene i Sao Paulo?

For ikoniske monumenter går du om bord i metroen til museumskunsten på Avenida Paulista, Samtidskunstmuseet på Avenida Pedro Alvares, Uavhengighetsparken og museumsparken Paulista, kunstgalleriet i sentrum og Nossa Senhora da Luz i Praca da Luz. For fritidsmuligheter, sightseeing, sportsbaner, eller sykling, hopp på metroen til Ibirapuera Park, Parque Villa Lobos, Alto de Pinheiros, eller fotballmuseet. For store åndelige øyeblikk og historisk sightseeing kan du dra nytte av den budsjettvennlige metroen eller bestille en taxi til den største kirken i byen – Se-katedralen – ved Praca da Se, den eldste bevarte kirken ved St Francis ved Rua Borges Lagoa, eller til College Society of Jesus i den nordlige delen av Praca da Se. Besøk Sao Paulo kommunale marked på Rua Cantareira for ferske råvarer og tradisjonelle brasilianske retter eller den japanske bydelen i Liberdade via en EMTU-buss eller metro. Finn billige hoteller i Sao Paulo, slik som Mercure Sao Paulo Alamedas, nær de viktigste attraksjonene.

Hvilke nabolag i Sao Paulo har et stort utvalg av barer og restauranter?

Mange hoteller i Sao Paulo serverer tradisjonelle brasilianske retter, som mortadella-sandwicher, Acai Tapioca, coxinha, pastel, feijoada, tradisjonell churros, og esfiha. Finn mange av disse delikatessene på Palácio Tangará – et Oetker Collection-hotell. Du vil også finne europeiske, asiatiske, japanske, afrikanske og amerikanske retter. For en mangfoldig kveld ute, ta metro til Rua 13 de Maio eller Jardins-distriktet. Her finner du en rekke nattklubber, jazzklubber, live karaoke, blues-klubber, sportsbarer, stilige barer og kinoer.

Hvilke årlige eller halvårlige arrangementer og festligheter finnes i Sao Paulo?

Besøk Ibirapuera Park på begynnelsen av året for Sao Paulo Fashion Week. Arrangementet skjer også i juni på samme sted. I mars kan du nyte den elektroniske musikken ved Spirit of London-arrangementet i Sambodromo eller Jesu marsj i Zona leste, begge tilgjengelig via metroen. I mai, bruk metro for å komme deg til Rua Fernades for tro og arv under Sao Vida Festival. Avenida Paulista er stedet å være i juni for å delta på den største årlige LGBT Parade-festivalen. Juli og september sine aktiviteter inkluderer Carnival på Sambodrome og Sao Paulo Art Biennial, tilgjengelig via SPTrans-busser. I november kan du ta en EMTU-buss til Sao Paulo internasjonale filmfestival eller til Autodromo for Brasils F1 Grand Prix.


Informasjon om opphold i São Paulo

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i São Paulo

Hvor mange dager tilbringer folk i São Paulo?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 11 netter i São Paulo.

Hvor mye koster et hotell i São Paulo?

Et hotellrom i São Paulo vil normalt koste deg 1 003 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i São Paulo?

juli er den billigste måneden å bestille hotell i São Paulo. Prisene kan være hele 81 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i São Paulo?

Prisen på hotellrom i São Paulo vil variere fra dag til dag, men generelt er søndag den gunstigste dagen, og tirsdag minst gunstige.

Hvor mye koster et luksushotell i São Paulo?

Et luksushotell i São Paulo kan ha en pris på 2 617 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i São Paulo 1 003 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 69% % for et luksushotell.

Hvor i São Paulo bør jeg bo?

Pinheiros, Itaim Bibi, Tatuapé og Vila Mariana i São Paulo er bydeler som er populære å bo i.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i São Paulo?

Selv om temperaturene vanligvis er veldig høye i São Paulo i løpet av Desember, er det også større sjanse for nedbør, og gjennomsnittet for måneden er ca. 190 mm. Hvis man tar sannsynligheten for regn i Desember med i betraktningen, bør de som bor på et hotell i São Paulo vurdere å ta turen til populære innendørsattraksjoner.

Har São Paulo vandrehjem?

Ja, byen São Paulo har tilgjengelige vandrehjem. Du kan velge fra 250 São Paulo vandrehjem.Vi anbefaler å bo på NeighborHUB hostel e coliving, som er det mest populære alternativet blant våre brukere. Søk for vandrehjem i São Paulo.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for São Paulo fra hoteller?

Fra og med november 2023, er det 5 896 tilbydere å velge mellom fra São Paulo hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for São Paulo fra hoteller sist?

Priser for São Paulo fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i São Paulo

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i São Paulo