Ferieboliger i Magaluf, Spania

Finn tilbud på 45 ferieboliger i Magaluf, Spania

Magaluf, Mallorca, Spania
7. des. — 8. des.2
to. 8.12.
ma. 12.12.

De beste ferieboligene i Magaluf

Finn den perfekte ferieboligen for oppholdet ditt i Magaluf
Pris
kr431
kr2218
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Det beste tidspunktet for å bestille en feriebolig i Magaluf

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på en feriebolig i Magaluf
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
87 %forventet prisnedgang
81 %forventet prisøkning

Pris

469 kr–18 895 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
9 814 kr
534 kr

Hosteller og billige hoteller i Magaluf

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Magaluf

Sikre deg ferieboligen som gir deg mest for pengene i Magaluf

Disse ferieboligene i Magaluf har de beste prisene basert på vurderingene deres

Nyttig informasjon om ferieboliger i Magaluf

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Magaluf

Laveste pris på feriebolig

186 kr
Den rimeligste prisen for et rom i Magaluf funnet siste 7 dager er 186 kr/natten. Denne prisen fås hos Sol Lunamar Apartamentos - Adults Only.

Informasjon om opphold i Magaluf

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller en feriebolig i Magaluf

Det er få steder i verden du kan feste som i Magaluf. Turister reiser hit for det legendariske utelivet; her i partyparadiset kan du feste absolutt hele natten, for Magaluf har nemlig flere enn hundre barer, puber og diskoteker. Det blir også arrangert konserter med berømte DJs, strandfester og til og med vannparker som er kun for voksne. Magaluf er kjent verden over for gaten Punta Ballena, også kalt «The Strip», som er en 600 meter lang gate kun noen meter fra stranden. Her finner du de beste nattklubbene, som for eksempel Tokyo Joe’s, som er den mest beryktede nattklubben på Magaluf. På momondo kan du velge en feriebolig i Magaluf i det området som passer deg best. Reiser du med vennegjengen for å feste, kan vi anbefale Magalluf Strip Apartment, som tilbyr fire soveplasser, minikjøkken og balkong og som ligger rett ved Punta Ballena.

Magaluf er en spennende feriedestinasjon, kjent som den livligste delen på Mallorca, men Magaluf er mer enn bare festing og nattklubber; du kan reise til Magaluf for å slappe av. Du kan sole deg på turkise strender med palmetrær, du kan shoppe på kjøpesenteret Momentum Plaza. Reiser du med barn, kan vi anbefale Katmandu Park, som både er en fornøyelsespark og badeland på et og samme sted. Er du interessert i å lære å surfe, kan dere dra til Wave House og øve på kunstige bølger.  Calvia er den roligste delen på Magaluf. Her finnes det færre barer og klubber og flere restauranter, her kan du ta ting i ditt eget tempo. Om du reiser med familien og skal leie feriehus eller ferieleilighet i Magaluf, anbefaler vi å bo i dette området. Feriekomplekset Playa Ca’s Saboners tilbyr leiligheter med flere sengeplasser og minikjøkken og felles badebasseng, og ligger i Calvia-området, rett ved stranden. Vil dere besøke Katmandu Park, er den også i gangavstand.

Hvis du leier et feriehus eller en feriebolig i Magaluf, får du mulighet til å gjøre oppholdet ditt mer personlig og kanskje mer komfortabelt. Du får også bedre muligheter til å trekke deg tilbake og få privatliv enn hva du vil gjøre på et hotell. I en feriebolig kan du få flere rom å spille på, og du kan få tilgang til kjøkken og vaskemaskin. Mange av ferieleilighetene i Magaluf tilbyr også balkong, hage og badebasseng, så det vil bli nesten som å bo på et hotell, bare enda litt bedre. Tenk så deilig å sitte på balkongen og se på solnedgangen når barna er lagt! Eller å sitte i stuen og se på TV hvis det er det du liker å gjøre på kveldene. I en ferieleilighet slipper du å ta like mye hensyn til dem du bor med – du kan ha din egen døgnrytme. Det er enkelt å få tak i det du trenger på Magalufs supermarkeder. De er mange og de er spredt, og de har gunstige åpningstider. På Apartementos Inn i området Clavia får du opptil syv sengeplasser, minikjøkken, balkong og felles svømmebasseng.

februar er som regel den billigste måneden for leie av ferieleilighet i Magaluf. I denne perioden er ofte prisene per natt ca. 88 % lavere enn gjennomsnittet.


momondos favorittferieboliger i Magaluf

Finn ut mer om disse ferieboligene i Magaluf som foretrekkes av brukere
Apartamentos Bon Aire 1

Apartamentos Bon Aire 1

Calvià, Mallorca, Spania

687 kr

Start planleggingen av reisen til Magaluf


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.