Hoteller i Zadar, Kroatia

Finn tilbud på 148 hoteller i Zadar, Kroatia

Zadar, Kroatia
24. mar. — 25. mar.2
lø. 25.3.
on. 29.3.

De beste hotellene i Zadar

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Zadar
Pris
kr283
kr1670
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Zadar


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Zadar

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Zadar
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
84 %forventet prisnedgang
34 %forventet prisøkning

Pris

175 kr–1 679 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 959 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
677 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Zadar på er: 1-2 stjerne, 87 dag før. 3 stjerne, 67 dag før. 4-5 stjerne, 86 dag før.

1-2 stjerne

515 kr–746 kr

3 stjerne

662 kr–882 kr

4-5 stjerne

1 260 kr–1 848 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Zadar

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Zadar

Laveste hotellpris

252 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Hoteller i nærheten av flyplassen

19993
Den rimeligste prisen for et rom i Zadar funnet siste 7 dager er 252 kr/natten. Denne prisen fås hos Hotel President, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, det mest populære 5-stjerners hotellet i Zadar(8,8/10 rating - basert på 1 336 anmeldelser).
Det er er 19 993 hoteller i Zadar i nærheten av Split. Luxury Holiday Villa Castello - Eos-Croatia med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.

Zadar reisetips

Overnatting i Zadar kan koste alt fra ca. 250-27 000 NOK for en natt, avhengig om du ønsker vertshus, hotell eller egen feriebolig. Du bør ikke ha noe problem med å finne et fint hotell med balkong og utsikt fra rommet for ca. 1000-1300 NOK. Du kan se hvilke hotellrom som er på tilbud på momondo. Enkelte av hotellene tilbyr tidlig innsjekk, men send gjerne en forespørsel i forkant.

Mai til oktober er den beste tiden for strandelskere å bestille hotell i Zadar, ettersom temperaturene er varme og dagene er solrike. I mai holdes det en utendørsfestival med seiling, løping, padling andre friluftsaktiviteter, og det kan være spennende å heie frem deltakerne. Eller kanskje du ønsker å prøve lykken selv?


Hvor mye koster et hotell i Zadar per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Zadar med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Zadar

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Zadar

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Zadar

Disse hotellene i Zadar har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Zadar

Zadar i Kroatia er et ideelt feriested for alle som ønsker å kombinere bedagelig strandliv med storslåtte naturopplevelser. Mesteparten av Hotellene i Zadar ligger enten i sentrum eller langs stranden. Par som er på jakt etter en romantisk ferie, men som ønsker å bo sentralt, bør bestille overnatting nær Roman Forum i gamlebyen. Dere har kort vei til butikker, attraksjoner og badesteder. Det finnes også konferansehotell i sentrum, ideelt for dem som vil holde konferanser i idylliske omgivelser.

Den barnevennlige stranden Plaza Borik ligger ca. fire kilometer fra sentrum. Mange av hotellene i dette området passer bra for dem som reiser med barn, takket være romslige familierom og rask vei ned til den langgrunne stranden. Friluftselskere bør vurdere å bestille nær en av nasjonalparkene, for eksempel Paklenica. Det går hyppige busser i området, samtidig som dere har kort vei for å klatre, padle og dra på fotturer. Husk å sjekke om dyr er tillatt på hotellet før du bestiller, særlig hvis hunden skal være med på tur i nasjonalparkene.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Zadar

Et besøk til Zadar ville ikke ha vært komplett uten å utforske de hvite marmorsgatene i den fascinerende gamlebyen. Atmosfæren føles autentisk og avslappende ut, og byen er mindre overfylt enn de større turistbyene Split og Dubrovnik. Du finner mange spennende butikker i de fargerike gatene, samt landemerker som St. Donatus kirke og Zadars havorgel, noe som resulterer i en fascinerende naturlig konsert. Orgelpipene befinner seg under vann og lydene skapes av havstrømmene.

Zadar er et utmerket utgangspunkt for øyhopping i området, og det går ferger til mange idylliske småøyer. Du kan for eksempel ta en halvtimes båttur til Preko, hvor du kan finne din egen lille strand og snorkle i det klare vannet. Et annet alternativ er Dugi Otok med den nydelige, hvite strandbukten Saharun Beach. Du kan også utforske området ved å dra til nasjonalparkene Krka og Plitvice med vakre fossefall, gangbroer, brede kløfter og grønne skoger.


Informasjon om opphold i Zadar

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Zadar

Hoteller i Zadar har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 647 kr per natt.

November er den billigste måneden å bestille hotell i Zadar. Prisene kan være hele 85 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.


Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Zadar og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Når alle alternativene for overnatting i Zadar er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Zadar