Hoteller i Rotterdam, Nederland

Finn tilbud på 101 hoteller i Rotterdam, Nederland

Rotterdam, Nederland
27. mai — 28. mai2
sø. 28.5.
to. 1.6.

De beste hotellene i Rotterdam

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Rotterdam
Pris
kr451
kr1817
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Rotterdam

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Rotterdam

Pris

916 kr–1 556 kr

BILLIGSTE BYDEL I ROTTERDAMMuseumkwartier28 % billigereHoteller i Museumkwartier er de billigste i Rotterdam med en gjennomsnittspris på kun 916 kr per natt
DYRESTE BYDEL I ROTTERDAMWaterfront18 % dyrereWaterfront har de dyreste hotellene i Rotterdam med rom med en gjennomsnittspris på 1 556 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I ROTTERDAMWaterfront53 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Waterfront enn noen andre land i Rotterdam

Ting å gjøre i Rotterdam


Hoteller i populære bydeler i Rotterdam

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Rotterdam, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Rotterdam

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Rotterdam
Lavsesongjulibilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
41 %forventet prisnedgang
48 %forventet prisøkning

Pris

931 kr–3 042 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
2 466 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 098 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Rotterdam på er: 3 stjerne, 58 dag før.

1-2 stjerne

825 kr–880 kr

3 stjerne

1 079 kr–1 156 kr

4-5 stjerne

1 332 kr–1 541 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Rotterdam

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Rotterdam

Laveste hotellpris

154 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Mainport

Hoteller i nærheten av flyplassen

1527
Den rimeligste prisen for et rom i Rotterdam funnet siste 7 dager er 154 kr/natten. Denne prisen fås hos Euro Hotel Centrum, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Mainport, det mest populære 5-stjerners hotellet i Rotterdam(8,2/10 rating - basert på 6 371 anmeldelser).
Det er er 1 527 hoteller i Rotterdam i nærheten av Rotterdam. Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Rotterdam reisetips

Prisen avhenger av hvilken type overnatting du er ute etter. De rimeligste hotellene i Rotterdam koster fra ca. 400 NOK for en natt, og de dyreste koster rundt 4000 NOK. Du vil kunne bestille et flott dobbelt- og familierom, gjerne med balkong og utsikt, for rundt 1000-2000 NOK. Enkelte hotell krever ekstra avgifter for tidlig innsjekk.

Den beste tiden med tanke på været er fra tidlig vår til september, men når det er sagt er Rotterdam en by som kan besøkes året rundt. Det skjer alltid noe spennende i kulturbyen, og du kan ofte finne gode tilbud på flyreiser og hotell i Rotterdam utenom høysesong.


Hvor mye koster et hotell i Rotterdam per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Rotterdam med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 720 kr

Gjennomsnittlig 1 115 kr

Dyrest 1 510 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Rotterdam

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Rotterdam

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Rotterdam

Disse hotellene i Rotterdam har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Rotterdam

Rotterdam er en moderne og livlig by som er stappfull av kultur og historie. Sentrum består av Coolsingel, Hofplein, Weena, Schiekade, Blaak og Mauritsweg, samt kvartalene i nærheten av togstasjonen Rotterdam Central Station. Hjertet av byen passer utmerket for alle som vil bo tett på severdigheter, shopping og uteliv. Du kan booke overnatting i Rotterdam sentrum som passer for både backpackere og dem som er på jakt etter luksus. Konferansehotell kan bestilles i de fleste bydeler, og du finner hotell overalt i byen hvor hunder og andre dyr er tillatt på enkelte rom.

Kralingen er et romantisk, rolig område som passer utmerket for par. Her kan dere vandre rundt i den idylliske botaniske hagen Arboretum Trompenburg og utforske parken Kralingse Bos. Havneområdet Delfshaven er også et godt sted for par, samt alle andre som ønsker å bo i billedskjønne omgivelser med mye historie og fin utsikt over vannet. Du bør vurdere å bestille et hotell i Rotterdam som ligger i Blijdorp hvis du reiser på ferie med barn. Området er ganske stille, samtidig som dere bor rett ved dyreparken Diergaarde Blijdorp.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Rotterdam

Rotterdam er kjent for å være et kulturmetropol med fascinerende arkitektur, og en tur til denne byen ville ikke ha vært komplett uten en kikk på de mest berømte kreasjonene. Erasmus-bruen er en av de mest kjente landemerkene, og den kobler sammen sentrum som er delt av elven. Du bør også besøke bygningen som blir kalt for «Rotterdams sixtinske kapell», nemlig markedshallen Markthal som ble bygget 2014. Her kan du stoppe en stund for å nyte en matbit fra en av de mange bodene.

Rotterdam er ikke bare en by for dem som elsker arkitektur og historie, det er også en ganske familievennlig by med mange lekeplasser og parker. Småbarnsfamilier anbefales et besøk i dyreparken. Diergaarde Blijdorp sies å være en av de flotteste dyreparkene i hele Europa. En båttur på kanalen er en morsom måte å se de største attraksjonene på, særlig hvis poden ikke liker å gå for mye.


Informasjon om opphold i Rotterdam

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Rotterdam

1 533 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Rotterdam. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Hoteller i Rotterdam har laveste priser i juli. Prisen du må ut med kan være 42 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.


momondos favoritthoteller i Rotterdam

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Rotterdam

Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Rotterdam med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Rotterdam hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Du kan finne et flott sted å bo i Rotterdam ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Rotterdam