Bestill fly med Edelweiss Air

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Korte fakta om Edelweiss Air

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med Edelweiss Air

Billigste rute

670 kr

Mest populære ruten

SSH til ZRH

Korteste flyreise

1t 15m

Lengste flyreise

4t 55m
Den billigste ruten med Edelweiss Air er fra Sharm El Sheikh Ophira til Zurich for 670 kr
Å fly fra Sharm El Sheikh Ophira til Zurich er for øyeblikket den mest populære ruten med Edelweiss Air
Den raskeste flyruten med Edelweiss Air er 1t 15m fra Zürich (ZRH) til Pula (PUY)
Den lengste Edelweiss Air flyruten er 4t 55m fra Sharm El Sheikh (SSH) til Zürich (ZRH)

Vurderinger av Edelweiss Air

7,8
BraBasert på 203 bekreftede gjestevurderinger
7,7Underholdning
8,5Besetningen
7,7Komfort
8,0Gjennomsnittlig
7,8Ombordstigningen
7,8Mat


Populære Edelweiss Air ruter

Dersom du har fleksible reiseplaner, sjekk ut denne seksjonen med Edelweiss Air ruter.
Bergen til Zürich
Raskeste flytid2t 30m
Laveste pris2 211 kr
Zürich til Bergen
Raskeste flytid2t 25m
Laveste pris2 251 kr
Zürich til Tromsø
Raskeste flytid3t 55m
Laveste pris2 702 kr

Informasjon om flyvninger med Edelweiss Air

Edelweiss Air er en del av Swiss Airlines, og er derfor medlem av Miles & More, som er Europas største lojalitetsprogram i flybransjen. Miles & More-medlemskapet er gratis for alle som ønsker å melde seg inn, og det er enkelt å benytte poeng som du opptjener hos Edelweiss Air til å oppgradere eller booke nye flybilletter via en av de ulike partnerselskapene til Edelweiss. Ikke bare har du mulighet til å betale for flyreiser hos Edelweiss Air som medlem av Miles & More, men det er også anledning til å oppgradere setevalg, billettklasse eller kjøpe andre tilvalg som loungeadgang. Du kan også legge til ekstra bagasje, hvis du heller ønsker det når du reserverer et sete hos Edelweiss.

For deg med lengre flyreiser med Edelweiss i økonomiklasse, er det mulig å ta med én innsjekket bagasje uten at dette koster ekstra. Det er også mulig å ta med håndbagasje, for deg som heller ønsker det. Her er det gjerne en fordel å sjekke nøye med Edelweiss direkte, for å se om din håndbagasje passer deres krav til størrelse om bord. Du finner informasjon om dette når du reserverer ditt sete hos Edelweiss Air. For deg som flyr i businessklasse, er det mulig å ta med to stykk kolli på maksimalt 32 kg ved internasjonale flyvninger. For kortere reiser med mindre fly, eller som flys av Edelweiss sine partnerselskap, kan det være andre regler som gjelder.

Det er mulig å reise med kjæledyr hos Edelweiss Air, hvis du ønsker det. Enten du vil fly med hund eller katt, er det fullt mulig så lenge du følger de offisielle retningslinjene som er utarbeidet av Edelweiss. Det er særlige krav for deg som vil fly med dyr interkontinentalt, slik at det gjerne vil lønne seg å kontakte flyselskapet direkte for å få informasjon om hvilken informasjon som er gjeldende. Vaksinasjonskort og oversikt over den medisinske historien til kjæledyret ditt er viktig hvis du booker billetter hos Edelweiss.

oNei, Edelweiss Air flyr for tiden ikke fra Oslo Gardermoen. Dersom du ønsker å fly med Edelweiss Air kan du bestille fra Zurich, en annen flyplass i dette området. Dersom du ønsker å fly fra Oslo Gardermoen, kan du vurdere å fly med SWISS istedenfor.

Zurich, Hurghada, og Granadilla Reina Sofía lufthavn er de mest populære flyplassene Edelweiss Air bruker gjennom året.

Du kan sjekke flystatus hos Edelweiss Air ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Edelweiss Air i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Edelweiss Air på +41 (0)848 333 593 eller besøke hjemmesiden deres edelweissair.com.

Flyvninger fra Zurich til Catania Fontanarossa er den minst kostbare tur/retur-reisen utenlands vi klarte finne å fra Edelweiss Air. Denne flyvningen har 0 stops og koster 1 751 kr billetten. Edelweiss Air tilbyr enveisbilletter utenlands, og den rimeligste ligger på 670 kr. Denne flyvningen går fra Sharm El Sheikh Ophira til Zurich og har 0 stops.

For øyeblikket krever Edelweiss Air at innsjekket bagasje ikke er større enn 158 cm. Håndbagasje kan være 55x40x23 cm eller mindre. Hvis du også har en personlig gjenstand, skal den ikke være lengre enn 40x30x10 cm.


Populære internasjonale Edelweiss Air-flyvninger

Ønsker du å fly utenfor grensene til Sveits? Bestill internasjonale flyreiser med Edelweiss Air til disse populære reisemålene

Edelweiss Air - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Edelweiss Air
on. 2/1