Finn billige fly til Salvador

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Salvador

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Salvador fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Salvador

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Salvador

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Salvador (SSA)

Vanligvis er flyvninger til Salvador fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Salvador D.L.E.Magalhaes, som i gjennomsnitt koster 9 808 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SALVADOR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars32 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Salvador koster i gjennomsnitt kun 6 654 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SALVADOR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember78 % dyrereDet koster ca. 17 463 kr for flyvninger til Salvador fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SALVADOR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember480 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Salvador fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Salvador?

Fra Oslo lufthavn til Salvador Deputado Luís Eduardo Magalhães International Airport tar det omtrent 16 og en halv time, noe som inkluderer et hurtig stopp ved både København Kastrup og ved Lisboa Portela. Flyr du fra Trondheim lufthavn Værnes, vil turen over Atlanteren ta omtrent 17 og en halv time. Hvis du reiser fra Norges nest største by, altså Bergen, så vil turen ta rundt 17 timer med et hurtig stopp i både København og så i Lisboa. For reisende som tar turen fra Nord-Norge og Tromsø, så vil turen totalt ta om lag 19 timer.

Det finnes dessverre ingen direktefly fra hverken Norge eller resten av Skandinavia til Salvador by. Til gjengjeld er det hyppige flygninger mellom Salvador lufthavn, Madrid Barajas og Lisboa Portela i henholdsvis Spania og Portugal. Fra Norge er det svært enkelt å fly til Salvador lufthavn via både Madrid og Lisboa, ettersom det er hyppige avganger mellom disse byene. Det samme gjelder for reisende som flyr fra Bergen Flesland eller Stavanger Sola – du kommer deg hurtig til Madrid fra Bergen hvis du foretar et kort stopp ved Oslo lufthavn. For passasjerer som reiser fra byer lengre nord vil det også være enkelt å bytte fly i Oslo. Både Trondheim Værnes og Tromsø Langnes har utmerkede forbindelser med Oslo lufthavn Gardermoen, og du finner gode flytilbud på denne strekningen. Hos momondo finner du gode tilbud på flybilletter og flytilbud til destinasjoner som Salvador.

Den billigste måneden å fly til Salvador fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 6 654 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. september er også et godt alternativ når du skal reise til Salvador med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 7 248 kr fra Norge.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Salvador fra Norge hvis du bestiller 44 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Salvador for ca. 9 808 kr når du søker 44 dager før.

Valença flyplass eller Feira De Santana flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Salvador.Hvilke flyselskaper flyr til Salvador?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Salvador

Hvilke flyselskaper flyr til Salvador?

På reiser til Salvador fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: TAP AIR PORTUGAL, KLM, Air France eller Lufthansa. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med KLM til Salvador

KLM flyr til Salvador ca. 8 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med KLM, men det er funnet priser helt nede i 6 412 kr fra Bergen Flesland til Salvador. KLM har fått en score på 7,5/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.


Flyplasser nære Salvador

Under finner du alle flyplassene i Salvador sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Salvador by lufthavn?

Det finnes en egen shuttlebuss som frakter passasjerer fra flyplassen og inn mot metrostasjonen, hvor du enkelt kan fortsette reisen på Salvadors moderne metrosystem. For deg som heller foretrekker vanlige flybusser helt frem, så er det også mulig å benytte seg av dette fra flyplassen og inn mot sentrum av Salvador for en rimelig penge. Salvador flyplass har også et omfattende tilbud av vanlige drosjer, og mer eksklusive varianter for deg som heller foretrekker å slappe av i ro og mak. Du finner et godt utvalg av drosjer ved ankomstområdet, slik at det er enkelt å komme seg videre. Flyplassen har også et solid utvalg av leiebiler for reisende som har ønske om å kjøre selv. Alle de store internasjonale selskapene er representert ved flyplassen, slik at det er enkelt å plukke opp en passende leiebil.


Visumkrav for Salvador

Det eneste du trenger som norsk statsborger ved innreise til Brasil er et gyldig pass. For turister er det mulig å oppholde seg i opptil 90 dager uten å søke om eget visum. Hvis du planlegger å oppholde deg lengre i Brasil og Salvador, så er det viktig å ta kontakt med immigrasjonsmyndighetene for å unngå eventuelle bøter ved utreise.


Start planleggingen av reisen til Salvador


De beste tingene å se og gjøre i Salvador

Salvador er hjem til den landskjente Igreja de São Francisco, som er en av de viktigste barokke kirkene i hele verden, og som er verdt et besøk for alle som kommer til byen. En annen viktig turistattraksjon i byen er Mercado Modelo, som er navnet på hovedmarkedet i byen, hvor du finner et rikt utvalg av hjemmelagde smykker og klær. Herifra har du kort vei til Solar do Unhão, som byr på den mest spektakulære utsikten i hele byen med helt fantastiske solnedganger. Like i nærheten finner du også et kunstmuseum som er hjem til Salvadors største samling av moderne kunst. Museet og utsiktspunktet er begge verdt et besøk, enten du reiser alene eller med familien. Det store utendørsområdet er også hjem til en rekke konserter, så her gjelder det å følge med.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Salvador når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Salvador, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Salvador på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har søkt etter flyvinger til Salvador, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Salvador nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Salvador og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Salvador

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Salvador

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.