Finn billige fly til Fortaleza

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Fortaleza

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Fortaleza fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Fortaleza

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Fortaleza

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Fortaleza (FOR)

Vanligvis er flyvninger til Fortaleza fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Fortaleza Pinto Martins, som i gjennomsnitt koster 6 656 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL FORTALEZA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Fortaleza koster i gjennomsnitt kun 5 147 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL FORTALEZA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember25 % dyrereDet koster ca. 8 334 kr for flyvninger til Fortaleza fra Oslo Gardermoen flyplass i November
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL FORTALEZA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember297 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Fortaleza fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Fortaleza?

Den beste tiden å reise til Fortaleza på er fra juni til januar. Dette er tørkesesongen, og en tid hvor du vil oppleve behagelige temperaturer og solfylte dager. Imidlertid er dette også høysesong her, og det kan være vanskelig å finne billige flybilletter til Fortaleza i disse månedene. Dersom du reiser på budsjett og ønsker å prioritere billig overnatting og billig fly til Fortaleza, bør du derfor vurdere å reise hit i regnsesongen fra februar til mai. Imidlertid pleier det ikke å regne hele dagen i disse månedene, og du kan fremdeles få noen deilige dager på strendene og oppleve det beste byen har å by på.

 • Hvilken flyvning til Fortaleza er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Fortaleza fra Rio de Janeiro for 1 351 kr. Dette er 21 % billigere enn de fleste flytilbudene til Fortaleza. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Fortaleza fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Fortaleza?

  Den billigste måneden å fly til Fortaleza fra Norge på, er mai. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 5 147 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. april er også et godt alternativ når du skal reise til Fortaleza med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 5 334 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Fortaleza?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Fortaleza fra Norge hvis du bestiller 13 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Fortaleza for ca. 6 656 kr når du søker 13 dager før. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Fortaleza utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Fortaleza for 5 701 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Fortaleza?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Fortaleza. Hvis du planlegger å fly til Fortaleza, bør du vurdere å bestille flyvninger til Aracati Dragao do Mar flyplass (122 km fra sentrum i Fortaleza).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Fortaleza?

  Med en gjennomsnittspris på 1 717 kr per person, er det Aracati Dragao do Mar flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Fortaleza. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Fortaleza

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Fortaleza som nylig ble funnet av brukere på momondo
TAP AIR PORTUGAL
18. des.
OSL07:50Oslo Gardermoen
13t 05m
1 stopp
FOR20:55Fortaleza Pinto Martins
8. jan.
FOR18:35Fortaleza Pinto Martins
14t 20m
1 stopp
OSL08:55Oslo Gardermoen
25 614 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. mar.
OSL08:30Oslo Gardermoen
30t 10m
3 stopp
FOR14:40Fortaleza Pinto Martins
15. mar.
FOR10:40Fortaleza Pinto Martins
26t 10m
3 stopp
OSL12:50Oslo Gardermoen
6 604 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. des.
OSL12:30Oslo Gardermoen
26t 10m
1 stopp
FOR14:40Fortaleza Pinto Martins
7. jan.
FOR23:35Fortaleza Pinto Martins
32t 10m
2 stopp
OSL07:45Oslo Gardermoen
21 073 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. des.
OSL12:30Oslo Gardermoen
26t 10m
1 stopp
FOR14:40Fortaleza Pinto Martins
8. jan.
FOR18:35Fortaleza Pinto Martins
32t 20m
3 stopp
OSL02:55Oslo Gardermoen
19 871 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. mar.
OSL12:30Oslo Gardermoen
26t 10m
1 stopp
FOR14:40Fortaleza Pinto Martins
15. mar.
FOR00:00Fortaleza Pinto Martins
32t 45m
2 stopp
OSL08:45Oslo Gardermoen
5 701 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. mar.
OSL12:30Oslo Gardermoen
27t 20m
2 stopp
FOR15:50Fortaleza Pinto Martins
15. mar.
FOR00:00Fortaleza Pinto Martins
32t 45m
2 stopp
OSL08:45Oslo Gardermoen
5 743 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Fortaleza

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Fortaleza, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av TAP AIR PORTUGAL
TAP AIR PORTUGAL
10. nov.
OSL07:50Oslo Gardermoen
13t 05m
1 stopp
FOR20:55Fortaleza Pinto Martins
7 141 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. nov.
OSL01:30Oslo Gardermoen
21t 35m
2 stopp
FOR23:05Fortaleza Pinto Martins
4 329 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. nov.
OSL16:25Oslo Gardermoen
43t 15m
3 stopp
FOR11:40Fortaleza Pinto Martins
4 158 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Fortaleza?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Fortaleza
 • Hvilke flyselskaper flyr til Fortaleza?

  På reiser til Fortaleza fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: KLM, TAP AIR PORTUGAL ellerAir France. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Fortaleza

Under finner du alle flyplassene i Fortaleza sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Fortaleza, lander du på Fortaleza/Fortaleza-Pinto Martins internasjonale lufthavn. Herfra er det flere måter å komme seg inn til sentrum på. Buss 404 har regelmessige avganger fra flyplassen til sentrum, hvor du kan ta buss videre til andre destinasjoner i byen. Alternativt kan du også ta taxi, og det er to ulike typer du kan velge mellom. Flyplasstaxier er de dyreste taxiene, og de kjører deg til byen med en fastpris. De vanlige taxiene har som oftest samme standard som flyplasstaxiene, men de kjører på taksameter og er generelt en del rimeligere. Alternativt kan du også forhåndsbestille transport, slik at en privat sjåfør venter på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Fortaleza

Finn dine flybilletter til Fortaleza med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Fortaleza
Raskeste flytid26t 10m
Billigst pris5 701 kr
Flyvninger fra Bergen til Fortaleza
Raskeste flytid25t 40m
Billigst pris7 149 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Fortaleza

Som i de fleste brasilianske byer er det enkelt å komme seg rundt i Fortaleza med buss. De fleste busslinjer har avganger hvert 10. minutt hver dag fra 05-23. Centro/Beira Mar Caça e Pesca er komfortabel og luftkondisjonert, og går fra Beira Mar og langs hele Praia do Futuro. Grande Circular kjører ruten sentrum – Dragão do Mar – Historiador Raimundo Girão – Abolição – Praia do Futuro – Terminal Papicu – Shopping Iguatemi. Centro Iguatemi kjører ruten sentrum – Monsenhor Tabosa – Abolição – Desembargador Moreira. Du kan også velge å ta taxi i byen, og pass på at du forhandler prisen før turen starter. Alternativt kan du også ta moto-taxi, som er rimeligere enn vanlige taxier, men også mer risikable.


Visumkrav for Fortaleza

Dersom du ikke skal jobbe, studere eller oppholde deg i Brasil i mer enn 90 dager, trenger du ikke visum før du skal reise til Fortaleza. Dersom du ønsker å oppholde deg i landet i mer enn 90 dager, kan du søke om forlengelse hos det føderale politiet, men det er ikke alltid at slike forlengelser blir innvilget. Du kan ikke reise hit uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet.


Start planleggingen av reisen til Fortaleza


De beste tingene å se og gjøre i Fortaleza

Hva bør du se i Fortaleza?

Med mer enn 300 soldager i året, er Fortaleza en av de mest populære turistdestinasjonene i det nordøstlige Brasil. Her finner du vakre strender, spektakulært landskap og nydelige kulinariske opplevelser. I tillegg er det flere severdigheter i byen du bør få med deg, som det historiske teateret Theatro José de Alencar, den idylliske promenaden Avenida Beira-Mar og det enorme kultursenteret Centro Dragão do Mar de Arte e Cultura. Når du er i Fortaleza bør du også dra innom bystranden Praia de Iracema som er full av barer, restauranter og nattklubber.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha gyldig reiseforsikring før du flyr til Fortaleza.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør unngå springvann i Brasil, og heller kjøpe vann på flaske.

Gir du tips?

Det er vanlig å tipse i Brasil, og noen ganger er 10 % allerede lagt til på regningen. I motsatt fall bør du gi 10 % både i taxier og restauranter.