Finn billige fly til Fortaleza

fre.. 17.1.
fre.. 24.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

Når er det best å reise til Fortaleza?

10 510 kr
8 600 kr
6 690 kr
4 779 kr
Pris
4,779 kr - 10,505 kr

Den beste tiden å reise til Fortaleza på er fra juni til januar. Dette er tørkesesongen, og en tid hvor du vil oppleve behagelige temperaturer og solfylte dager. Imidlertid er dette også høysesong her, og det kan være vanskelig å finne billige flybilletter til Fortaleza i disse månedene. Dersom du reiser på budsjett og ønsker å prioritere billig overnatting og billig fly til Fortaleza, bør du derfor vurdere å reise hit i regnsesongen fra februar til mai. Imidlertid pleier det ikke å regne hele dagen i disse månedene, og du kan fremdeles få noen deilige dager på strendene og oppleve det beste byen har å by på.


Flotte tilbud på flyreiser til Fortaleza

De raskeste rutene og billigste flybillettene til Fortaleza funnet av brukerne
Raskeste
Billigste
KLM
KLM
13 mar.
15:15
OSL
Oslo Gardermoen flyplass
29t 55m
1 Stopp
FOR
17:10
+1
Fortaleza Pinto Martins flyplass
KLM
23 mar.
16:20
FOR
Fortaleza Pinto Martins flyplass
14t 25m
1 Stopp
OSL
10:45
+1
Oslo Gardermoen flyplass
5 650 kr
KLM
KLM
13 mar.
15:15
OSL
Oslo Gardermoen flyplass
29t 55m
1 Stopp
FOR
17:10
+1
Fortaleza Pinto Martins flyplass
KLM
23 mar.
16:20
FOR
Fortaleza Pinto Martins flyplass
14t 25m
1 Stopp
OSL
10:45
+1
Oslo Gardermoen flyplass
5 650 kr

Hvilke flyselskaper flyr til Fortaleza?

Du kan ikke fly til Fortaleza direkte fra Norge, og som regel får du et eller to stopp både på utreise og retur. Du kan bestille flybilletter til Fortaleza med flere ulike flyselskaper, inkludert TAP Air Portugal, LATAM Airlines, Air Europa, Ryanair og Norwegian, og flyreisen tar alt fra 20-30 timer hver vei avhengig av mellomlandingene.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Fortaleza, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum
Fortaleza Pinto Martins
5 km fra sentrum

Når du flyr til Fortaleza, lander du på Fortaleza/Fortaleza-Pinto Martins internasjonale lufthavn. Herfra er det flere måter å komme seg inn til sentrum på. Buss 404 har regelmessige avganger fra flyplassen til sentrum, hvor du kan ta buss videre til andre destinasjoner i byen. Alternativt kan du også ta taxi, og det er to ulike typer du kan velge mellom. Flyplasstaxier er de dyreste taxiene, og de kjører deg til byen med en fastpris. De vanlige taxiene har som oftest samme standard som flyplasstaxiene, men de kjører på taksameter og er generelt en del rimeligere. Alternativt kan du også forhåndsbestille transport, slik at en privat sjåfør venter på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Fortaleza

Finn dine flybilletter til Fortaleza med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Fortaleza
Raskeste flytid
27t 10m
Billigste pris
6 422 kr
Flyvninger fra Bergen til Fortaleza
Raskeste flytid
14t 00m
Billigste pris
8 036 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Fortaleza?

Som i de fleste brasilianske byer er det enkelt å komme seg rundt i Fortaleza med buss. De fleste busslinjer har avganger hvert 10. minutt hver dag fra 05-23. Centro/Beira Mar Caça e Pesca er komfortabel og luftkondisjonert, og går fra Beira Mar og langs hele Praia do Futuro. Grande Circular kjører ruten sentrum – Dragão do Mar – Historiador Raimundo Girão – Abolição – Praia do Futuro – Terminal Papicu – Shopping Iguatemi. Centro Iguatemi kjører ruten sentrum – Monsenhor Tabosa – Abolição – Desembargador Moreira. Du kan også velge å ta taxi i byen, og pass på at du forhandler prisen før turen starter. Alternativt kan du også ta moto-taxi, som er rimeligere enn vanlige taxier, men også mer risikable.


Kan man reise til Fortaleza uten pass eller visum?

Dersom du ikke skal jobbe, studere eller oppholde deg i Brasil i mer enn 90 dager, trenger du ikke visum før du skal reise til Fortaleza. Dersom du ønsker å oppholde deg i landet i mer enn 90 dager, kan du søke om forlengelse hos det føderale politiet, men det er ikke alltid at slike forlengelser blir innvilget. Du kan ikke reise hit uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet.


Kombiner fly til Fortaleza med bilutleie og hotell


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Fortaleza?

Med mer enn 300 soldager i året, er Fortaleza en av de mest populære turistdestinasjonene i det nordøstlige Brasil. Her finner du vakre strender, spektakulært landskap og nydelige kulinariske opplevelser. I tillegg er det flere severdigheter i byen du bør få med deg, som det historiske teateret Theatro José de Alencar, den idylliske promenaden Avenida Beira-Mar og det enorme kultursenteret Centro Dragão do Mar de Arte e Cultura. Når du er i Fortaleza bør du også dra innom bystranden Praia de Iracema som er full av barer, restauranter og nattklubber.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha gyldig reiseforsikring før du flyr til Fortaleza.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør unngå springvann i Brasil, og heller kjøpe vann på flaske.

Gir du tips?

Det er vanlig å tipse i Brasil, og noen ganger er 10 % allerede lagt til på regningen. I motsatt fall bør du gi 10 % både i taxier og restauranter.

*Flypriser til Fortaleza er basert på priser for økonomibilletter funnet av momondo brukere som har søkt innen de siste 72 timene. Disse prisene er kanskje ikke lenger tilgjengelig.