Finn billige fly til Recife

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Recife

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Recife fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Recife

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Recife

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Recife (REC)

Vanligvis er flyvninger til Recife fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Recife Guararapes Intl, som i gjennomsnitt koster 7 316 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL RECIFE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Recife koster i gjennomsnitt kun 5 837 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL RECIFE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember36 % dyrereDet koster ca. 9 919 kr for flyvninger til Recife fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL RECIFE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember583 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Recife fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Recife?

Når på året du bør reise til Recife avhenger av budsjettet ditt og hva du ønsker å oppleve mens du er her. Høysesongen er i slutten av desember, januar og juli, og i denne perioden kan det være vanskelig å finne både billig overnatting og billige flybilletter til Recife. Værmessig er det best å reise hit fra september til februar, når det er lite regn og lavere luftfuktighet, og for lavere priser er september, oktober og november gode alternativer. I disse månedene er det også færre mennesker i byen, som gjør at det er lettere å utforske hovedattraksjonene uten de store folkemengdene.

 • Hvilken flyvning til Recife er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Recife, lå på 601 kr/per person fra Rio de Janeiro, noe som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Recife. Du kan finne den billigste prisen til Recife fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Recife?

  Den billigste måneden å fly til Recife fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 5 837 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Recife i mars, bør du vente til april med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 6 195 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Recife?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Recife på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 7 316 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 5 547 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Recife?

  De som skal fly til Recife kan potensielt finne bedre priser for João Pessoa Castro Pinto flyplass (101 km fra sentrum i Recife), eller Campina Grande Joao Suassuna flyplass (142 km fra sentrum i Recife), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Recife?

  Du kan finne tilbud for João Pessoa Castro Pinto flyplass for i gjennomsnitt 6 752 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Recife

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Recife som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air France
9. mar.
OSL01:05Oslo Gardermoen
18t 05m
2 stopp
REC19:10Recife Guararapes Intl
13. mar.
REC04:40Recife Guararapes Intl
28t 05m
2 stopp
OSL08:45Oslo Gardermoen
6 348 kr
Finn lignende
Air France
9. mar.
OSL01:05Oslo Gardermoen
18t 05m
2 stopp
REC19:10Recife Guararapes Intl
13. mar.
REC04:40Recife Guararapes Intl
28t 05m
2 stopp
OSL08:45Oslo Gardermoen
6 365 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. mar.
TRF01:20Oslo Torp Sandefjord
24t 15m
2 stopp
REC01:35Recife Guararapes Intl
15. mar.
REC04:40Recife Guararapes Intl
25t 05m
3 stopp
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
6 587 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. mar.
TRF01:20Oslo Torp Sandefjord
23t 00m
2 stopp
REC00:20Recife Guararapes Intl
15. mar.
REC09:15Recife Guararapes Intl
29t 15m
2 stopp
TRF14:30Oslo Torp Sandefjord
5 803 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. okt.
OSL02:30Oslo Gardermoen
24t 15m
2 stopp
REC02:45Recife Guararapes Intl
17. nov.
REC07:45Recife Guararapes Intl
29t 35m
2 stopp
OSL13:20Oslo Gardermoen
7 200 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. okt.
OSL02:30Oslo Gardermoen
25t 00m
2 stopp
REC03:30Recife Guararapes Intl
16. nov.
REC07:50Recife Guararapes Intl
29t 30m
2 stopp
OSL13:20Oslo Gardermoen
6 996 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Recife

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Recife, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France
Air France
OSLOslo Gardermoen
22t 35m
RECRecife Guararapes Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Recife?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Recife
 • Hvilke flyselskaper flyr til Recife?

  På flyreiser fraNorge til Recife, benytter momondos brukere som regel airlines such as TAP AIR PORTUGAL, KLM og Air France. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Recife

Under finner du alle flyplassene i Recife sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Recife, ankommer du Recife/Guararapes internasjonale lufthavn. Herfra har du flere ulike måter å komme deg inn til sentrum på. En av byens tre metrolinjer stopper på flyplassen og tar deg direkte til byen, og dette er et praktisk, rimelig og effektivt transportmiddel. Du kan også ta buss nummer 033, 152, 153, 161 eller 163 som stopper på ulike steder i sentrum, eller velge å ta taxi. En taxitur fra flyplassen til Boa Viagem koster rundt 10 BRL (ca. 33 NOK), 20 BRL (ca. 44 NOK) til sentrum og 40 BRL (ca. 88 NOK) til Olinda.


Populære flybilletter til Recife

Finn dine flybilletter til Recife med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Recife
Raskeste flytid22t 35m
Billigst pris5 752 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Recife

For turister er taxi det vanligste fremkomstmiddelet i Recife. Taxier er trygge, pålitelige og effektive måter å komme seg rundt på, men husk på å se etter en taxi fra et av de registrerte taxiselskapene som har standardpriser. Spør også gjerne etter en bil med aircondition. Buss er også et vanlig transportmiddel her, og det er 119 busslinjer i byen. Disse er integrert med metrosystemet på 13 ulike steder i sentrum, og metrosystemet her er det tredje største i Brasil. To av linjene går fra sentrum til vest i byen, mens en tredje linje går fra flyplassen og kjøpesenteret til Cajueiro Seco.


Visumkrav for Recife

Du kan ikke fly til Recife uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet. Som turist kan du oppholde deg i Brasil i maksimum 90 dager uten visum, og dersom du ønsker å forlenge oppholdet ditt, kan du søke om dette hos det føderale politiet. Dette blir imidlertid ikke alltid godkjent.


Start planleggingen av reisen til Recife


De beste tingene å se og gjøre i Recife

Hva bør du se i Recife?

Recife er en flott feriedestinasjon året rundt, med mange attraksjoner og severdigheter du bør få med deg. Blant annet bør du dra til Boa Viagem Beach, en vakker strand som er full av restauranter og nattklubber. Bli også med på en kulturell guidet tur til fots i gamlebyen, fra Praca da Republica til det imponerende Teatro Santa Isabel fra 1800-tallet. I Recife finner du også Brasils neste største kjøpesenter med mer enn 450 butikker, 90 restauranter og 14 kinoer.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha gyldig reiseforsikring før du flyr til Recife, og forsikringen burde minimum dekke utgifter i forbindelse med sykdom, ulykke, skader, tyveri, dødsfall og hjemtransport.

Kan du drikke vann fra springen?

For å unngå sykdommer bør du unngå vann fra springen og holde deg til vann på flaske.

Gir du tips?

Det er vanlig å tipse i Brasil, og noen steder er det allerede lagt til en serviceavgift på regningen. I motsatt fall kan du gjerne tipse 10 %. Gateselgere, skopussere og parkeringsvakter forventer også å få tips.