Finn billige fly til Recife

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Recife flyinnsikt og trender

Se innsikt for Recife-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Recife?

Den billigste måneden å fly til Recife fra Norge på, er februar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 8 226 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Recife i februar, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 8 898 kr.

Hvilken flyvning til Recife er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Recife, lå på 686 kr/per person fra Serra Talhada, noe som er 88 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Recife. Du kan finne den billigste prisen til Recife fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Recife?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Recife avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Recife Guararapes Intl tar det i snitt 33t 35m, men flyr du fra Bergen Flesland til Recife Guararapes Intl ligger flytiden på rundt . Recife Guararapes Intl er den mest populære flyplassen i Recife.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Recife?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Recife på, er ca. 0 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 11 803 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Recife

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Recife fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Recife

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Recife

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Recife (REC)

Vanligvis er flyvninger til Recife fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Recife Guararapes Intl, som i gjennomsnitt koster 11 803 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL RECIFE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar30 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Recife koster i gjennomsnitt kun 8 226 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL RECIFE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember30 % dyrereDet koster ca. 15 332 kr for flyvninger til Recife fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL RECIFE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember436 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Recife fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Recife

Når på året du bør reise til Recife avhenger av budsjettet ditt og hva du ønsker å oppleve mens du er her. Høysesongen er i slutten av desember, januar og juli, og i denne perioden kan det være vanskelig å finne både billig overnatting og billige flybilletter til Recife. Værmessig er det best å reise hit fra september til februar, når det er lite regn og lavere luftfuktighet, og for lavere priser er september, oktober og november gode alternativer. I disse månedene er det også færre mennesker i byen, som gjør at det er lettere å utforske hovedattraksjonene uten de store folkemengdene.

De som skal fly til Recife kan potensielt finne bedre priser for João Pessoa Castro Pinto flyplass (101 km fra sentrum i Recife), eller Campina Grande Joao Suassuna flyplass (142 km fra sentrum i Recife), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Campina Grande Joao Suassuna flyplass for i gjennomsnitt 3 437 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Recife

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Recife som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air France
OSLOslo Gardermoen
33t 35m
RECRecife Guararapes Intl

Finn de billigste enveisflyvningene til Recife

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Recife, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France
Air France
OSLOslo Gardermoen
33t 35m
RECRecife Guararapes Intl

Andre kabinklasser for flyvninger til Recife

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Recife

Hvilke flyselskaper flyr til Recife?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Recife

Hvilke flyselskaper flyr til Recife?

På flyreiser fraNorge til Recife, benytter momondos brukere som regel airlines such as TAP AIR PORTUGAL, KLM, Air France og Emirates. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Air France til Recife

Air France flyr til Recife ca. 5 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Air France, men det er funnet priser helt nede i 6 859 kr fra Oslo Gardermoen til Recife. Air France har fått en score på 7,6/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.


Flyplasser nære Recife

Under finner du alle flyplassene i Recife sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Recife, ankommer du Recife/Guararapes internasjonale lufthavn. Herfra har du flere ulike måter å komme deg inn til sentrum på. En av byens tre metrolinjer stopper på flyplassen og tar deg direkte til byen, og dette er et praktisk, rimelig og effektivt transportmiddel. Du kan også ta buss nummer 033, 152, 153, 161 eller 163 som stopper på ulike steder i sentrum, eller velge å ta taxi. En taxitur fra flyplassen til Boa Viagem koster rundt 10 BRL (ca. 33 NOK), 20 BRL (ca. 44 NOK) til sentrum og 40 BRL (ca. 88 NOK) til Olinda.


Populære flybilletter til Recife

Finn dine flybilletter til Recife med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Recife
Raskeste flytid33t 35m
Laveste pris10 526 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Recife

For turister er taxi det vanligste fremkomstmiddelet i Recife. Taxier er trygge, pålitelige og effektive måter å komme seg rundt på, men husk på å se etter en taxi fra et av de registrerte taxiselskapene som har standardpriser. Spør også gjerne etter en bil med aircondition. Buss er også et vanlig transportmiddel her, og det er 119 busslinjer i byen. Disse er integrert med metrosystemet på 13 ulike steder i sentrum, og metrosystemet her er det tredje største i Brasil. To av linjene går fra sentrum til vest i byen, mens en tredje linje går fra flyplassen og kjøpesenteret til Cajueiro Seco.


Visumkrav for Recife

Du kan ikke fly til Recife uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet. Som turist kan du oppholde deg i Brasil i maksimum 90 dager uten visum, og dersom du ønsker å forlenge oppholdet ditt, kan du søke om dette hos det føderale politiet. Dette blir imidlertid ikke alltid godkjent.


Start planleggingen av reisen til Recife


De beste tingene å se og gjøre i Recife

Recife er en flott feriedestinasjon året rundt, med mange attraksjoner og severdigheter du bør få med deg. Blant annet bør du dra til Boa Viagem Beach, en vakker strand som er full av restauranter og nattklubber. Bli også med på en kulturell guidet tur til fots i gamlebyen, fra Praca da Republica til det imponerende Teatro Santa Isabel fra 1800-tallet. I Recife finner du også Brasils neste største kjøpesenter med mer enn 450 butikker, 90 restauranter og 14 kinoer.

Du bør ha gyldig reiseforsikring før du flyr til Recife, og forsikringen burde minimum dekke utgifter i forbindelse med sykdom, ulykke, skader, tyveri, dødsfall og hjemtransport.

For å unngå sykdommer bør du unngå vann fra springen og holde deg til vann på flaske.

Det er vanlig å tipse i Brasil, og noen steder er det allerede lagt til en serviceavgift på regningen. I motsatt fall kan du gjerne tipse 10 %. Gateselgere, skopussere og parkeringsvakter forventer også å få tips.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Recife på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Recife som passer deg.

Ja. Alle flyreiser til Recife på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Recife.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Recife nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Recife og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.