Billige flyvninger fra Oslo til Amritsar fra 10 686 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 29.6.
on. 6.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Informasjon om fly fra Oslo til Amritsar

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Amritsar, og kan du fly direkte?

Raskeste flytid

40t 35m

Direktefly

Ingen

Flyplasser i Amritsar

1 flyplass
Den raskeste flyvningen fra Oslo til Amritsar tar 40t 35m.
Det er ingen direkteflyvninger fra Oslo til Amritsar. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelsen er Oslo Torp Sandefjord flyplass - Amritsar Sri Guru Ram Dass Jee Intl flyplass.
Det finnes 1 flyplass i nærheten av Amritsar: Amritsar Sri Guru Ram Dass Jee Intl (ATQ)

Slik finner du de billigste flybillettene fra Oslo til Amritsar

Du trenger ikke å lete lenger. Vi har gått gjennom alle søkene for denne ruten på momondo, slik at du har viktig informasjon og innsikt som kan hjelpe deg med å finne den billigste flybilletten for reisen din

Hvilken måned er den billigste å fly til Amritsar?

september

Måneden med de billigste flyvningene til Amritsar fra Oslo er september. Den dyreste måneden er mai

Hvilket flyselskap er billigst å fly med til Amritsar fra Oslo?

Jet Airways

Jet Airways og Qatar Airways er de mest populære selskapene som flyr fra Oslo til Amritsar

Hvilken rute er den billigste?

Oslo Gardermoen - Amritsar Sri Guru Ram Dass Jee Intl

Fly fra Oslo Gardermoen til Amritsar Sri Guru Ram Dass Jee Intl for de beste Oslo - Amritsar flypriser

Hvo lang tid i forveien bør man bestille billetter for flyreiser fra Oslo til Amritsar?

20 dager før

Det billigste tidspunktet for å kjøpe flybillett fra Oslo til Amritsar er ca. 20 dager før avreise


De beste flyselskapene som flyr fra Oslo til Amritsar

Sammenlign og se vurderinger for flyselskaper som flyr fra Oslo til Amritsar med momondo
FlyselskapRangeringGratis kanselleringPris
Jet AirwaysPrisFra 5 446 krGratis kanselleringRangering
0,0
Søk etter flyreiser med Jet Airways
Qatar AirwaysPrisFra 10 187 krGratis kanselleringRangering
7,9
Søk etter flyreiser med Qatar Airways

  • Finnes det flyselskaper som flyr fra Oslo til Amritsar Sri Guru Ram Dass Jee Intl som tilbyr fleksibilitet vedrørende kanselleringer på grunn av COVID-19?

    Noen av flyselskapene vi samarbeider med som flyr fra Oslo til Amritsar Sri Guru Ram Dass Jee Intl innfører nye retningslinjer på grunn av de globale følgene av COVID-19. Noen av flyselskapene som muligens fjerner gebyrene for kansellering, er Jet Airways og Qatar Airways. I den fullstendige listen kan du søke etter flyselskaper, f.eks. Jet Airways, som tilbyr denne fleksibiliteten.

  • Hvor langt er det fra Oslo til Amritsar Sri Guru Ram Dass Jee Intl med fly?

    Amritsar Sri Guru Ram Dass Jee Intl ligger 5579,1 km unna Oslo.Det er ingen flyselskaper som betjener ruten fra Oslo til Amritsar direkte, noe som betyr at det er nødvendig å foreta en mellomlanding. Du kan bestille flybilletter fra Oslo lufthavn Gardermoen til Amritsar med både Lufthansa og Air India. Denne flyvningen går fra Gardermoen via Frankfurt og så til Delhi. Et annet alternativ er å finne billige flybilletter fra Oslo til Amritsar med Lufthansa og Vistara. Her mellomlander du først i Frankfurt før neste stopp er New Delhi med Vistara. KLM er et annet selskap som tilbyr flybilletter fra Oslo til Amritsar via Amsterdam Schiphol flyplass, og så New Delhi. British Airways på sin side har også flybilletter fra Oslo til Amritsar via London. Du finner både tur-retur og enveisbilletter fra Oslo til Amritsar hos momondo.

For deg som vil ta turen til Oslo lufthavn Gardermoen er det et eget ekspresstog kjent som flytoget som tar deg direkte ut til flyplassen fra tidlig morgen til sent på kveld. Dette toget stopper ved alle de store stasjonene i Oslo-regionen fra Drammen til Oslo Sentralstasjon og videre til flyplassen. Like ved finner du også en egen flybuss fra Oslo bussterminal, som kjører deg ut til flyplassen for en billig penge. Du finner et stort antall drosjer utenfor bussterminalen. Sør for Oslo finner du den mindre Oslo Torp flyplass. Hit kommer du deg enkelt fra Oslo med regiontog R11 som stopper ved Torp stasjon, og du kan ta flybuss, TorpEkspressen, fra Oslo bussterminal. Du finner også et lokaltog fra Sandefjord med rutenummer 275. Når det kommer til Amritsar flyplass finner du her lokalbusser, samt shuttlebusser til hotell fra ankomstterminalen. Golden Temple Bus er et godt valg for deg som vil reise billig og raskt inn til hjertet av Amritsar. Du finner også et stort antall drosjer ved terminalen. For deg som vil reise enda billigere er det rickshawer tilgjengelig ved ankomst, som tar deg inn til sentrum. Hvis du heller ønsker en større grad av frihet til å utforske regionen selv, finnes det gode muligheter for å leie bil hos de ulike bilutleiefirmaene.

Fordelen med Oslo lufthavn Gardermoen er det brede utvalget av butikker og spisesteder som du finner inne i terminalområdet. Enten du leter etter spennende matretter eller vil slappe av med et glass vin finner du noe for enhver smak. Det er også flere lounger ved Oslo lufthavn, som er perfekt for deg som vil jobbe eller se en film i ro og fred. Du finner gratis trådløst nett over hele terminalen, dedikerte barneområder som er perfekt for familier samt gode banktjenester. Flyplassen har også en rekke bilutleiefirmaer tilgjengelig. Når det gjelder Amritsar flyplass finner du her diverse suvenirbutikker og spisesteder med et godt utvalg av lokale retter. Du finner også flere områder hvor du får slappet av før flyturen, eller du kan leie en bil hvis du ønsker det. Fordelen med flyplassen er den korte reiseveien inn til Amritsar.


Det er kort vei til Ludhiana, som ligger sør for Amritsar med bil. Lahore på andre siden av grensen er også en liten dagstur unna Amritsar, for den som vil oppleve Pakistan. Nordover kommer du til byer som Pathankot eller Jammu, som ligger i området kjent som Kashmir. Sialkot er et annet reisemål for deg som kjører fra Amritsar med bil. Like ved finner du byen Gujrat. Sør for Gujrat finner du Gujranwala og hit er det enkelt å kjøre med leiebil for den som ønsker det.


Lignende flyvninger fra Oslo til Amritsar

Fleksibel med tanke på destinasjon? Utvid søket ditt og finn flyvninger lignende ruten din fra Oslo til Amritsar

Hvorfor bruke momondo?

Å finne den riktige flyreisen til Amritsar fra Oslo er kjapt og enkelt når du har en rekke alternativer fra anerkjente agenter og flyselskaper. Alternativer som deretter kan filtreres for å finne det som passer dine kriterier best. Det nettopp er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Amritsar, noe som sparer deg for tid og penger.

Alle flysøk fra Oslo til Amritsar på momondo kan filtreres slik at du ser hvem som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når resultatene på potensielle flyalternativer fra Oslo til Amritsar er presentert, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise fra Oslo til Amritsar nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel, der momondo sporer priser på flyreiser til Amritsar og gir deg beskjed når de endrer seg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.