Finn billige fly til Patras

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Patras?

  • Hvilken flyvning til Patras er den absolutt billigste?

    683 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Patras. Denne flyvningen er fra London, og er 80 % billigere enn de fleste flyvninger til Patras. Du kan finne den billigste prisen til Patras fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

  • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Patras?

    Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Patras. Hvis du planlegger å fly til Patras, bør du vurdere å bestille flyvninger til Zakynthos flyplass (92 km fra sentrum i Patras), Argostoli Cephalonia flyplass (109 km fra sentrum i Patras), Préveza Aktion flyplass (113 km fra sentrum i Patras), Kalamata flyplass (133 km fra sentrum i Patras), eller Vólos Nea Anchialos flyplass (142 km fra sentrum i Patras).

  • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Patras?

    Du kan finne tilbud for Argostoli Cephalonia flyplass for i gjennomsnitt 2 602 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Start planleggingen av reisen til Patras