Finn billige fly til Patras

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Patras?

Fra Oslo lufthavn tar det omtrent mellom 6 og 7 timer å komme seg til Patras Araxos Airport i Hellas. Om du tar turen fra Stavanger lufthavn Sola, så vil det ta om lag 8 timer. Fra Bergen lufthavn Flesland er gjennomsnittlig reisetid i overkant av 8 timer, inkludert to mellomlandinger. For deg som heller reiser fra Bodø lufthavn, så vil turen ta rundt mellom 9 og 10 timer, og fra Tromsø lufthavn Langnes, så vil du bruke omtrent 10 timer på turen til Patras. Reiser du fra Trondheim lufthavn Værnes, så vil turen ta omtrent 9 timer, inkludert to mellomlandinger underveis. For flere billige flybilletter og gode flytilbud så kan du sjekke ut hva du finner, og enkelt bestille gjennom momondo.

Selv om det ikke finnes noen direktefly fra Norge eller resten av Skandinavia til Patras, så er det likevel svært enkelt å komme seg dit via en mellomlanding ved en av Europas større flyplasser. Du finner ukentlige avganger til Patras lufthavn fra Frankfurt, Düsseldorf, München, Brussel, Zürich og Wien, blant annet. Dette er alle flyplasser som har direkte forbindelser til lufthavner i Norge, slik som Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland.

349 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Patras. Denne flyvningen er fra Napoli, og er 92 % billigere enn de fleste flyvninger til Patras. Du kan finne den billigste prisen til Patras fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Patras. Hvis du planlegger å fly til Patras, bør du vurdere å bestille flyvninger til Zakynthos flyplass (92 km fra sentrum i Patras), Argostoli Cephalonia flyplass (109 km fra sentrum i Patras), Préveza Aktion flyplass (113 km fra sentrum i Patras), Kalamata flyplass (133 km fra sentrum i Patras), eller Vólos Nea Anchialos flyplass (142 km fra sentrum i Patras).

Du kan finne tilbud for Argostoli Cephalonia flyplass for i gjennomsnitt 2 890 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flyplasser nære Patras

Under finner du alle flyplassene i Patras sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Patras lufthavn?

Det finnes lokalbusser fra sentrum av Patras og ut til flyplassen som går flere ganger daglig, og du finner også ekspressbusser som kjører denne ruten med jevne mellomrom for en billig penge. Du kan kjøpe billetter til bussen ved billettkontoret som finnes inne på terminalområdet. For deg som heller ønsker det, så er det også mulig å ta taxi inn til sentrum av Patras. Du finner flere ventende drosjer like utenfor flyplassen, og flere selskaper tilbyr fastpriser inn til byens hoteller. Alternativt kan du også velge å leie bil ved flyplassen, og du kan velge mellom flere av verdens største leiebilfirmaer, som er representert inne på området.


Visumkrav for Patras

Det er ingen visumkrav til norske borgere som reiser til Hellas og Patras. Både Hellas og Norge er en del av Schengen-området, slik at du kun behøver å medbringe et gyldig pass på reisen.


Start planleggingen av reisen til Patras


De beste tingene å se og gjøre i Patras

Patras har et kompakt og hyggelig sentrum, som byr på klassisk gresk arkitektur som bare må oppleves. For deg som vil starte reisen med en innføring i arkeologi og historie, så er det verdt å sjekke ut det arkeologiske museet i byen. Her finner du en bred gjennomgang av de ulike epokene som har preget byen og omegn. Det finnes ulike soner og områder som tar for seg diverse temaer, enten det er bysantinsk stil eller en kopi av nekropolis. For alle som vil lære mer om Patras rike kulturarv, så er dette stedet å få med seg. Sjekk gjerne også ut Patras-slottet, som ligger på en bakketopp over selve sentrum av byen. Her finner du en rekke ruiner og rester etter tidligere beleiringer som har funnet sted i byen – spennende opplevelse for både store og små. St. Andrew-kirken like ved er også verdt å få med seg. I denne kirken som ble oppført på 1900-tallet finner du vakre utskjæringer og ornamenter, samt et flott lite kapell. For deg som vil slappe av etter en lang dag med sightseeing, så finner du også tyrkiske dampbad i denne byen. Her kan du slappe av og nyte roen fra det varme vannet, som har pleiet Patras innbyggere i flere hundre år. Dette er verdt å få med seg for alle som søker en autentisk opplevelse og avslapning.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Patras.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Patras med denne policyen.

Når alle potensielle Patras flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja. momondo kan spore flypriser for Patras og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Patras

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Patras

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.