Finn billige flyvninger til Mauritius fra 6 356 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
ti. 12.12.
ti. 19.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Mauritius

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Mauritius

Beste pris på enveisbillett

6 356 kr

Beste pris på tur/retur-billett

7 199 kr

Raskeste flytid

14t 45m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Mauritius fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 356 kr (Oslo Gardermoen til Port Louis Sir Seewoosagur).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Mauritius fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 7 199 kr (Oslo Gardermoen til Port Louis Sir Seewoosagur).
Den kjappeste flyvningen til Mauritius fra Norge tar 14t 45m (Oslo Gardermoen til Port Louis Sir Seewoosagur).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Mauritius, deriblant Lufthansa, Air France og KLM.

Mauritius flyinnsikt og trender

Se innsikt for Mauritius-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Mauritius?

I gjennomsnitt tar det 17t 25m å fly fra Norge til Mauritius dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Port Louis Sir Seewoosagur (den mest populære flyplassen i Mauritius). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Port Louis Sir Seewoosagur, ligger flytiden på rundt 40t 15m.

Hvilke flyselskaper flyr til Mauritius?

Ifølge dataene våre er Emirates, Turkish Airlines og Air Mauritius de tre mest populære flyselskapene som flyr til Mauritius. Emirates er førstevalget blant brukerne våre – 40 % velger å fly med dette flyselskapet når de reiser til Mauritius. Husk at det er totalt 9 ulike flyselskaper som flyr til Mauritius til faste tider, så du har et par alternativer å velge mellom.

De billigste flyvningene til byer i Mauritius

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Mauritius fra Norge
Port Louis
Port Louis

Nyttig informasjon om flyvningen din til Mauritius

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Mauritius

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Mauritius?

Hvis du ønsker å fly til Mauritius for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Air Mauritius, Turkish Airlines og SWISS som henholdsvis har priser fra 1 999 kr, 6 277 kr og 7 510 kr.

Hvilken er den mest populære flyplassen i Mauritius?

Når oppdaterte momondo sist prisene for Mauritius fra flyvninger sist?

Pris for Mauritius fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Mauritius fra flyvninger?

Det er 9 tilbydere fra Mauritius flyvninger fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Mauritius?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Mauritius med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Mauritius?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Mauritius, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Mauritius. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Mauritius

Finn flyvninger til disse populære byene i Mauritius fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Mauritius

Disse rutene har de billigste flyvningene til Mauritius som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloPort Louis17t 25m7 155 kr
StavangerPort Louis15t 30m9 485 kr
BergenPort Louis40t 15m10 919 kr
TrondheimPort Louis43t 05m11 695 kr

De beste tingene å se og gjøre i Mauritius

Hvilke flyselskap flyr direkte til Mauritius?

Du kan fly til Mauritius fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med å ha mellomlandinger, for det finnes ingen direkteflyvninger hit. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Lufthansa, KLM, SAS og Air Mauritus og mellomlande i Frankfurt, Amsterdam, eller Charles de Gaulle i Paris. Du kan også fly fra andre flyplasser i Norge, slik som Bergen/Flesland, Trondheim/Værnes eller Stavanger/Sola. Da er det også mellomlandinger, ofte ved Oslo/Gardermoen før du flyr videre.

Når er det best å reise til Mauritius?

Mauritius har et tropisk klima som gjør at det ofte er sol og varmt vær. Som regel er det ypperlige forhold for å dra på stranden. De varmeste dagene er fra oktober til desember, mens det er langvarig regn i januar til februar. Generelt sett er regnperioden fra desember til april, med korte skurer, og ellers strålende sol. I denne perioden er det også varmt, med rundt 27 grader. Det er litt kaldere fra mai til november, med 23-27 grader. Det er varmt i vannet året rundt, så du kan alltid bade. Det er spesielt anbefalt å reise til Mauritius i mai, for da er det varmt, men lite fuktighet og behagelig vær. Under ferier slik som jul og om sommeren er det populært å fly til Mauritius, så da kan prisene også stige litt. I sommermånedene er det litt lavere temperaturer, men de holder seg over 20 grader om dagen. Om kvelden kan du ha bruk for en lett jakke.

Hvor lang tid tar det å fly til Mauritius?

Skal du fly til Mauritius fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 15 timer og 5 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 15 timer og 20 minutter. Det er mest populært å fly til den største flyplassen på Mauritius som heter Sir Seewoosagur Ramgoolam internasjonale lufthavn, som forkortes til MRU.

Kan man reise til Mauritius uten pass eller visum?

Når du skal reise til Mauritius trenger du ikke visum. Du får et stempel i passet ditt som gir deg lov til å oppholde deg der i inntil 90 dager. Du må sørge for å ha et pass som er gyldig helt til avreisedatoen din fra Mauritius, og du må ha returbillett. Du må også ha nok penger til å forsørge deg når du er der, og da holder det å kunne vise et gyldig bankkort eller et kredittkort, i tillegg til å vise at du har en bekreftet bestilling på overnattingssted. Det er viktig å kunne fremvise alle disse tre delene når du ankommer landet.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Mauritius

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Mauritius?

    Bekreft reisedetaljene dine for å søke etter de nyeste tilbudene. Når du blar gjennom tilbud, vil du få muligheten til å aktivere «Prisvarsler». Da mottar du oppdateringer når prisen for flyruten øker eller minsker.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Mauritius med momondo?

    Ved å bruke verktøy som «Priskalender» kan du se hvilken dag det er best å fly tur/retur til destinasjonen din. «Prisprognose»-verktøyet vårt bruker kunstig intelligens til å forutsi om du bør kjøpe nå, eller vente på potensielt lavere priser. Explore viser deg alle flyalternativene fra en by eller flyplass, slik at du kan skape ditt eget, unike eventyr. Bloggen Discover gir verdifull innsikt i hvordan du kan spare penger mens du bestiller reisen din. Etter at du har gjennomført et søk, kan du aktivere «Prisvarsler» for å spore prisene på flyvningen du er interessert i og bestille den på det beste tidspunktet.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    momondo viser tilbud på tvers av mer enn 700 konkurrender på én gang. momondo er aktiv i 30 internasjonale markeder slik at du får tilgang til et bredt utvalg av alternativer, både fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Mauritius?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Mauritius med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Mauritius med denne policyen.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Mauritius?

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Mauritius.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Mauritius akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Prisvarsler for flyreiser til Mauritius er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


En enklere måte å administrere reisen til Mauritius på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.