De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Libanon

Hoteller i Libanon

Finn tilbud på 469 hoteller i Libanon

Libanon
31. mai — 1. jun.2
sø. 26.5.
to. 30.5.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Libanon

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Libanon
Pris
kr224
kr2524
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Libanon

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Libanon, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Libanon

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Libanon

Nyttig informasjon om hoteller i Libanon

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Libanon

Laveste hotellpris

224 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Ramada Plaza Beirut-Raouche

Hoteller i nærheten av flyplassen

603

Gjennomsnitt antall netter på opphold

7 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Libanon funnet siste 7 dager er 224 kr/natten. Denne prisen fås hos Hamra Urban Gardens, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Ramada Plaza Beirut-Raouche, det mest populære 5-stjerners hotellet i Libanon(8,2/10 rating - basert på 206 anmeldelser).
Det er er 603 hoteller i Libanon i nærheten av Beirut. Assaha Lebanese Traditional Village med kortest avstand på 2,7 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 7 dager når e bor på i Libanon. Gjennomsnittprisen for 7 dager i Libanon siste uken er 5 166 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Libanon

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Libanon
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
75 %forventet prisnedgang
41 %forventet prisøkning

Pris

206 kr–1 415 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
466 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 568 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Libanon

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Libanon

Pris

375 kr–1 125 kr

BILLIGSTE BY I LIBANONBeirut45 % billigereHoteller i Beirut er de billigste i Libanon med en gjennomsnittspris på kun 375 kr per natt
DYRESTE BY I LIBANONTyr39 % dyrereTyr har de dyreste hotellene i Libanon med rom med en gjennomsnittspris på 1 125 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I LIBANONBeirut59 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Beirut enn noen annen by i Libanon

Informasjon om opphold i Libanon

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Libanon

Hvilke byer i Libanon burde jeg overnatte i?

Libanons unike historie, blanding av religioner og sentrale beliggenhet i Levanten i den østlige delen av Middelhavet har vært med på å forme dette landet og gitt det en rik kulturarv og mathistorie. Det finnes en rekke billige og gode hoteller i Libanon, enten man befinner seg i landets hovedstad Beirut, Tripoli i nord eller historiske Byblos. Beirut er det viktigste turistmålet i Libanon og er et sentralt knutepunkt for reiser rundt omkring i landet. Til tross for at Libanon har vært gjennom utfordrende perioder, har landet gjentatte ganger klart å komme  seg på beina igjen. I Beirut finnes det flere ulike transporttilbud som ferge, buss og taxi. Det er både enkelt og billig å bestille en reise. Et attraktivt sted å overnatte i Beirut er Radisson Blu Martinez, som er et elegant hotell med sentral beliggenhet  i byen, vakre ornamenter og stilige rom. Et annet godt alternativ til et billig hotell i Libanon er Hotel Grand Gabriel som kan by på svært rimelige priser for alle reisende samt en god beliggenhet i byen. Med momondo er det enkelt å booke hoteller både i Beirut og resten av Libanon.

Hvilke attraksjoner er mest populære i Libanon?

Libanon er en fin blanding av natur, kultur og spennende mat. Hvis man befinner seg i Beirut er byens rike kulturarv og historie en populær attraksjon. Besøk noen av byens ulike museer, som Nasjonalmuseet og Sursock kunstmuseum med sine imponerende kunstsamlinger. Libanon er også hjem til flere kjente templer og monumenter som Bacchus-tempelet og Mohammed Al Amin-moskeen, som er praktfulle bygg. Libanons natur er også fascinerende med kjente destinasjoner som Mzaar og Kadisha-dalen. Tripoli i nord er hjem til flere gode overnattingssteder slik som Seed Guest House som tilbyr både billig overnatting og praktiske fasiliteter. Azur Suites i Tripoli er også et billig hotell for reisende som ønsker mye valuta for pengene.

Hvilke byer i Libanon har det beste utelivet?

Beirut blir av mange regnet som festhovedstaden i Midtøsten med sine tallrike nattklubber, barer og restauranter. Her finner man en rekke kjente barer og restauranter som tiltrekker seg internasjonale, så vel som lokale besøkende. Libanon og Beirut er hjem til en rekke kjente matretter, for eksempel mezze som består av ulike småretter som falafel, hummus, baba ganoush, foul, ulike kebabretter og andre spennende smaker. Libanon har også et bra utvalg av lokale oster som halloumi. Loris restaurant og Em Sharif er to steder som er kjent for sin gode lokale mat. Når det gjelder barer i Beirut er Lock Stock og Anise to lokale favoritter med sine imponerende cocktail-menyer og gode atmosfære. Gems Hotel er både billig og sentralt for den som trenger et sted å sove etter en lang kveld ute på byen.

Hvilke byer i Libanon  har mest historie og kunst?

Libanon er hjem til en rekke severdigheter for deg som er spesielt interessert i historie og kunst, enten du besøker templene utenfor byene eller lar deg begeistre av historie og kunstmuseer i byer som Tripoli eller Beirut. Silkemuseet i Beirut og Gibran-museet er to gode valg sammen med atelier Assaf for den som er kunstinteressert. For reisende til Tripoli er Bader Hassoun-Khan et ypperlig valg og her kan man bo på La mairie hotel for en billig hotellopplevelse i Libanon.

Når er det billigst å besøke Libanon?

Med en prislapp på kun 206 kr per natt i gjennomsnitt, er mars den billigste måneden for hotellovernattinger i Libanon. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Libanon er Desember.

Hvor i Libanon velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i Libanon, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke Beirut oftere enn andre byer.

Hvilken by i Libanon har de dyreste hotellrommene?

Tyr er den dyreste byen for hotellovernattinger i Libanon. Prisen per natt ligger på 1 035 kr og er 71 % høyere enn gjennomsnittet for byene i Libanon.

Hvilken by i Libanon har de billigste hotellrommene?

Våre brukere synes som regel Tripoli har de laveste prisene per natt i landet til kun 210 kr. Tripoli tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 46% lavere enn gjennomsnittet for byer i Libanon.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Libanon fra hoteller?

Fra og med mai 2024, er det 1 036 tilbydere å velge mellom fra Libanon hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Libanon fra hoteller sist?

Priser for Libanon fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Libanon gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Libanon, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Libanon?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Libanon med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Libanon på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
sø. 26.5.
to. 30.5.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Libanon

Populære byer i Libanon
Viser hoteller i byer i samme land