Leiebiler i Cebu City, Cebu

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Cebu City, Cebu? Start søket her!

Cebu City, Cebu, Filipinene
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Cebu City, Cebu, Filipinene
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Cebu City

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Cebu City

Hvilket leiebilselskap er billigst i Cebu City?

De billigste leiebilene i Cebu City finner man som regel hos Europcar. Ved bestilling med Europcar, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 376 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Cebu City er 376 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Cebu City har flest utleiesteder?

Hertz has the most locations of any rental car company in Cebu City, with 3 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Cebu City?

Ifølge dataene våre er Toyota Corolla den mest populære bilen å leie i Cebu City. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Toyota Corolla for så lite som 326 kr/dag i Cebu City, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 612 kr/dag. En annen populær bil å leie i Cebu City, er Hyundai Accent som i gjennomsnitt koster 440 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 372 kr/dag.

Tilbud på Cebu City, Cebu bilutleie

Finn leiebil i Cebu City som passer for deg

Liten Leiebiler

378 kr - 657 kr

Alle biltyper

375 kr - 1 146 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Cebu City, Filipinene er 313 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Cebu City, Filipinene er i september. Prisen er 20 % lavere enn resten av året med bare 378 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 44 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Cebu City. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Cebu City kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Cebu City, Filipinene er 500 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Cebu City, Filipinene er i november. Prisen er 21 % lavere enn resten av året med bare 397 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Cebu City. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Cebu City kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Cebu City, Filipinene er 439 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Cebu City, Filipinene er i juli. Prisen er 97 % lavere enn resten av året med bare 17 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Cebu City. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Cebu City kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Cebu City, Filipinene er 540 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Cebu City, Filipinene er i april. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 689 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Cebu City. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Cebu City kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Cebu City, Filipinene er 353 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Cebu City, Filipinene er i oktober. Prisen er 92 % lavere enn resten av året med bare 31 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Cebu City. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Cebu City kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Cebu City

Alle større selskaper som leier ut biler i Cebu City, Cebu

Enterprise Rent-A-Car

1 utleiested

Fox

1 utleiested

Alamo

1 utleiested

Avis

1 utleiested

Hertz

1 utleiested

Dollar

1 utleiested

Thrifty

1 utleiested

National

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Cebu City

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Cebu City

Populære biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigste leiebil

392 kr

Mest populære modell

Hyundai i10
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Cebu City de siste 72 timene: Compact, Economy, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i Cebu City er 392 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 394 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Cebu City de siste 7 dagene er Hyundai i10. Våre brukere foretrekker også Toyota Yaris Sedan/Vios som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Cebu City

Nedenfor er de mest populære hotellene i Cebu City

Kjøre med en leiebil i Cebu City - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Cebu City, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Cebu City i juli. Cebu City har i gjennomsnitt 110 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 28 °C i juli. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Cebu City vil koste deg i gjennomsnitt 660 kr/dag.

Fartsgrensen i Cebu City er 60 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Cebu City er 60 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 100 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.


Utforsk flere leiebiler i Filipinene

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Filipinene

Start planleggingen av reisen til Cebu City


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Cebu City er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Cebu City ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.