Finn billige fly til Anchorage

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Anchorage

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Anchorage

Beste pris på tur/retur-billett

73 205 kr

Raskeste flytid

38t 12m
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Anchorage fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 73 205 kr (Oslo Torp Sandefjord til Anchorage).
Den kjappeste flyvningen til Anchorage fra Norge tar 38t 12m (Oslo Torp Sandefjord til Anchorage).

De billigste flyvningene til flyplassene i Anchorage

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Anchorage fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Anchorage

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Anchorage

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Anchorage (ANC)

Vanligvis er flyvninger til Anchorage fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Anchorage, som i gjennomsnitt koster 9 849 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANCHORAGE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Anchorage koster i gjennomsnitt kun 8 597 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANCHORAGE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember18 % dyrereDet koster ca. 11 641 kr for flyvninger til Anchorage fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ANCHORAGE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni540 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Anchorage fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Anchorage?

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Anchorage fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 8 597 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Anchorage i løpet av November, kan du også fly billig i februar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 8 666 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Anchorage. Hvis du planlegger å fly til Anchorage, bør du vurdere å bestille flyvninger til Kenai flyplass (102 km fra sentrum i Anchorage).Flotte tilbud på flyreiser til Anchorage

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Anchorage som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
20. okt.
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
38t 12m
2 stopp
ANC02:37Anchorage
29. okt.
ANC02:00Anchorage
22t 45m
2 stopp
TRF00:45Oslo Torp Sandefjord
73 205 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Anchorage?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Anchorage

Hvilke flyselskaper flyr til Anchorage?

Lufthansa, KLM, Delta og Icelandair er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Anchorage jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Anchorage med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Delta til Anchorage

I gjennomsnitt går det 35 fly med Delta til Anchorage hver uke. De fleste av dem flyr fra Seattle Tacoma til Anchorage, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Delta til Anchorage. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Delta til Anchorage som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 8 002 kr og hadde avgang fra Stavanger Sola. Delta er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 7,8/10 av 392 av brukerne våre.

Flyvninger med KLM til Anchorage

KLM (7,7/10, 133 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Anchorage, med tilbud fra så lite som 8 566 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 14 KLM flyvninger i uken til Anchorage, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Populære flybilletter til Anchorage

Finn dine flybilletter til Anchorage med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Anchorage
Raskeste flytid37t 47m
Billigst pris13 864 kr

Start planleggingen av reisen til Anchorage


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Anchorage med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Anchorage.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Anchorage nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Anchorage og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.