Leiebiler i Israel

Leter du etter billige leiebiltilbud i Israel? Søk her!

Tel Aviv, Israel
5. des. — 12. des.
Samme leveringssted
Tel Aviv, Israel
ma. 5.12.
12:00
ma. 12.12.
12:00
Sjåførens alder:

Leiebilinformasjon for Israel

I Israel er maksimal lovlig fart begrenset på motorveiene og på mindre regionale veier er farten begrenset avhengig av veistandard og mengden trafikk. I Israel foregår all kjøring på høyre side av veien og nødnummeret ved trafikkuhell er 100 over hele landet. Videre er man lovpålagt å ha på seg setebelte til enhver tid både som passasjer og som sjåfør. Telefoner er kun tillatt hvis man har den koblet til håndfritt og det er et krav om at man medbringer alle relevante dokumenter i bilen i tilfelle man blir stoppet for en rutinekontroll. Disse dokumentene inkluderer gyldig førerkort, pass, internasjonalt førerkort, registreringsdokument og oversikt som viser betalt forsikring.

Når du skal leie bil i Israel så er minstealderen satt til 21 år selv om man juridisk sett har lov til å kjøre bil fra fylte 17 år over hele Israel. Det er viktig å merke seg at selv om man har fylt 21 år så kan det være begrensninger knyttet til hvilke biler som kan leies og det kan også være ekstra kostnader på toppen av den prisen som foreligger ved kontoret for bilutleie. Her gjelder det å avtale med sitt leiebilfirma for å undersøke hvilke regler som gjelder og eventuelle begrensninger for leiebiler. Det kan også være lurt å dokumentere bilens tilstand når man overtar nøklene slik at man unngår eventuelle problemer i etterkant med leiebilpriser. Ta gjerne også bilder og video av bilen før man overleverer nøklene tilbake til leiebilselskapet. Ofte vil det være en kjapp gjennomgang av bilen sammen med en representant fra leiebilselskapet hvor man plikter å oppgi eventuelle avvik.

Israel er et svært lite land som for det meste er tettbebodd ved kysten og i enkelte byer innover i landet slik som Jerusalem og Nasaret. Israel har et godt utbygd veinett med flere motorveier som holder meget høyt nivå mellom de større byene.Den største mengden med trafikk vil du finne i og eller rundt byer som Tel Aviv og Jerusalem hvor det kan bli svært hektisk til tider og særlig i rushtrafikken. Innover i landet eller sørover så vil det gjerne være færre biler for den som ønsker seg mindre trafikk og en roligere rytme. Landlige Israel består gjerne av mindre tettsteder og landsbyer og her kan veikvaliteten variere en god del alt ettersom. Særlig i landlige ørkenlignende strøk kan kvaliteten på veiene være dårlig slik at man burde kjøre forsiktig for å unngå uhell hvis man befinner seg i leiebiler. Når man nærmer seg byer som Jerusalem vil trafikken sakte men sikkert ta seg opp og det blir raskt mange flere biler på veiene. Særlig ved offtentlige ferier og helligdager kan det være smart å forberede seg på store mengder biler på veiene utenfor byer som Jerusalem hvis man skal leie en bil.

Det er en rekke vakre og spennende turer i Israel hvor en kan oppleve fantastiske landskap og interessant natur. For førstegangsbesøkende kan det være en fordel å starte turen i en større by som Tel Aviv eller Haifa og kjøre sørover langs kysten før man tar videre innover i landet. Da får man opplevd konstrasten som finnes mellom Middelhavsklimaet og det tørre ørkenlignende landskapet midt i landet. Hvis man fortsetter mot hovedstaden Jerusalem vil en passere historiske og bibliske byer som Nasaret og Betlehem noe som er svært spennende for alle som liker historie. Her finnes det også koselige små utssalgssteder eller spisesteder hvor en kan finne frem til klassisk israelsk mat.


Tilbud på Israel bilutleie

Finn leiebil i Israel som passer for deg

Liten Leiebiler

318 kr - 1 369 kr

Alle biltyper

318 kr - 1 749 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Israel er 689 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Israel er i august. Prisen er 54 % lavere enn resten av året med bare 318 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Israel. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Israel kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Israel er 635 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Israel er i september. Prisen er 75 % lavere enn resten av året med bare 160 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 32 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Israel. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Israel kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Israel er 744 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Israel er i juli. Prisen er 68 % lavere enn resten av året med bare 245 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Israel. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Israel kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Israel er 1 005 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Israel er i september. Prisen er 85 % lavere enn resten av året med bare 160 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Israel. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Israel kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Israel

Attraksjoner i nærheten:

Old City of Jerusalem41,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Old City of Jerusalem229,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Old City of Jerusalem206,1 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Israel

Nedenfor er de mest populære hotellene i Israel

Leiebiler i Israel

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Israel, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For øyeblikket er det CalAuto som er det billigste leiebilselskapet i Israel, med tilbud fra kun 191 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med CalAuto finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 930 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

Ifølge dataene våre er Budget det mest populære leiebilselskapet i Israel. I forrige måned valgte 42 % av brukerne å bestille leiebilen sin hos Budget. 203 av våre andre brukere har vurdert opplevelsen sin med Budget under oppholdet sitt i Israel, og de gir selskapet en gjennomsnittsscore på 5,8 av 10.

Det utleieselskapet som har flest utleiesteder i Israel, er Sunnycars. De har for øyeblikket 65 utleiesteder på flyplasser og byer over hele landet. Er du usikker på hvilken by du skal besøke, men vet at du vil leie bil hos Sunnycars? Tel Aviv er den mest populære byen å besøke i Israel, med 10 utleiesteder tilknyttet Sunnycars.

Loven i Israel krever at du kjører på Israel side. Hvis denne loven ikke følges, kan dette resultere i trafikkbøter og ulykker.

Israel har en veikvalitetsscore på 4,6 på en skala fra 1 til 7, der 1 er den laveste scoren. Dette gjør at Israel havner som nr. 46 av totalt 137 land hva gjelder veiforhold. Husk at veikvaliteten i Israel variere for ulike områder.

0,50‰ er BAC (øvrige lovlige alkoholpromille) i Israel. Høyere promille anses som kjøring i påvirket tilstand og kan straffes med bøter, restriksjoner på førekort eller andre type sanksjoner. Hvis du er yngre enn 18 år, som er aldersgrensen for å drikke alkohol i Israel, kan du bli ilagt strenge straffer hvis du tas i å kjøre i alkoholpåvirket tilstand. Husk at det aldri er en god idé å kjøre i alkoholpåvirket tilstand, uansett hvor gammel du er.

En Mini er den mest populære leiebilen for de som reiser til Israel. Ifølge dataene våre foretrekker 30 % av brukerne våre en Mini fremfor alle andre biler. Dette kan skyldes aktivitene de har planlagt samt værforholdene i byen de skal være i. Hvis du skal leie en Mini i Israel, kan du forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 77 kr per dag.

Bensinprisen i Israel lå i forrige uke på i gjennomsnitt 19,23 kr per liter. Ifølge dataene våre er bensinprisene i Israel verken blant de dyreste eller billigste på verdensbasis. Algerie har for øyeblikket den billigste bensinprisen, og denne ligger på 3,26 kr per liter, mens Hong Kong har den dyreste, med en prislapp på 29,10 kr per liter. Husk at bensinpriser endres regelmessig, og de kan derfor også variere under reisen din.


Utforsk flere leiebiler i Midtøsten

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Midtøsten

Start planleggingen av reisen til Israel


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i Israel med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Israel, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Israel med gratis avbestilling.

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Israel.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Israel med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Israel.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.