Leiebiler fra CalAuto i Tel Aviv

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra CalAuto i Tel Aviv

Tel Aviv, Israel
1. nov. — 8. nov.
Samme leveringssted
Tel Aviv, Israel
ma. 1.11.
12:00
ma. 8.11.
12:00
Sjåførens alder:

CalAuto sine utleiesteder i Tel Aviv

Nedenfor finner du informasjon om CalAuto sine utleiesteder for leiebiler i Tel Aviv, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0

Informasjon om leierbiler fra CalAuto i Tel Aviv

 • Er det trygt å leie en bil hos CalAuto i Tel Aviv under COVID-19-pandemien?

  CalAuto ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Tel Aviv føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har CalAuto innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Tel Aviv. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos CalAuto i Tel Aviv i November?

  I November kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 161 kr per dag for å leie en bil hos CalAuto i Tel Aviv. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Tel Aviv hos CalAuto, var 158 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra CalAuto i Tel Aviv koste i gjennomsnitt 1 129 kr i November. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Har CalAuto et utleiested på Tel Aviv Ben Gurion Intl flyplass?

  For øyeblikket har CalAuto 1 utleiested på Tel Aviv Ben Gurion Intl flyplass:
  Terminal 3, Ben Gurion Airport, Pick Up: Terminal 3 1st floor Return: Parking lot 16 (Car rental return)..

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos CalAuto når man er i Tel Aviv i November?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Mini hos CalAuto hvis du trenger en leiebil i Tel Aviv i November. Når du leier biler av typen Mini i November, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 165 kr per dag, og helt nede i 158 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos CalAuto – kjøretøy av typen Mini er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos CalAuto i Tel Aviv?

  Med en gjennomsnittpris på 165 kr per dag, er en leiebil av typen Mini hos CalAuto i Tel Aviv det billigste leiebilalternativet. 50 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i Tel Aviv hos CalAuto, valgte å bestille en Mini for å spare penger. 165 kr per dag for en Mini er også 5 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen CalAuto tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.