Leiebiler i Kyoto, Japan

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Kyoto, Japan? Start søket her

Kyoto, Japan
23. sep. — 30. sep.
Samme leveringssted
Kyoto, Japan
to. 23.9.
12:00
to. 30.9.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Kyoto

Alle større selskaper som leier ut biler i Kyoto, Japan
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
6 utleiesteder
6 utleiesteder
6 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Kyoto, Japan til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Osaka Kansai Intl flyplass

Leiebiler i Kyoto

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Kyoto for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Hertz er et av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Kyoto. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Kyoto som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilken type leiebile er best å leie i Kyoto i oktober?

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Kyoto i oktober. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I oktober har Kyoto temperaturer på omkring 10 °C, og en nedbørsmengde på 80 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Kyoto vil koste deg i gjennomsnitt 538 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Kyoto, Japan?

Reisende som leier en bil i Kyoto må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 60 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Kyoto er vanligvis 80 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Kyoto, Japan i september?

Temperaturen i Kyoto i september ligger normalt på 23 °C, og forventet nedbørsmengde er 201 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Temperaturen i Kyoto i september er vanligvis høyere enn i andre måneder, men det er fortsatt stor sjanse for regn. Det anbefales at du leier en bil med klimaanlegg.

Er været i Kyoto representativt for resten av Kyoto (prefektur)?

De som ønsker å leie bil i Kyoto for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Kyoto (prefektur) i løpet av september vanligvis har temperaturer på 23 °C med en forventet nedbørsmengde på 201 mm.


Start planleggingen av reisen til Kyoto