Leiebil Kyoto, Japan - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Kyoto, Japan? Start søket her

Kyoto, Japan
24. apr. — 1. mai
Samme leveringssted
Kyoto, Japan
lø. 24.4.
middag
lø. 1.5.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Kyoto

Alle større selskaper som leier ut biler i Kyoto, Japan
Byråets vurdering: Middelmådig 2.0

Poengsummen er basert på 2 vurderinger


Avstand fra Kyoto, Japan til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Osaka Kansai Intl flyplass

Leiebiler i Kyoto

Så langt i april har 2 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Kyoto.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Kyoto for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise og National er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Kyoto. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Kyoto som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Kyoto, Japan?

Flertallet av leiebilselskapene i Kyoto tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Alamo, Enterprise og National har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hva er fartsgrensen i Kyoto, Japan?

Reisende som leier en bil i Kyoto må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 60 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Kyoto er vanligvis 80 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Kyoto, Japan i april?

Temperaturen i Kyoto i april ligger normalt på 12 °C, og forventet nedbørsmengde er 149 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Været i Kyoto i løpet av april vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Kyoto. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Kyoto, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Et eksempel på en liten bil som er tilgjengelig for leie, er Toyota Corolla.

Er været i Kyoto representativt for resten av Kyoto (prefektur)?

De som ønsker å leie bil i Kyoto for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Kyoto (prefektur) i løpet av april vanligvis har temperaturer på 12 °C med en forventet nedbørsmengde på 149 mm.


Finn hotell og fly til Kyoto