Leiebiler i Praha, Prague Region

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Praha, Prague Region? Start søket her!

Praha, Prague Region, Tsjekkia
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
Praha, Prague Region, Tsjekkia
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Praha

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Praha

Hvilket leiebilselskap er billigst i Praha?

De billigste leiebilene i Praha finner man som regel hos Major Agency. Ved bestilling med Major Agency, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 185 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Praha er 185 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Praha har flest utleiesteder?

SURPRICE CAR RENTAL has the most locations of any rental car company in Praha, with 6 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Praha?

De fleste momondo-brukere leier Skoda Karoq i Praha, men Skoda Fabia Combi er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Skoda Karoq, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 568 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Skoda Karoq i Praha for så lite som 289 kr per dag. Leiebiler av typen Skoda Fabia Combi i Praha koster i gjennomsnitt 281 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 157 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Praha, Prague Region

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Praha, Prague Region nedenfor
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

406 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Toyota Corolla
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

483 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Volkswagen Golf
Skoda Octavia Combi
eller som ligner på Stasjonsvogn – mellomstor
Opptil 5 passasjerer

604 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Skoda Octavia Combi
Volkswagen Jetta
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

636 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Volkswagen Jetta
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

648 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Vauxhall Mokka
Skoda Octavia Combi
eller som ligner på Stasjonsvogn – mellomstor
Opptil 5 passasjerer

714 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Skoda Octavia Combi
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

752 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Nissan Qashqai
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

816 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Suzuki Vitara/Escudo
Citroen C4 Picasso
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

837 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Citroen C4 Picasso

Viktig informasjon om leiebiler i Praha

Praha er en stor og flott by med gode veiforbindelser ut til distriktene. Du får full frihet til å utforske det spennende landet når du bestiller en rimelig leiebil under oppholdet ditt. Du finner mange billige leiebiler i Praha og gode tilbud når du bestiller på nett i god tid før avreise. Tilbudene inkluderer blant annet fri kilometer og gratis avbestilling. I tillegg kan du velge mellom mange forskjellige bilutleiere, og du kan søke etter alt fra elbil til SUV med automatgir, personbil til kommersielle kjøretøy. Prisen begynner på ca. 150-700 NOK og øker i henhold til størrelse og funksjoner.

Aldersgrensen avhenger av hvilket selskap du benytter, men generelt sett må du ha hatt førerkort i 12 måneder for å få leie bil i Tsjekkia. Enkelte krever at du er minst 21 år gammel. Du regnes som ung sjåfør når du er under 25 år, og det kan innføres visse begrensninger. Det kan for eksempel hende at du ikke får lov til å leie biler med stor motor, samt det kan innføres ekstra påslag i prisen. Ta en titt i betingelsene for billeie for å skaffe deg full oversikt over restriksjoner.

Det er viktig å sette seg inn i trafikkreglene når du skal leie bil i Praha, og her går vi kort gjennom de viktigste: Promillegrensen i Tsjekkia er på 0,0 %, og det er påbudt med kjørelys på dagtid. Det finnes også veiavgift for å benytte motorveien, og du må kjøpe en Autobahn-Vignette og feste i frontruten. Det anbefales å spørre bilutleierne om denne er inkludert i prisen eller om du må kjøpe selv. Fartsgrensene er som følger: 130 km/t på motorvei, 90 km/t på hovedvei og 50 km/t i tettbygde områder.

Gateparkering i sentrum er både avgiftsbelagte og begrenset, og du har bare lov til å parkere en kort stund i svært travle tidspunkt på dagen. Det anbefales å parkere bilen på en parkeringsplass eller i et parkeringshus, og heller benytte offentlig transport eller spasere når du skal utforske byen. Parkeringsavgiften er ganske rimelig. Det koster som regel ca. 20-50 CZK (7-18 NOK) per time, og totalprisen per døgn ligger på omtrent 200-700 CZK (75-260 NOK).


Tilbud på Praha, Prague Region bilutleie

Finn leiebil i Praha som passer for deg

Liten Leiebiler

208 kr - 897 kr

Alle biltyper

368 kr - 11 699 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Praha, Tsjekkia er 417 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Praha, Tsjekkia er i oktober. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 208 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 75 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Praha. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Praha kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Praha Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Praha, Tsjekkia er 450 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Praha, Tsjekkia er i november. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 297 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 73 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Praha. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Praha kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Praha Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Praha, Tsjekkia er 2 512 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Praha, Tsjekkia er i april. Prisen er 79 % lavere enn resten av året med bare 550 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 35 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Praha. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Praha kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Praha, Tsjekkia er 3 021 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Praha, Tsjekkia er i april. Prisen er 91 % lavere enn resten av året med bare 290 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 46 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Praha. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Praha kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Praha SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Praha, Tsjekkia er 468 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Praha, Tsjekkia er i november. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 681 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 72 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Praha. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Praha kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

406 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Toyota Corolla
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

483 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Volkswagen Golf

Leiebilselskaper i Praha

Alle større selskaper som leier ut biler i Praha, Prague Region

SURPRICE CAR RENTAL

6 utleiesteder

Sixt

5 utleiesteder

RENTIS

4 utleiesteder

Enterprise Rent-A-Car

3 utleiesteder

Europcar

3 utleiesteder

Ace

2 utleiesteder

Alamo

2 utleiesteder

Avis

2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Praha

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Praha

Populære biltyper

Economy, Compact, Wagon

Billigste leiebil

338 kr

Mest populære modell

Skoda Karoq
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Praha de siste 72 timene: Economy, Compact, Wagon.
Den laveste prisen for en leiebil i Praha er 338 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 491 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Praha de siste 7 dagene er Skoda Karoq. Våre brukere foretrekker også Skoda Fabia Combi som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Praha

Attraksjoner i nærheten:

O2 Arena16,4 km

Attraksjoner i nærheten:

O2 Arena89,4 km

Attraksjoner i nærheten:

O2 Arena112,9 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Praha

Nedenfor er de mest populære hotellene i Praha

Kjøre med en leiebil i Praha - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Praha, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Praha. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Praha tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Fartsgrensen i Praha er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Praha har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Praha, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 130 km/t.


Leiebiler på populære flyplasser nære Praha

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Praha

Bilutleie i området av Praha

Trenger du å leie bil i et bestemt område av Praha? Begrens søket ved å bruke alternativene nedenfor

Utforsk flere leiebiler i Tsjekkia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Tsjekkia

Start planleggingen av reisen til Praha


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Praha. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Praha. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.