Leiebiler i Praha, Tsjekkia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Praha, Tsjekkia? Start søket her

Praha, PR, Tsjekkia
25. okt. — 1. nov.
Samme leveringssted
Praha, PR, Tsjekkia
ma. 25.10.
12:00
ma. 1.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Praha, Tsjekkia bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

84 kr - 170 kr

Alle biltyper

84 kr - 1 309 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Praha i Tsjekkia, koster 65 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Praha i Tsjekkia, er i januar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 84 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 78 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Praha. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Praha kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Praha funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Praha

Alle større selskaper som leier ut biler i Praha, Tsjekkia
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,7

Henting/levering

7,6

Valuta for pengene

7,8
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,5

Komfort

9,5

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

9,5

Valuta for pengene

7,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,6

Valuta for pengene

6,6
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,6

Henting/levering

7,7

Valuta for pengene

7,8
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,7

Henting/levering

7,7

Valuta for pengene

7,7
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

4,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

4,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0

Informasjon om reisen din til Praha

Praha er en stor og flott by med gode veiforbindelser ut til distriktene. Du får full frihet til å utforske det spennende landet når du bestiller en rimelig leiebil under oppholdet ditt. Du finner mange billige leiebiler i Praha og gode tilbud når du bestiller på nett i god tid før avreise. Tilbudene inkluderer blant annet fri kilometer og gratis avbestilling. I tillegg kan du velge mellom mange forskjellige bilutleiere, og du kan søke etter alt fra elbil til SUV med automatgir, personbil til kommersielle kjøretøy. Prisen begynner på ca. 150-700 NOK og øker i henhold til størrelse og funksjoner.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Praha?

Aldersgrensen avhenger av hvilket selskap du benytter, men generelt sett må du ha hatt førerkort i 12 måneder for å få leie bil i Tsjekkia. Enkelte krever at du er minst 21 år gammel. Du regnes som ung sjåfør når du er under 25 år, og det kan innføres visse begrensninger. Det kan for eksempel hende at du ikke får lov til å leie biler med stor motor, samt det kan innføres ekstra påslag i prisen. Ta en titt i betingelsene for billeie for å skaffe deg full oversikt over restriksjoner.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er viktig å sette seg inn i trafikkreglene når du skal leie bil i Praha, og her går vi kort gjennom de viktigste: Promillegrensen i Tsjekkia er på 0,0 %, og det er påbudt med kjørelys på dagtid. Det finnes også veiavgift for å benytte motorveien, og du må kjøpe en Autobahn-Vignette og feste i frontruten. Det anbefales å spørre bilutleierne om denne er inkludert i prisen eller om du må kjøpe selv. Fartsgrensene er som følger: 130 km/t på motorvei, 90 km/t på hovedvei og 50 km/t i tettbygde områder.

Parkering

Gateparkering i sentrum er både avgiftsbelagte og begrenset, og du har bare lov til å parkere en kort stund i svært travle tidspunkt på dagen. Det anbefales å parkere bilen på en parkeringsplass eller i et parkeringshus, og heller benytte offentlig transport eller spasere når du skal utforske byen. Parkeringsavgiften er ganske rimelig. Det koster som regel ca. 20-50 CZK (7-18 NOK) per time, og totalprisen per døgn ligger på omtrent 200-700 CZK (75-260 NOK).

Utfluktsmål i og rundt Praha

Det finnes mange dagsutflukter fra Praha som du kan oppleve ved å leie bil en dag eller to. Vest-Bøhmen kalles for spa-regionen, og du bør så absolutt sette kursen mot dette området for avslapning og velvære. Du kan ta helbredende bad i byene Karslbad og Marienbad, og etterpå kan du gå på tyr i de vakre parkene og beundre den pittoreske arkitekturen. Karlovy Vary er også en by i regionen som bør besøkes. Her kan du utforske elegante promenader og fascinerende bygninger. Rett i nærheten finner du et lite sted som kalles for Loket med et nydelig slott som er verdt å besøke.

Hvilke forsikringer trenger man?

I Europa er det vanlig praksis å inkludere de mest nødvendige forsikringene med i prisen, blant annet selvrisikoforsikring og ansvarsforsikring. I praksis betyr det at skader på andre parter er dekket, og du betaler kun egenandel ved kollisjon og tyveri. Det anbefales å imidlertid å sjekke nøyaktig hva disse dekker og hvor høy egenandelen er. Det tilbys som regel ekstra forsikringer på toppen av dette. Du må selv vurdere om du trenger dem, samt sjekke hva som dekkes av reiseforsikringen din.

Kan man bruke det norske førerkortet i Praha, eller må man ha et internasjonalt?

Det er ikke krav om internasjonalt førerkort i Tsjekkia, og du kan derfor benytte det norske førerkortet ditt når du skal leie bil i Praha. Allikevel anbefaler NAF at man ordner et internasjonalt førerkort her.

Hvor i Praha kan man hente og levere leiebilen?

Du kan både hente og levere leiebilen i Praha sentrum og på Václav Havel lufthavn. Du trenger ikke nødvendigvis å levere den inn på samme sted. Hvis du ikke trenger den under hele oppholdet ditt, kan du for eksempel hente den på flyplassen ved ankomst og levere den inn på en utleiestasjon inne i byen når du er ferdig med den.


Avstand fra Praha, Tsjekkia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Praha Václav Havel Prague flyplass

Leiebiler i Praha

Så langt i oktober har 1 285 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Praha.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Praha for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Praha har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Budget, Avis og Hertz. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Praha. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Praha har de billigste prisene på leiebiler?

Rent Plus har generelt de billigste prisene per dag i Praha på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 290 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 102 kr/dag for leiebiler i Praha.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Praha, Tsjekkia?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Praha. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Praha tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilket leiebilselskap i Praha har flest utleiesteder?

Rent Plus har flest utleiesteder i Praha, Tsjekkia med 2 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 290 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Praha, Tsjekkia?

Fartsgrensen i Praha er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Praha har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Praha, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 130 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Praha?

Til en gjennomsnittspris på 341 kr/dag (og kun 31 kr/dag), er leiebiler av typen Ford Focus i Praha den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Fiat Panda i Praha for i gjennomsnitt 363 kr/dag (51 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Audi A4 i Praha?

Avis har leiebiler av typen Audi A4 tilgjengelig i Praha for i gjennomsnitt 1 282 kr/dag. Tilgjengeligheten av Audi A4 i Praha kan variere, så prøv å unngå å planlegge leiebilen din i siste liten.

Hvordan er været i Praha, Tsjekkia i oktober?

De som ønsker å leie bil i Praha i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 8 °C og en nedsbørsmengde på omkring 30 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Klimaet i Praha i oktober har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Praha. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Praha, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Fiat Panda og Volkswagen Polo.

Er været i Praha representativt for resten av Prague Region?

De som ønsker å leie bil i Praha for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Prague Region i løpet av oktober vanligvis har temperaturer på 8 °C med en forventet nedbørsmengde på 30 mm.


Leiebiler i andre byer i Tsjekkia


Leiebiler på flyplasser i Praha

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Praha

Start planleggingen av reisen til Praha