Leiebiler fra Hertz i København

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i København

København, Danmark
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
København, Danmark
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Hertz i København i Capital Region

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

151 kr - 5 533 kr

Alle biltyper

151 kr - 5 533 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Hertz i København i Capital Region på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 151 kr per dag. 151 kr per dag er 90 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 503 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Hertz i København. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Hertz i København, er september den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i september på leiebiler av typen Mellomstor hos Hertz, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Hertz sine utleiesteder i København

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i København, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,5

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

8,5

Valuta for pengene

8,0

Informasjon om leierbiler fra Hertz i København

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i København under COVID-19-pandemien?

  For å sikre at du føler deg komfortabel med å leie bil hos Hertz i København under COVID-19, har selskapet innført ekstra tiltak som forbedrede renholdsmetoder av kjøretøyene og resepsjonene sine. Hertz har også innført retningslinjene nedenfor som ekstra forebyggende tiltak for den tiden vi er i nå:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Hertz i København i oktober?

  Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos Hertz i København ligger på i gjennomsnitt 496 kr per dag i oktober. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 236 kr per dag hos Hertz i denne perioden i København. 3 473 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos Hertz i oktober når du er i København.

 • Har Hertz et utleiested på København Kastrup Copenhagen flyplass?

  Ja, Hertz har 1 utleiested på København Kastrup Copenhagen flyplass som som er å finne på følgende adresse: Lufthavnsboulevarden 5.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i København?

  Ja, du kan avbestille din Hertz leiebilreservasjon hos København uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Hertz og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i København i oktober?

  Med en gjennomsnittspris på 233 kr/dag, er det å leie biler av typen Mini hos Hertz i København i løpet av oktober det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Hertz i København for så lite som 154 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Mini sist oktober.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Hertz i København?

  Den billigste leiebiltypen du kan leie hos Hertz i København, er Økonomi (i gjennomsnitt 275 kr/dag). I løpet av det siste året har 16 % av brukerne våre som leide bil hos Hertz valgt Økonomi for å spare penger. En Økonomi er også 25 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyreste bilen som er tilgjengelig hos Hertz i København.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i København?

  Hertz har 4 utleiesteder i København. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Lufthavnsboulevarden 5 (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 63 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Hertz i København benyttet seg av utleiesedet med adressen Lufthavnsboulevarden 5.