Leiebiler i Hamilton, New Zealand

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Hamilton, New Zealand? Start søket her

Hamilton, New Zealand
25. okt. — 1. nov.
Samme leveringssted
Hamilton, New Zealand
ma. 25.10.
12:00
ma. 1.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Hamilton

Alle større selskaper som leier ut biler i Hamilton, New Zealand
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

4,0

Henting/levering

4,0

Valuta for pengene

4,0
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Avstand fra Hamilton, New Zealand til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Auckland Intl flyplass

Leiebiler i Hamilton

Så langt i oktober har 172 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Hamilton.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Hamilton for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Avis er et av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Hamilton. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Hamilton som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hva er fartsgrensen i Hamilton, New Zealand?

Fartsgrensen i Hamilton er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Hamilton har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 100 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Hamilton, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 110 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Hamilton?

Leiebiler av typen Hyundai Accent og Ford Focus i Hamilton er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Hyundai Accent i Hamilton kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 459 kr/dag, og kan koste så lite som 202 kr/dag. Leiepriser for Ford Focus kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 427 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 216 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Kia Sportage i Hamilton?

Hertz har leiebiler av typen Kia Sportage tilgjengelig i Hamilton for i gjennomsnitt 543 kr/dag. Tilgjengeligheten av Kia Sportage i Hamilton kan variere, så prøv å unngå å planlegge leiebilen din i siste liten.

Hvordan er været i Hamilton, New Zealand i oktober?

Temperaturen i Hamilton i oktober ligger normalt på 13 °C, og forventet nedbørsmengde er 90 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Hamilton i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Hamilton. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Hamilton, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Hyundai Accent, Ford Focus og Toyota Corolla.

Er været i Hamilton representativt for resten av Waikato?

Klimaet i Waikato i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 13 °C og en forventet nedbørsmengde på 90 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Hamilton til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler i andre byer i New Zealand

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Auckland, Wellington og Christchurch i New Zealand

Start planleggingen av reisen til Hamilton