Leiebiler i Napier, New Zealand

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Napier, New Zealand? Start søket her

Napier, New Zealand
25. okt. — 1. nov.
Samme leveringssted
Napier, New Zealand
ma. 25.10.
12:00
ma. 1.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Napier

Alle større selskaper som leier ut biler i Napier, New Zealand
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Avstand fra Napier, New Zealand til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Napier Hawkes Bay flyplass

Leiebiler i Napier

107 brukere har sett etter leiebiler i Napier med momondo i oktober.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Napier for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Napier har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved Hertz. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Napier. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hva er fartsgrensen i Napier, New Zealand?

Fartsgrensen i Napier er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Napier er 100 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Napier?

De fleste momondo-brukere leier Hyundai Accent i Napier, men Ford Focus er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Hyundai Accent, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 441 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Hyundai Accent i Napier for så lite som 154 kr per dag. Leiebiler av typen Ford Focus i Napier koster i gjennomsnitt 666 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 230 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Kia Sportage i Napier?

Hertz tilbyr leie av Kia Sportage (og andre biler i samme kategori som SUV) i Napier. Du kan forvente deg at leie av Kia Sportage i Napier hos Hertz i gjennomsnitt koster 735 kr/dag.

Hvordan er været i Napier, New Zealand i oktober?

I oktober har Napier vanligvis en nedbørsmengde på 50 mm og en gjennomsnittstemperatur på 14 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Napier ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Napier i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Napier. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Napier, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Hyundai Accent, Ford Focus og Toyota Corolla.

Er været i Napier representativt for resten av Hawke's Bay?

Reisende som skal kjøre fra Napier på en biltur rundt omkring i Hawke's Bay eller de omkringliggende områdene i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 14 °C, og ca. 50 mm nedbør.


Leiebiler i andre byer i New Zealand

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Auckland, Wellington og Christchurch i New Zealand

Start planleggingen av reisen til Napier