Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Cancún, Quintana Roo

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Cancún, Quintana Roo? Start søket her!

Cancún, Quintana Roo, Mexico
5. mar. — 12. mar.
Cancún, Quintana Roo, Mexico
ti. 5.3.
12:00
ti. 12.3.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Cancún

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Cancún

Hvilket leiebilselskap er billigst i Cancún?

De billigste leiebilene i Cancún finner man som regel hos Routes Car & Truck Rentals. Ved bestilling med Routes Car & Truck Rentals, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 120 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Cancún er 120 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Cancún har flest utleiesteder?

Europcar has the most locations of any rental car company in Cancún, with 14 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Cancún?

Til en gjennomsnittspris på 369 kr/dag (og kun 369 kr/dag), er leiebiler av typen Nissan March i Cancún den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Chevrolet Trax i Cancún for i gjennomsnitt 519 kr/dag (411 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Cancún, Quintana Roo

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Cancún, Quintana Roo
Økonomi200 kr/dag
Kompakt206 kr/dag
Medium193 kr/dag
Standard260 kr/dag
Minivan550 kr/dag
Stor SUV590 kr/dag
Standard SUV378 kr/dag
Kompakt SUV383 kr/dag
Medium SUV402 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Cancún

Idylliske strender, livlig byliv og flotte severdigheter, Cancun er et av de mest populære reisemålene i sin del av Mexico. Hotellene ligger som regel på en egen øy som er forbundet med fastlandet ved hjelp av broer, og du kommer deg enkelt rundt i storbyen og til nærliggende områder om du leier bil en dag eller flere. Prisen på en billig leiebil i Cancun begynner på knappe 120 NOK, men øker i henhold til utstyr og bilkategori. Du bør allikevel få en rimelig og praktisk personbil med automatgir, klimaanlegg og andre funksjoner for ca. 150 NOK og oppover. Det anbefales å søke på nett for å sammenligne tilbud og priser. Du finner mange populære bilutleiere på momondo som tilbyr fri kilometer og gratis avbestilling, deriblant Budget, Avis og Green Motion.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Cancun?

Aldersgrensen for billeie kan variere. De fleste bilutleierne krevere at du er minst 21 år, men enkelte selskap er fornøyd så lenge du er over 18 år. Det er vanlig at unge sjåfører under 25 år må betale et alderstillegg, og de kan også bli nektet visse biltyper.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det kan være praktisk å leie en bil i Cancun for å utforske de vakre områdene utenfor byen, men det er visse regler du må være klar over når du skal kjøre bil i Mexico. Promillegrensen er 0,8, og du bør kjøre med dagskjørelys. Det er innført bompenger for enkelte nye veier og broer. Mange foretrekker disse fremfor gamleveiene til tross for at det kan være dyrt, ettersom veikvaliteten kan være litt bedre på de nye veiene. Fartsgrensen er 30 km/t i tettbygde områder, 90 km/t på landeveier og opptil 120 km/t på motorveier.

Parkering

Det er som regel ganske trygt og rimelig å benytte deg av parkeringshusene som du finner rundt omkring i sentrum. iPark Cancún er et godt alternativ for deg som ønsket et døgnåpent P-hus med god sikkerhet. Du finner også parkeringsplasser som er nærmere strendene, for eksempel Boulevard Kukulcan Parking. Det anbefales dessuten å spørre hotellet om de tilbyr gjesteparkering.

Utfluktsmål i og rundt Cancun

Det venter deg mange spennende eventyr om du leier deg en bil og drar for å utforske severdighetene utenfor sentrum. Hvis du har lyst på litt action og adrenalin, bør du dra til de underjordiske hulene Cenotes. De er fulle av vann og du kan stupe ut i flere av dem. Det er også mulig å prøve seg på zipline, rappellering og snorkling i dem. Et annet alternativ er å kjøre til Chichen Itza for å klatre til topps på ekte maya-ruiner og få et glimt inn i en mystisk fortid. Det anbefales også å kjøre til Playa del Carmen og nyte en dag på strendene der. Du finner dessuten mange butikker, restauranter og vakre gater å utforske når du trenger en liten pause fra all badingen.

Hvilke forsikringer trenger man?

Du får som regel de forsikringene som du absolutt bør ha med på kjøpet når du bestiller leiebil i Cancun på momondo. Det anbefales allikevel å sjekke at du har ansvars-, kollisjons- og tyveriforsikring, ettersom disse reduserer ansvaret ditt til kun egenandelen. Du bør være oppmerksom på at egenandelen kan være ganske høy. Det kan lønne seg å sjekke om kredittkort- eller forsikringsselskapet ditt kan tilby forsikringer som fjerner egenandelen din, eller kjøpe en superforsikring direkte av bilutleieren.

Kan man bruke det norske førerkortet i Cancun, eller må man ha et internasjonalt?

Det er ikke mulig å bruke det norske førerkortet i Cancun. Du er nødt til å søke om et internasjonalt førerkort.

Hvor i Cancun kan man hente og levere leiebilen?

De fleste bilutleierne lar deg hente og levere leiebilen i Cancun sentrum. Mange holder også til på Cancún internasjonale lufthavn, og du kan be dem om å ha bilen klar til deg når du bestiller på forhånd. I så fall er det bare å hente ut leiebilen og kjøre direkte til hotellet i full komfort.


Tilbud på Cancún, Quintana Roo bilutleie

Finn leiebil i Cancún som passer for deg

Liten cars

117 kr - 513 kr

Alle biltyper

196 kr - 645 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Cancún, Mexico er 275 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Cancún, Mexico er i juli. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 117 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Cancún. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Cancún kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Cancún liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Cancún, Mexico er 301 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Cancún, Mexico er i januar. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 175 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Cancún. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Cancún kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Cancún mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Cancún, Mexico er 519 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Cancún, Mexico er i juni. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med bare 310 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 30 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Cancún. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Cancún kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Cancún, Mexico er 388 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Cancún, Mexico er i januar. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 196 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 5 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Cancún. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Cancún kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Cancún SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

200 kr/dag

13 apr.–24 apr.
Toyota Yaris
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

206 kr/dag

13 apr.–24 apr.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

214 kr/dag

13 apr.–24 apr.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Cancún

Alle større selskaper som leier ut biler i Cancún, Quintana Roo

Enterprise Rent-A-Car

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

5,7

Hentes/Leveres

6,3

Value

5,3

National

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

5,4

Hentes/Leveres

5,5

Value

4,8

Avis

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,7

Komfort

6,1

Gjennomsnittlig

5,1

Hentes/Leveres

5,4

Value

5,5

Alamo

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,8

Komfort

5,6

Gjennomsnittlig

5,1

Hentes/Leveres

5,3

Value

4,7

Budget

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,1

Komfort

5,1

Gjennomsnittlig

4,5

Hentes/Leveres

4,8

Value

4,6

Europcar

14 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,7

Komfort

5,1

Gjennomsnittlig

3,9

Hentes/Leveres

4,2

Value

3,7

Hertz

12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,7

Komfort

5,1

Gjennomsnittlig

3,7

Hentes/Leveres

3,9

Value

3,5

keddy by Europcar

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,0

Komfort

3,8

Gjennomsnittlig

3,1

Hentes/Leveres

3,0

Value

2,9

Informasjon om leiebiler i Cancún

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Cancún

Mest populære selskap

Europcar

Populære biltyper

Economy, SUV, Compact

Billigste leiebil

249 kr

Mest populære modell

Nissan March
Det mest populære bilutleiefirmaet i Cancún funnet på momondo denne måneden er Europcar. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er CarWiz og Avis
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Cancún de siste 72 timene: Economy, SUV, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Cancún er 249 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 391 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Cancún de siste 7 dagene er Nissan March. Våre brukere foretrekker også Chevrolet Trax som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Cancún

Nedenfor er de mest populære hotellene i Cancún
The Westin Resort & Spa, Cancun

The Westin Resort & Spa, Cancun

Boulevard Kukulcan KM 20, Cancún, Quintana Roo, Mexico

13,9 km fra sentrum

Moon Palace Cancun

Moon Palace Cancun

Carretera Cancun-Chetumal Km. 340, Cancún, Quintana Roo, Mexico

18,6 km fra sentrum

Hyatt Ziva Cancun

Hyatt Ziva Cancun

Blvd. Kukulcan, Manzana 51, Lote 7, Cancún, Quintana Roo, Mexico

9,2 km fra sentrum

Paradisus Cancun

Paradisus Cancun

Boulevard Kukulkan Km 16.5, Cancún, Quintana Roo, Mexico

10,0 km fra sentrum

Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

Blvd. Kukulcan Km. 9.5, Cancún, Quintana Roo, Mexico

9,0 km fra sentrum

Iberostar Cancun

Iberostar Cancun

Boulevard Kukulcan, Km. 17, Cancún, Quintana Roo, Mexico

11,1 km fra sentrum

Wyndham Grand Cancun All Inclusive Resort & Villas

Wyndham Grand Cancun All Inclusive Resort & Villas

Blvd. Kukulkan, L-48 KM. 16.5 M.53, Cancún, Quintana Roo, Mexico

10,6 km fra sentrum

Secrets The Vine Cancun Adults Only

Secrets The Vine Cancun Adults Only

Blvd Kukulcan Km 14.5, Zona Hotelera, Cancún, Quintana Roo, Mexico

9,5 km fra sentrum

Temptation Cancun Resort

Temptation Cancun Resort

Boulevard Kukulcan K.M. 3.5, Cancún, Quintana Roo, Mexico

3,9 km fra sentrum

Haven Riviera Cancun

Haven Riviera Cancun

Carretera Federal 307 Chetumal-Puerto Juarez Km 335, Cancún, Quintana Roo, Mexico

20,9 km fra sentrum

The Grand at Moon Palace Cancun

The Grand at Moon Palace Cancun

Carretera Cancun-Chetumal Km. 36.5, Cancún, Quintana Roo, Mexico

18,6 km fra sentrum

JW Marriott Cancun Resort & Spa

JW Marriott Cancun Resort & Spa

Blvd. Kukulcan, Km 14.5, Lote 40-A, Cancún, Quintana Roo, Mexico

9,6 km fra sentrum

Kempinski Hotel Cancún

Kempinski Hotel Cancún

Retorno del Rey #36, Cancún, Quintana Roo, Mexico

9,3 km fra sentrum

Wyndham Alltra Cancun Resort

Wyndham Alltra Cancun Resort

Boulevard Kukulkan, Km. 11.5, Cancún, Quintana Roo, Mexico

8,5 km fra sentrum

Hyatt Zilara Cancun - Adults Only

Hyatt Zilara Cancun - Adults Only

Blvd Kukulcan Km 11.5 HZ, Cancún, Quintana Roo, Mexico

8,5 km fra sentrum

Grand Park Royal Cancun

Grand Park Royal Cancun

Blvd. Kukulcan Km. 10.5, Zona Hotelera, Cancún, Quintana Roo, Mexico

8,6 km fra sentrum

Live Aqua Beach Resort Cancun

Live Aqua Beach Resort Cancun

Blvd. Kukulcan Km.12.5, Zona Hotelera, Cancún, Quintana Roo, Mexico

8,7 km fra sentrum

Royal Solaris Cancun

Royal Solaris Cancun

Boulevard Kukulcan Km 20.5, Lote 64, Cancún, Quintana Roo, Mexico

12,8 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Cancún - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Cancún, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Cancún, Mexico i mars?

Vår data viser at for leiebil i helg i mars i Cancún, kan du forvente å betale rundt 278 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 278 kr, som er den laveste prisen for Cancún som vi har sett så langt. For leiebil i en uke er Cancún priser i mars gjennomsnittlig 353 kr med de beste tilbudene fra 170 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Cancún, Mexico?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Cancún. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Cancún tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Cancún i mars?

I mars ligger temperaturene i Cancún på ca. 27 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 29 mm i løpet av mars i Cancún kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i Cancún vil koste deg i gjennomsnitt 409 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Cancún, Mexico?

Når du bestiller en leiebil i Cancún, må du rette deg etter fartsgrensen i 70 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Cancún er henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Cancún du befinner deg.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Chevrolet Trax i Cancún?

Hvordan er været i Cancún, Mexico i februar?

Temperaturen i Cancún i februar ligger normalt på 25 °C, og forventet nedbørsmengde er 50 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i Cancún representativt for resten av Quintana Roo?

De som ønsker å leie bil i Cancún for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Quintana Roo i løpet av februar vanligvis har temperaturer på 24 °C med en forventet nedbørsmengde på 59 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Cancún fra biler sist?

Priser for biler fra Cancún ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Cancún fra biler?

Fra og med februar 2024, er det 188 tilbydere å velge mellom fra Cancún biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Cancún?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Cancún. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Cancún?

For å leie en bil i Cancún må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Cancún?

Å bestille en leiebil i Cancún via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Cancún?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Cancún. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i Cancún med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Cancún og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Cancún på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Cancún.

Finner jeg utleiebiler i Cancún som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Cancún.

Kan jeg søke etter leiebiler i Cancún med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Cancún på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Cancún på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Cancún

Populære leiebiltyper i Cancún


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Biler i Cancún
ti. 5.3.
12:00
ti. 12.3.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post