Leiebil Cancún - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Cancún? Start søket her

Cancún, Quintana Roo, México
10. des. — 17. des.
Samme leveringssted
Cancún, Quintana Roo, México
to. 10.12.
middag
to. 17.12.
middag

Tilbud på Cancún bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Små biler er ofte kategorisert som økonomibiler, kompakte biler og biler som er litt mindre enn gjennomsnittet. Du kan forvente deg en pris på 180 kr/dag for å leie en liten bil i Cancún. Nedenfor ser du de beste prisene som ble funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Opel Agila
eller lignende Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
106 kr/dag
16. jan. - 26. jan.
Cancún
Carre. Cancun-chetumal, Km 22
Opel Agila
106 kr/dag
16. jan. - 26. jan.
Finn lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
111 kr/dag
16. jan. - 26. jan.
Cancún
Carre. Cancun-chetumal, Km 22
Chevrolet Sonic Sedan
111 kr/dag
16. jan. - 26. jan.
Finn lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
125 kr/dag
16. jan. - 26. jan.
Cancún
Cancun Airport
Chevrolet Sonic Sedan
125 kr/dag
16. jan. - 26. jan.
Finn lignende

Oversikt over leiebilselskaper i Cancún

Alle større selskaper som leier ut biler i Cancún
Byråets vurdering: Ok 5.6

Poengsummen er basert på 207 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 5.0

Poengsummen er basert på 180 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 4.9

Poengsummen er basert på 107 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 4.5

Poengsummen er basert på 148 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.7

Poengsummen er basert på 96 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 5.5

Poengsummen er basert på 99 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 5.4

Poengsummen er basert på 87 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 4.2

Poengsummen er basert på 65 vurderinger


Informasjon om reisen din til Cancún

Idylliske strender, livlig byliv og flotte severdigheter, Cancun er et av de mest populære reisemålene i sin del av Mexico. Hotellene ligger som regel på en egen øy som er forbundet med fastlandet ved hjelp av broer, og du kommer deg enkelt rundt i storbyen og til nærliggende områder om du leier bil en dag eller flere. Prisen på en billig leiebil i Cancun begynner på knappe 120 NOK, men øker i henhold til utstyr og bilkategori. Du bør allikevel få en rimelig og praktisk personbil med automatgir, klimaanlegg og andre funksjoner for ca. 150 NOK og oppover. Det anbefales å søke på nett for å sammenligne tilbud og priser. Du finner mange populære bilutleiere på momondo som tilbyr fri kilometer og gratis avbestilling, deriblant Budget, Avis og Green Motion.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Cancun?

Aldersgrensen for billeie kan variere. De fleste bilutleierne krevere at du er minst 21 år, men enkelte selskap er fornøyd så lenge du er over 18 år. Det er vanlig at unge sjåfører under 25 år må betale et alderstillegg, og de kan også bli nektet visse biltyper.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det kan være praktisk å leie en bil i Cancun for å utforske de vakre områdene utenfor byen, men det er visse regler du må være klar over når du skal kjøre bil i Mexico. Promillegrensen er 0,8, og du bør kjøre med dagskjørelys. Det er innført bompenger for enkelte nye veier og broer. Mange foretrekker disse fremfor gamleveiene til tross for at det kan være dyrt, ettersom veikvaliteten kan være litt bedre på de nye veiene. Fartsgrensen er 30 km/t i tettbygde områder, 90 km/t på landeveier og opptil 120 km/t på motorveier.

Parkering

Det er som regel ganske trygt og rimelig å benytte deg av parkeringshusene som du finner rundt omkring i sentrum. iPark Cancún er et godt alternativ for deg som ønsket et døgnåpent P-hus med god sikkerhet. Du finner også parkeringsplasser som er nærmere strendene, for eksempel Boulevard Kukulcan Parking. Det anbefales dessuten å spørre hotellet om de tilbyr gjesteparkering.

Utfluktsmål i og rundt Cancun

Det venter deg mange spennende eventyr om du leier deg en bil og drar for å utforske severdighetene utenfor sentrum. Hvis du har lyst på litt action og adrenalin, bør du dra til de underjordiske hulene Cenotes. De er fulle av vann og du kan stupe ut i flere av dem. Det er også mulig å prøve seg på zipline, rappellering og snorkling i dem. Et annet alternativ er å kjøre til Chichen Itza for å klatre til topps på ekte maya-ruiner og få et glimt inn i en mystisk fortid. Det anbefales også å kjøre til Playa del Carmen og nyte en dag på strendene der. Du finner dessuten mange butikker, restauranter og vakre gater å utforske når du trenger en liten pause fra all badingen.

Hvilke forsikringer trenger man?

Du får som regel de forsikringene som du absolutt bør ha med på kjøpet når du bestiller leiebil i Cancun på momondo. Det anbefales allikevel å sjekke at du har ansvars-, kollisjons- og tyveriforsikring, ettersom disse reduserer ansvaret ditt til kun egenandelen. Du bør være oppmerksom på at egenandelen kan være ganske høy. Det kan lønne seg å sjekke om kredittkort- eller forsikringsselskapet ditt kan tilby forsikringer som fjerner egenandelen din, eller kjøpe en superforsikring direkte av bilutleieren.

Kan man bruke det norske førerkortet i Cancun, eller må man ha et internasjonalt?

Det er ikke mulig å bruke det norske førerkortet i Cancun. Du er nødt til å søke om et internasjonalt førerkort.

Hvor i Cancun kan man hente og levere leiebilen?

De fleste bilutleierne lar deg hente og levere leiebilen i Cancun sentrum. Mange holder også til på Cancún internasjonale lufthavn, og du kan be dem om å ha bilen klar til deg når du bestiller på forhånd. I så fall er det bare å hente ut leiebilen og kjøre direkte til hotellet i full komfort. (Informasjon kontrollert: 06/06/2019).


Avstand fra Cancún til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Cancún flyplass

Leiebiler i Cancún

19 brukere har sett etter leiebiler i Cancún med momondo i Desember.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Cancún for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Alamo, Avis og Hertz er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Cancún. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Cancún har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Cancún er MEXRENTACAR med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 239 kr fra utleiested i Cancún. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av MEXRENTACAR i Cancún med en pris på 82 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Cancún?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Cancún. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Cancún tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Cancún i Januar?

I Januar ligger temperaturene i Cancún på ca. 25 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 50 mm i løpet av Januar i Cancún kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i Cancún vil koste deg i gjennomsnitt 343 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Cancún har flest utleiesteder?

America Car Rental er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Cancún. De har 4 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 183 kr i Cancún.

Hva er fartsgrensen i Cancún?

Når du bestiller en leiebil i Cancún, må du rette deg etter fartsgrensen i 70 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Cancún er henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Cancún du befinner deg.


Finn hotell og fly til Cancún

 • Få den siste informasjonen om Cancún flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Cancún
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Cancún mest populære nabolag

  Finn hoteller i Cancún
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Cancún