Leiebiler i Quintana Roo

Leter du etter billige leiebiltilbud i Quintana Roo? Søk her!

Cancún, Quintana Roo, Mexico
31. mai — 7. jun.
Samme leveringssted
Cancún, Quintana Roo, Mexico
ti. 31.5.
12:00
ti. 7.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Quintana Roo bilutleie

Finn leiebil i Quintana Roo som passer for deg

Liten Leiebiler

79 kr - 798 kr

Alle biltyper

92 kr - 2 328 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Quintana Roo er 280 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Quintana Roo er i oktober. Prisen er 72 % lavere enn resten av året med bare 79 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 51 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Quintana Roo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Quintana Roo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Quintana Roo er 92 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Quintana Roo er i oktober. Prisen er 12 % lavere enn resten av året med bare 81 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 84 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Quintana Roo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Quintana Roo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Quintana Roo er 609 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Quintana Roo er i september. Prisen er 85 % lavere enn resten av året med bare 92 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 7 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Quintana Roo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Quintana Roo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Quintana Roo er 509 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Quintana Roo er i september. Prisen er 83 % lavere enn resten av året med bare 88 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Quintana Roo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Quintana Roo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Quintana Roo

Alle større selskaper som leier ut biler i Quintana Roo
12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,9

Komfort

5,4

Gjennomsnittlig

4,8

Hentes/Leveres

5,0

Value

4,8
13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

5,2

Gjennomsnittlig

4,8

Hentes/Leveres

4,5

Value

4,8
31 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

4,5

Hentes/Leveres

4,3

Value

4,9
12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,4

Komfort

5,1

Gjennomsnittlig

4,4

Hentes/Leveres

4,6

Value

4,2
11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,7

Komfort

5,1

Gjennomsnittlig

4,0

Hentes/Leveres

4,7

Value

3,9
16 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,8

Komfort

4,5

Gjennomsnittlig

3,9

Hentes/Leveres

4,0

Value

3,9
12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,5

Komfort

4,5

Gjennomsnittlig

3,9

Hentes/Leveres

3,9

Value

3,7
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,8

Komfort

4,8

Gjennomsnittlig

4,1

Hentes/Leveres

4,1

Value

4,3

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Quintana Roo

Nedenfor er de mest populære hotellene i Quintana Roo

Leiebiler i Quintana Roo

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Quintana Roo, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Det vil i gjennomsnitt koste deg 420 kr per dag å leie en bil i Quintana Roo. Du kan, avhengig av sesong, biltype og leiebilselskap, ende opp med å betale så mye som 1 366 kr per dag, eller så lite som 162 kr per dag. Prisen for en leiebil i Quintana Roo varierer som regel med ca. 88 %.

Ifølge data fra de siste 72 timene, er det Europcar som er det billigste leiebilselskapet i Quintana Roo. Hos Europcar kan du finne priser fra kun 162 kr per dag. America Car Rental er et annet prisgunstig leiebilselskap, og hos dem fant vi nylig priser fra kun 287 kr per dag. Du bør også vurdere Budget som nylig hadde leiepriser fra ca. 775 kr per dag.

Basert på dataene våre, regnes Alamo for å være det beste bilutleieselskapet i Quintana Roo – 288 vurderinger har gitt dem en score for kundetilfredshet på 5,2 av 10. De har også 12 utleiesteder over hele Quintana Roo, inkludert populære destinasjoner som Playa del Carmen.

Cancún har de billigste leiebilene i Quintana Roo. Brukerne våre har funnet ut at det er Europcar som har de billigste leiebiltilbudene i byen, med priser fra 174 kr/dag. Tulum er den nest billigste byen for leie av bil. Her kan du finne billigere dagspriser fra Budget som starter på ca. 778 kr/dag.

Majoriteten av momondo-brukere leier en bil i Quintana Roo for 7 dager til en gjennomsnittspris på 184 kr per dag. Hvis du leie i én uke, vil det koste deg totalt 1 285 kr, mens leie kun for helgen vil koste deg totalt 316 kr. Du kan også leie en bil i én måned eller lengre. Ifølge dataene våre koster leie av bil i én måned i Quintana Roo i gjennomsnitt 7 435 kr.


Leiebiler i populære byer i Quintana Roo

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Quintana Roo

Start planleggingen av reisen til Quintana Roo


Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Quintana Roo kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Quintana Roo. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Quintana Roo som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Quintana Roo.

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Quintana Roo på momondo.

Ja, leiebiltilbud i Quintana Roo med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.