Hoteller i Reykjavík, Island

Finn tilbud på 124 hoteller i Reykjavík, Island

Reykjavík, Island
7. okt. — 8. okt.2
lø. 8.10.
on. 12.10.

De beste hotellene i Reykjavík

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Reykjavík
Pris
kr389
kr2189
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Reykjavík

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Reykjavík

Pris

1 555 kr–1 971 kr

BILLIGSTE BYDEL I REYKJAVÍKHáaleiti og Bústaðir13 % billigereHoteller i Háaleiti og Bústaðir er de billigste i Reykjavík med en gjennomsnittspris på kun 1 555 kr per natt
DYRESTE BYDEL I REYKJAVÍKMiðborg9 % dyrereMiðborg har de dyreste hotellene i Reykjavík med rom med en gjennomsnittspris på 1 971 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I REYKJAVÍKMiðborg62 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Miðborg enn noen andre land i Reykjavík

Ting å gjøre i Reykjavík


Hoteller i populære bydeler i Reykjavík

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Reykjavík, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Reykjavík

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Reykjavík
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
76 %forventet prisnedgang
40 %forventet prisøkning

Pris

362 kr–2 452 kr

Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
2 950 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
516 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Reykjavík

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Reykjavík

Laveste hotellpris

547 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Reykjavik Edition

Hoteller i nærheten av flyplassen

120
Den rimeligste prisen for et rom i Reykjavík funnet siste 7 dager er 547 kr/natten. Denne prisen fås hos Central Premium Luxury Apartments.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Reykjavik Edition, det mest populære 5-stjerners hotellet i Reykjavík(8,7/10 rating - basert på 96 anmeldelser).
Det er er 120 hoteller i Reykjavík i nærheten av Reykjavík Keflavik Intl. Bank Guesthouse med kortest avstand på 1,8 km fra denne flyplassen.

Reykjavík reisetips

Hvordan bor man billig i Reykjavik?

Du kan bo billig på hotell i Reykjavik, og det rimeligste tilbudet ligger på ca 350 kr. per natt. Du kan også leie leiligheter fra rundt 800 kr. per natt. Vil du bo på 4-stjerners hotell begynner prisene på mellom 600 og 700 kr. per natt, mens 5-stjerners hotell begynner på rundt 1500 kr. natten.

Reykjavik på budsjett

Skal du reise til Reykjavik og vil holde budsjettet kan det lønne seg å bruke Reykjavik City Card. Da får du gratis inngang til mange museer som Nasjonalgalleriet på Island, foto-museet, Maritime Museet, fergeturer og dyrehage. Du får også en rekke rabatter på for eksempel Aurora Reykjavik, nordlyssenteret, kino, aktivitetsparken i Grafarvogur, barer, restauranter, butikker og guidede turer.

Hvordan kommer man seg rundt i Reykjavik?

Island har et godt kollektivtilbud og du kommer deg rundt til de fleste steder i Reykjavik med buss. Det kan også være nyttig og gøy å leie sykler for å reise rundt på øya. Om du ønsker å reise lenger ut av sentrum kan det lønne seg å leie bil, slik at du ikke er avhengig av kollektivtransport for å komme deg rundt. Fra flyplassen kan du enkelt ta bussen inn til sentrum, den tar cirka 40 minutter og du kan enten bestille billettene på forhånd eller kjøpe de ombord på bussen. Når du først er i sentrum kan du også enkelt komme deg rundt med bybussen, rutene er enkle å skjønne og billettene er billige, men bussene veksler ikke så det kan være lurt å ha med seg småpenger. Skal du reise mye rundt med bybussen kan det lønne seg å kjøpe et dags- eller 3-dagers-pass. Kjøper du Reykjavik City Card får du gratis reise med kollektiv trafikk, gratis inngang på en rekke attraksjoner og masse rabatter. Kortet får du kjøpt på en rekke hoteller, supermarkeder, turistinformasjon, hosteller og reisebyråer.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Reykjavik?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell i Reykjavik, men noen kan ha 18-årsgrense eller annet.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Reykjavik?

Noen hoteller i Reykjavik krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd dersom du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Reykjavik?

Island er ansett som et trygt sted å reise til og Reykjavik er intet unntak. Ta som vanlig ekstra vare på tingene dine på folksomme steder, og vis normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Reykjavik?

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Reykjavik, og kan bruke telefonladere og annet elektrisk utstyr du har med som vanlig.

Hvor mye bør man gi i tips i Reykjavik?

Det er ikke forventet å få tips i Reykjavik, men det settes alltid pris på dersom du er fornøyd med servicen. Det er mer vanlig å tipse turguiden litt dersom du har blitt med på en guidet tur og sightseeing.


Hvor mye koster et hotell i Reykjavík per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Reykjavík med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 695 kr

Gjennomsnittlig 1 146 kr

Dyrest 1 526 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Reykjavík

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Reykjavík

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Reykjavík

Disse hotellene i Reykjavík har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Reykjavík

Reykjavik er Islands største by, hovedstad og over 60 prosent av den islandske befolkningen bor her. Både Island og Reykjavik er unike destinasjoner, med sin vakre natur og verdensberømte blå lagune og geysirer. Leter du etter hotell i Reykjavik bør du sammenligne hotelltilbud på momondo.

Den lille storbyen ligger kun en 3 timers flytur fra Norge og her på momondo kan du sikre deg de beste fly- og hotelltilbudene. Bysenteret i Reykjavik kan minne mer om en liten småby enn en internasjonal hovedstad, men utover i byen finner du store kjøpesentre, moderne bygninger og restauranter. Dersom du er interessert i shopping bør du velge et hotell i Reykjavik som ligger i de sentrale handlegatene.

Det er flere muligheter for hvor du bør bo når du besøker Reykjavik, mange velger å bo sentralt i byen, men også i vest og øst er det flotte hoteller. I sentrum finner du gaten for shopping, Laugavegur, i tillegg til flere restauranter, barer og museer. Perfekt for deg som vil oppleve byen Reykjavik. Her er det gåavstand mellom det meste.

Området nær bysenteret kan være ganske travelt til tider, så om du ønsker en mer stille tilværelse kan det anbefales å velge et hotell i Reykjavik utenfor bysentrum. I vestre del av Reykjavik kan du oppleve mer av autentisk islandsk kultur. Her kan du leve som de lokale og ta en del av deres hverdag. I den østre delen av hovedstaden finner du flere rimelige hotelltilbud.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Reykjavík

Hva er byens særpreg?

Island er verdensberømt for sin vakre natur, og her finner du alt fra fredelige naturskjønne områder til ville geysirer og majestetiske fosser. I Reykjavik kan du oppleve alt fra uteliv til shopping, og magiske naturopplevelser utenom det vanlige. En populær tur er The Golden Circle, en dagstur der du ser Islands natur som geysirer og Gullfoss. En annen severdighet verdt å få med seg er Hallgrimskirkja, som er Islands største og mest spektakulære kirke.

Hva har Reykjavik å tilby?

Mange kommer til Reykjavik først og fremst for å besøke den blå lagune, en fantastisk naturlig varmekilde som ligger omtrent 30 minutter utenfor sentrum. Gjennom hele året holder den blå lagune en temperatur på 37 grader, og er naturlig nok en av Islands mest berømte attraksjoner. Dette er en unik utendørs spaopplevelse og du kan velge mellom ulike pakker ved inngangen, alt fra mer luksuriøse pakker med VIP behandling og 3-retters lunsj til mindre pakker for deg som ønsker et mer rimelig opphold

Hvor grønn er byen?

Island er stedet å dra hvis du vil ha en tur fylt med utendørsaktiviteter. Her kan du være med på turer og se alle de verdenskjente naturfenomenene landet har å by på. Bestiller du hotell i Reykjavik kan du være sikker på å finne et opplegg der turguidene tar deg med dit du helst ønsker.


Informasjon om opphold i Reykjavík

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Reykjavík

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 276 kr per natt ved bestilling av hotell i Reykjavík. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Hoteller i Reykjavík er vanligvis billigst i mars. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 76 % i denne perioden.

Prisen på hotellrom i Reykjavík vil variere fra dag til dag, men generelt er tirsdag den gunstigste dagen, og fredag minst gunstige.

Et luksushotell i Reykjavík kan ha en pris på 1 358 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i Reykjavík 1 276 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 63 kr % for et luksushotell.

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Reykjavík kan koste deg 877 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 399 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Reykjavík.

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Miðborg, Laugardalur, Hlíðar og Vesturbær når de skal besøke Reykjavík.

En gjennomsnittstemperatur på 4 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (80 mm) gjør oktober til en flott måned å utforske området omkring Reykjavík.

Det er 149 ferieboliger i Reykjavík, hvor Atlantic Apartments and Rooms er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Reykjavík.


momondos favoritthoteller i Reykjavík

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Reykjavík
R13 - A Townhouse Hotel

R13 - A Townhouse Hotel

Armuli 13a, Reykjavik, Iceland

8,3
1 137 kr
Hotel Leifur Eiriksson

Hotel Leifur Eiriksson

Skolavordustigur 45, Reykjavik, Iceland

7,7
1 305 kr
Hotel Orkin

Hotel Orkin

Brautarholti 29, Reykjavik, Iceland

8,2
1 084 kr
Dalur - Hi Hostel

Dalur - Hi Hostel

Sundlaugavegur 34, Reykjavik, Iceland

7,9
326 kr
Nordurey Guesthouse

Nordurey Guesthouse

Snorrabraut 71, Reykjavik, Iceland

7,8
810 kr
Fosshotel Raudara

Fosshotel Raudara

Raudararstigur 37, Reykjavik, Iceland

7,7
1 094 kr
101 Guesthouse

101 Guesthouse

Laugavegur, Corner Snorrabraut 29, Reykjavik, Iceland

7,2
652 kr

Smoky Bay Guesthouse

34 Ármúli First Floor, Reykjavik, Iceland

7,0
737 kr
Hotel Lotus

Hotel Lotus

Álftamýri 7, Reykjavik, Iceland

9,3
1 273 kr
Storm Hotel by Keahotels

Storm Hotel by Keahotels

Thorunnartun 4, Reykjavik, Iceland

8,7
1 536 kr
Blue House B&B

Blue House B&B

Valhúsabraut 19, Reykjavik, Iceland

8,1
926 kr
Loft - Hi Hostel

Loft - Hi Hostel

Bankastræti 7, Reykjavik, Iceland

8,2
505 kr
Hotel Klettur

Hotel Klettur

Mjölnisholti 12-14, Reykjavik, Iceland

8,2
1 505 kr
Tower Suites Reykjavik

Tower Suites Reykjavik

Katrínartún 2, Reykjavik, Iceland

9,4
3 757 kr

Start planleggingen av reisen til Reykjavík


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Reykjavík, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

momondo finner et flott sted å bo i Reykjavík ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.