Ferieboliger i Belek

Finn de beste tilbudene på 361 ferieboliger i Belek

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De beste ferieboligene i Belek

Finn den perfekte ferieboligen i Belek som imøtekommer alle behovene dine
Paradise Town Villa Alison
Paradise Town Villa Alison
8,6
1 046 kr
Vis alle tilbud
Vista Villas & Suites
Vista Villas & Suites
8,9
293 kr
Vis alle tilbud
Elegant Residence 2 Bedroom Apartment
Elegant Residence 2 Bedroom Apartment
9,4
546 kr
Vis alle tilbud
Paradise Town Villa Lisa
Paradise Town Villa Lisa
9,6
1 029 kr
Vis alle tilbud
Elegant Golf Residence Belek
Elegant Golf Residence Belek
9,2
778 kr
Vis alle tilbud

Beste tidspunkt for bestilling av ferieleilighet i Belek

Sjekk ut tipsene nedenfor for å finne det beste tilbudet på en feriebolig i Belek
Dyreste ukedag
søndag
Billigste ukedag
lørdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

987 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 179 kr

snittpris over de siste to ukene


Billigste ferieboliger i Belek

Ferieleilighetene og utleieboligene våre med lavest pris for et billigere opphold i Belek
Elegant Golf Residence Belek
Elegant Golf Residence Belek
9,2
778 kr
Paradise Town Villa Lisa
Paradise Town Villa Lisa
9,6
1 029 kr

Vanlige spørsmål om ferieleiligheter og ferieboliger i Belek

Hvor er de beste feriehusene i Belek for en fest?

Belek er en kompakt og koselig liten by utenfor Antalya som kan by på flere gode utesteder, diskotek og restauranter for alle typer reisende. Flesteparten av utestedene holder til nede ved sentrum av Belek, slik som Gardners English bar med sitt store utvalg av engelske spesialiteter og imponerende tilbud av øl. Dali Cafe & Bar er et annet supert alternativ for alle reisende som vil ha et sted med god atmosfære og kvalitetsdrinker. For den som vil ha noe mer tyrkisk-inspirert kan et besøk til Tuwana Restaurant og bar eller Restaurant Belek være et godt valg med sin store meny og mat av ypperste kvalitet. De fleste av feriehusene i Belek ligger i nær tilknytning til golfanleggene som preger byen, og et supert valg for folk som vil kose seg med både uteliv og golf er Granada Luxury Belek, som kan by på fantastiske fasiliteter og moderne rom, med flott utsikt over stranden og golfbanen. Et annet godt sted for ferieutleie i Belek er Paradise Town Villa Alison, som ligger sentralt til med moderne fasiliteter, supre trafikkforbindelser og i luksuriøse omgivelser. Herfra er det kort vei til utesteder og barer.

Hvor er de beste feriehusene i Belek for familier?

Belek er et svært lite feriested, slik at de fleste ferieboligene i Belek ligger ved siden av hverandre på rekke og rad langs golfbanene som pryder kysten. Et flott sted for ferieleiligheter i Belek er Sueno Hotels Delux Belek, som ligger på første rekke mot vannkanten og kan tilby fasiliteter av beste sort. Herfra er det kort vei til restauranter og spennende butikker i sentrum av Belek, eller man kan boltre seg med aktiviteter og bading for barna som ligger rett ved selve feriehuset. Sueno Hotels Delux Belek passer godt til familier med både små og større barn, og den moderne følelsen gjør at det er enkelt å føle seg hjemme. Paradise Town Villa Lisa er et fantastisk godt valg for andre barnefamilier som vil nyte mulighetene i Belek. Denne ferieboligen i Belek ligger rett ved golfbanen og Sueno Hotel. Her har man stor plass og flotte boliger på rekke og rad. Topp moderne fasiliteter bidrar også til at man virkelig kan slappe av i luksus.

Hva er fordelene med Belek ferieutleie sammenlignet med hotell?

Belek med sitt store utvalg av flotte ferieboliger og ferieutleie gjør at det alltid er et stort utvalg til enhver tid, uansett ferie og behov. Det er enkelt å handle inn mat fra lokale matmarkeder, noe som er en opplevelse i seg selv. Kjernen av sentrum i Belek har en rekke spennende mindre butikker, der man enkelt kan finne eksotiske krydder , spennende grønnsaker og annet som er fint når man velger en ferieleilighet. Videre er det en rekke attraksjoner som golf og bading, som ligger like ved ferieutleien i Belek. Det er begrenset med kollektivtilbud i selve byen så det kan være en fordel å leie en bil, slik at man enklere kommer seg rundt i området.

Hvor lenge varer som regel oppholdene til de som bestiller ferieleiligheter i Belek?

Det å bestille et opphold i en ferieleilighet med en varighet på ca. 6 netter er det mest populære alternativet for de som besøker Belek.

Hvor mye koster en ferieleilighet i Belek?

Prisen på en ferieleilighet i Belek avhenger av antall gjester, beliggenhet og ønskede fasiliter. Du kan forvente å måtte betale ca. 99 kr per natt for en standard leilighet i Belek.


Personer interessert i Belek har også sjekket ut

Ikke helt sikker på om turen går til Belek? Søk gjennom de beste tilbudene på ferieboliger på disse destinasjonene