Bestill fly med Norwegian Air UK

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 4.12.
sø. 11.12.

Vurderinger av Norwegian Air UK

7,3
BraBasert på 3 bekreftede gjestevurderinger
6,6Mat
6,6Underholdning
7,3Besetningen
7,3Gjennomsnittlig
7,3Komfort
7,3Ombordstigningen

Sorter etter:
Dato

Informasjon om flyvninger med Norwegian Air UK

Lojalitetsprogrammet til Norwegian Air heter Norwegian Reward, og er perfekt for deg som vil opptjene poeng som kan benyttes på Norwegian Air sine flyvninger over hele Europa. Norwegian kaller dette for Cashpoints, og ethvert Cashpoint tilsvarer en norsk krone, noe som betyr at du kan bruke disse poengene til å bestille Norwegian-billetter. Videre er det også mulig å skaffe seg andre fordeler gjennom programmet for deg som er en hyppig bruker av Norwegian Air flyvninger. Setereservasjoner, ekstra innsjekket bagasje, prioritert ombordstigning og fast track i sikkerhetskontrollen er noen tjenester som flyselskapet Norwegian Air tilbyr sine medlemmer av Norwegian Reward.

Mengden bagasje du kan ta med på flyreisen avhenger av hvilken billettype du har bestilt hos Norwegian Air. For deg som reiser i den laveste billettklassen – Lowfare -, er det maksimalt lov med en liten kabinbag, som må få plass under setet foran deg. Norwegian Air lar deg reservere ulike typer seter mot et pristillegg. Lowfare + gir deg mulighet til å reise med en større kabinbag, samt en mindre veske, som laptopbag eller annet. Denne billettypen gir deg også tilgang på innsjekket bagasje, som maksimalt kan veie 23 kg. Det samme gjelder for Flex-billetter, som gir deg lov til å medbringe en innsjekket kolli og to kabinbager med en samlet vekt på 15 kg. Du velger enkelt denne billettypen når du reserverer din flyreise hos Norwegian Air.

Det er enkelt å reise med kjæledyr hos Norwegian, for deg som ønsker det. Enten du reiser med katt eller hund, vil det være mulig å plassere kjæledyret inne i området som er beregnet for cargo. Det finnes ulike krav og regler knyttet til vekt og størrelse på buret til kjæledyret. Det er også viktig å lese seg opp på hvilken dokumentasjon du som eier trenger å medbringe for å ta med et kjæledyr. For deg som reiser innenlands i Norge, er det mulig å medbringe kjæledyret ditt så lenge mellomlandingen ikke er lengre enn to timer.

Du kan sjekke flystatus hos Norwegian Air UK ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Norwegian Air UK i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Norwegian Air UK på +44 (0)330 828 0854 eller besøke hjemmesiden deres norwegian.com/uk.

For øyeblikket krever Norwegian Air UK at innsjekket bagasje ikke er større enn 250x112x79 cm. Håndbagasje kan være 55x40x23 cm eller mindre. Hvis du også har en personlig gjenstand, skal den ikke være lengre enn 33x25x20 cm.


Norwegian Air UK - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Norwegian Air UK
on. 11/30

Store flyselskaper som opererer lignende ruter

Dersom du har fleksible reiseplaner, sjekk ut denne seksjonen med Norwegian Air UK ruter.