Bestill fly med Marabu

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
to. 7.12.
to. 14.12.

Korte fakta om Marabu

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med Marabu

Den billigste ruten

419 kr

Den mest populære ruten

TFS til MUC

Den korteste flyreisen

4t 20m

Den lengste flyreisen

6t 25m
Den billigste ruten med Marabu flyr fra Hamburg til Puerto del Rosario Fuerteventura for 419 kr
Å fly fra Granadilla Reina Sofía lufthavn til Munchen Franz Josef Strauss er for øyeblikket den mest populære Marabu ruten
Den raskeste flyruten med Marabu er 4t 20m fra Nürnberg (NUE) til Hurghada (HRG)
Den lengste Marabu flyruten er 6t 25m fra Munchen (MUC) til Granadilla (TFS)

Vurderinger av Marabu

6,5
OkBasert på 126 bekreftede gjestevurderinger
6,8Ombordstigningen
5,6Mat
6,5Underholdning
6,6Komfort
7,0Besetningen


Informasjon om flyvninger med Marabu

Hva er lojalitetsprogrammet for Norwegian Air?

Lojalitetsprogrammet til Norwegian Air heter Norwegian Reward, og er perfekt for deg som vil opptjene poeng som kan benyttes på Norwegian Air sine flyvninger over hele Europa. Norwegian kaller dette for Cashpoints, og ethvert Cashpoint tilsvarer en norsk krone, noe som betyr at du kan bruke disse poengene til å bestille Norwegian-billetter. Videre er det også mulig å skaffe seg andre fordeler gjennom programmet for deg som er en hyppig bruker av Norwegian Air flyvninger. Setereservasjoner, ekstra innsjekket bagasje, prioritert ombordstigning og fast track i sikkerhetskontrollen er noen tjenester som flyselskapet Norwegian Air tilbyr sine medlemmer av Norwegian Reward.

Hvor mye bagasje kan jeg ta med på flyet når jeg reiser med Norwegian Air?

Mengden bagasje du kan ta med på flyreisen avhenger av hvilken billettype du har bestilt hos Norwegian Air. For deg som reiser i den laveste billettklassen – Lowfare -, er det maksimalt lov med en liten kabinbag, som må få plass under setet foran deg. Norwegian Air lar deg reservere ulike typer seter mot et pristillegg. Lowfare + gir deg mulighet til å reise med en større kabinbag, samt en mindre veske, som laptopbag eller annet. Denne billettypen gir deg også tilgang på innsjekket bagasje, som maksimalt kan veie 23 kg. Det samme gjelder for Flex-billetter, som gir deg lov til å medbringe en innsjekket kolli og to kabinbager med en samlet vekt på 15 kg. Du velger enkelt denne billettypen når du reserverer din flyreise hos Norwegian Air.

Kan jeg reise med kjæledyret mitt hos Norwegian Air?

Det er enkelt å reise med kjæledyr hos Norwegian, for deg som ønsker det. Enten du reiser med katt eller hund, vil det være mulig å plassere kjæledyret inne i området som er beregnet for cargo. Det finnes ulike krav og regler knyttet til vekt og størrelse på buret til kjæledyret. Det er også viktig å lese seg opp på hvilken dokumentasjon du som eier trenger å medbringe for å ta med et kjæledyr. For deg som reiser innenlands i Norge, er det mulig å medbringe kjæledyret ditt så lenge mellomlandingen ikke er lengre enn to timer.

Hvilke flyplasser er det mest populære, som Marabu opererer fra?

Hamburg, Granadilla Reina Sofía lufthavn, og Puerto del Rosario Fuerteventura er de mest populære flyplassene Marabu bruker gjennom året.

Hvordan sjekker jeg status på flyvning hos Marabu?

Du kan sjekke flystatus hos Marabu ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Marabu i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Marabu på +49 (0) 6171-69889-50 eller besøke hjemmesiden deres flymarabu.com.

Hvilken utenlandsreise med Marabu er billigst?

Flyvninger fra Nürnberg til Hurghada er den minst kostbare tur/retur-reisen utenlands vi klarte finne å fra Marabu. Denne flyvningen har 0 stops og koster 1 181 kr billetten. Marabu tilbyr enveisbilletter utenlands, og den rimeligste ligger på 419 kr. Denne flyvningen går fra Hamburg til Puerto del Rosario Fuerteventura og har 0 stops.


Marabu - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Marabu
lø. 12/2

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.