Finn billige fly til Funchal

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Funchal

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Funchal fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Funchal

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Funchal

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Funchal (FNC)

Vanligvis er flyvninger til Funchal fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Funchal Madeira, som i gjennomsnitt koster 3 123 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL FUNCHAL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar32 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Funchal koster i gjennomsnitt kun 2 129 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL FUNCHAL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember29 % dyrereDet koster ca. 4 015 kr for flyvninger til Funchal fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL FUNCHAL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember425 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Funchal fra Oslo Gardermoen flyplass i November enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Funchal?

Funchal er hovedstaden på Madeira, og er en del av Portugal som ligger lenger sør i Atlanterhavet. Øya har et behagelig, mildt klima. Det anbefales å reise hit fra mai til september. Da får du oppleve den varme sommeren på øya. Vil du finne billige flybilletter til Funchal om sommeren, kan du se på reiser i august. Da reiser du litt etter fellesferien, og da kan prisene være lavere.

Vil du finne billige flybilletter til Funchal og rimeligere hotelltilbud kan det være lurt å se etter billetter utenom høytider og ferier. Det er veldig populært å reise hit rundt juletider og nyttår, så da kan prisene stige. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Fly til Funchal og opplev vakker natur perfekt for fotturer i fjellet og langs kysten.

 • Hvilken flyvning til Funchal er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Funchal, lå på 646 kr/per person fra Porto, noe som er 82 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Funchal. Du kan finne den billigste prisen til Funchal fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Funchal?

  Den billigste måneden å fly til Funchal fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 129 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. November er også et godt alternativ når du skal reise til Funchal med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 407 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Funchal?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Funchal på, er ca. 56 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 3 123 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Funchal fra Norge for så lite som 1 052 kr på momondo.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Funchal?

  Porto Santo flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Funchal.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Funchal?

  Med en gjennomsnittspris på 3 578 kr per person, er det Porto Santo flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Funchal. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Funchal

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Funchal som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
15. nov.
TRF03:30Oslo Torp Sandefjord
28t 45m
2 stopp
FNC08:15Funchal Madeira
25. nov.
FNC04:40Funchal Madeira
22t 45m
2 stopp
TRF03:25Oslo Torp Sandefjord
1 052 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. nov.
OSL09:30Oslo Gardermoen
19t 50m
2 stopp
FNC05:20Funchal Madeira
16. nov.
FNC07:55Funchal Madeira
31t 45m
2 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
1 145 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. nov.
OSL09:30Oslo Gardermoen
19t 50m
2 stopp
FNC05:20Funchal Madeira
16. nov.
FNC07:55Funchal Madeira
23t 10m
1 stopp
OSL07:05Oslo Gardermoen
1 212 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
23t 35m
2 stopp
FNC16:40Funchal Madeira
25. nov.
FNC04:40Funchal Madeira
26t 25m
2 stopp
OSL07:05Oslo Gardermoen
1 237 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. jan.
OSL16:25Oslo Gardermoen
24t 05m
2 stopp
FNC16:30Funchal Madeira
15. jan.
FNC15:55Funchal Madeira
22t 05m
2 stopp
OSL14:00Oslo Gardermoen
1 338 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. nov.
OSL02:00Oslo Gardermoen
28t 55m
1 stopp
FNC06:55Funchal Madeira
25. nov.
FNC04:40Funchal Madeira
11t 10m
2 stopp
OSL15:50Oslo Gardermoen
1 364 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Funchal

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Funchal, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Flere flyselskaper
15. nov.
TRF03:30Oslo Torp Sandefjord
28t 45m
2 stopp
FNC08:15Funchal Madeira
Flere flyselskaper
14. des.
TRF03:05Oslo Torp Sandefjord
13t 10m
2 stopp
FNC16:15Funchal Madeira
Flere flyselskaper
15. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
23t 35m
2 stopp
FNC16:40Funchal Madeira

Hvilke flyselskaper flyr til Funchal?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Funchal
 • Hvilke flyselskaper flyr til Funchal?

  Det kan være andre flyselskaper som flyr til Funchal fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er TAP AIR PORTUGAL, Norwegian, KLM og Lufthansa. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Funchal jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Funchal

Under finner du alle flyplassene i Funchal sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Funchal vil du lande på Christiano Ronaldo internasjonale lufthavn, tidligere kjent som Madeira lufthavn. Den er oppkalt etter den berømte fotballspilleren Christiano Ronaldo, som kommer fra Madeira. Flyplassen ligger 13,2 kilometer øst for Funchal. Når du skal komme deg fra flyplassen og til sentrum kan du ta lokal buss eller shuttlebuss. Shuttlebussen heter Aerobus og stopper i sentrum av Funchal, og kjører videre til vest-Funchal. Det koster € 5 (ca 48 NOK) for voksen og € 2,5 (ca 24 NOK) for barn om du skal ta denne bussen. Det går også lokale rutebusser fra flyplassen og til ulike destinasjoner på øya. Så dersom du skal utenfor Funchal eller vil ha et rimeligere alternativ til shuttlebussen, kan dette være et lurt valg. En billett koster fra omtrent € 3,35 (31 NOK). Du kan kjøpe billetter hos sjåføren når du går ombord. Det tar omtrent 40 minutter med buss fra flyplassen og inn til Funchal.


Populære flybilletter til Funchal

Finn dine flybilletter til Funchal med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Funchal
Raskeste flytid11t 00m
Billigst pris1 052 kr
Flyvninger fra Stavanger til Funchal
Raskeste flytid27t 20m
Billigst pris1 700 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Funchal

Det er populært å velge å leie bil når man er i Funchal, spesielt hvis man vil utforske resten av Madeira også. Øya har nå et godt utviklet nettverk av veier slik at det er lett for besøkende å oppdage øya mens de er her. Det anbefales å kjøre utenom hovedveiene om du vil se øyas vakre natur. Utenfor allfarvei finner du små veier med mindre trafikk, og folk kjører saktere.

Det er enkelt å få tak i taxi både i Funchal og ved flyplassen. Sjåførene snakker ofte engelsk og mange tilbyr også lengre turer rundt på øya. En halv dag med utflukter til ulike steder på Madeira med sjåfør koster fra omtrent € 60 (580 NOK). Madeira har også et stort nettverk av busser som tar deg til ulike steder på øya, også utenfor Funchal. Skal du ta bussen inne i byen Funchal, koster en billett € 1 til € 3 (ca 10 til 29 NOK).


Visumkrav for Funchal

Funchal ligger i Madeira, som er en del av Portugal. Portugal er medlem av Schengen, så du trenger ikke visum når du skal reise til Funchal. Du må LLIKEVEL ha med gyldig pass. I Madeira skal man alltid ha med seg gyldig identifikasjon, og det er også påkrevd å vise pass når du skal reise ut av landet. Passet må være gyldig under hele perioden du oppholder deg i landet. Hvis du ønsker å lese mer om innreise, sikkerhet og helse i Portugal, kan du gå inn på regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Funchal


De beste tingene å se og gjøre i Funchal

Hva bør jeg oppleve i Funchal?

Katedralen i Funchal er vel verdt et besøk. Denne er bygget i gotisk stil og er ett av de få byggene som er intakt siden koloniseringen av Madeira. Denne ligger i Sé i Funchal og ble ferdigstilt i 1514

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Funchal ligger på en meget vakker øy som er full av muligheter for fotturer. Derfor anbefales det å ta med seg turskoene og besøke områdene utenfor byen mens du er her. Her finner du flere turstier som går langs med kysten og opp til høye fjelltopper.


Finn fly til andre byer i Portugal

Funchal har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?