Finn billige fly til Funchal

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 19.8.
fr. 26.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Funchal

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Funchal

Beste pris på enveisbillett

688 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 396 kr

Raskeste flytid

7t 55m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Funchal fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 688 kr (Oslo Torp Sandefjord til Funchal Madeira).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Funchal fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 396 kr (Oslo Gardermoen til Funchal Madeira).
Den kjappeste flyvningen til Funchal fra Norge tar 7t 55m (Oslo Gardermoen til Funchal Madeira).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Funchal, deriblant TAP AIR PORTUGAL og Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Funchal

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Funchal fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Funchal

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Funchal

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Funchal (FNC)

Vanligvis er flyvninger til Funchal fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Funchal Madeira, som i gjennomsnitt koster 3 359 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL FUNCHAL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar39 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Funchal koster i gjennomsnitt kun 2 036 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL FUNCHAL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember34 % dyrereDet koster ca. 4 512 kr for flyvninger til Funchal fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL FUNCHAL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli341 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Funchal fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Funchal?

Funchal er hovedstaden på Madeira, og er en del av Portugal som ligger lenger sør i Atlanterhavet. Øya har et behagelig, mildt klima. Det anbefales å reise hit fra mai til september. Da får du oppleve den varme sommeren på øya. Vil du finne billige flybilletter til Funchal om sommeren, kan du se på reiser i august. Da reiser du litt etter fellesferien, og da kan prisene være lavere.

Vil du finne billige flybilletter til Funchal og rimeligere hotelltilbud kan det være lurt å se etter billetter utenom høytider og ferier. Det er veldig populært å reise hit rundt juletider og nyttår, så da kan prisene stige. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Fly til Funchal og opplev vakker natur perfekt for fotturer i fjellet og langs kysten.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Funchal, lå på 444 kr/per person fra Porto Santo, noe som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Funchal. Du kan finne den billigste prisen til Funchal fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Funchal fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 036 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. mai er også et godt alternativ når du skal reise til Funchal med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 294 kr fra Norge.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Funchal på, er ca. 54 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 3 359 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Funchal fra Norge for så lite som 1 396 kr på momondo.

Porto Santo flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Funchal.

Med en gjennomsnittspris på 4 734 kr per person, er det Porto Santo flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Funchal. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Funchal

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Funchal som nylig ble funnet av brukere på momondo
TAP AIR PORTUGAL
4. okt.
OSL14:45Oslo Gardermoen
15t 15m
1 stopp
FNC06:00Funchal Madeira
18. okt.
FNC01:15Funchal Madeira
11t 35m
1 stopp
OSL12:50Oslo Gardermoen
1 396 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. okt.
OSL09:10Oslo Gardermoen
7t 55m
1 stopp
FNC17:05Funchal Madeira
18. okt.
FNC11:45Funchal Madeira
16t 25m
2 stopp
OSL04:10Oslo Gardermoen
1 415 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. okt.
OSL07:25Oslo Gardermoen
10t 15m
1 stopp
FNC17:40Funchal Madeira
10. okt.
FNC16:10Funchal Madeira
15t 35m
1 stopp
OSL07:45Oslo Gardermoen
1 740 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. okt.
OSL07:25Oslo Gardermoen
10t 15m
1 stopp
FNC17:40Funchal Madeira
10. okt.
FNC16:10Funchal Madeira
15t 35m
1 stopp
OSL07:45Oslo Gardermoen
1 807 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. okt.
OSL07:25Oslo Gardermoen
10t 15m
1 stopp
FNC17:40Funchal Madeira
10. okt.
FNC16:10Funchal Madeira
15t 35m
1 stopp
OSL07:45Oslo Gardermoen
1 826 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. sep.
OSL05:00Oslo Gardermoen
12t 05m
1 stopp
FNC17:05Funchal Madeira
10. sep.
FNC06:55Funchal Madeira
10t 30m
1 stopp
OSL17:25Oslo Gardermoen
1 855 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Funchal

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Funchal, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Flere flyselskaper
19. sep.
TRF13:05Oslo Torp Sandefjord
18t 15m
1 stopp
FNC07:20Funchal Madeira
Flere flyselskaper
19. sep.
OSL04:40Oslo Gardermoen
15t 05m
1 stopp
FNC19:45Funchal Madeira
Ryanair
19. sep.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
15t 00m
2 stopp
FNC19:45Funchal Madeira

Hvilke flyselskaper flyr til Funchal?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Funchal

Hvilke flyselskaper flyr til Funchal?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Funchal fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er TAP AIR PORTUGAL, Norwegian, KLM og Lufthansa. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Funchal jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med KLM til Funchal

KLM flyr til Funchal ca. 2 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med KLM, men det er funnet priser helt nede i 1 381 kr fra Bergen Flesland til Funchal. KLM har fått en score på 7,6/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med TAP AIR PORTUGAL til Funchal

Flytilbud med TAP AIR PORTUGAL til Funchal starter fra 1 304 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Oslo Gardermoen. I løpet av en normal uke er flyprisene for TAP AIR PORTUGAL vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Lisboa Humberto Delgado er den mest populære avreiseflyplassen for TAP AIR PORTUGAL til Funchal, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. TAP AIR PORTUGAL får 7,3/10 i score, basert på 170 vurderinger.


Flyplasser nære Funchal

Under finner du alle flyplassene i Funchal sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Funchal vil du lande på Christiano Ronaldo internasjonale lufthavn, tidligere kjent som Madeira lufthavn. Den er oppkalt etter den berømte fotballspilleren Christiano Ronaldo, som kommer fra Madeira. Flyplassen ligger 13,2 kilometer øst for Funchal. Når du skal komme deg fra flyplassen og til sentrum kan du ta lokal buss eller shuttlebuss. Shuttlebussen heter Aerobus og stopper i sentrum av Funchal, og kjører videre til vest-Funchal. Det koster € 5 (ca 48 NOK) for voksen og € 2,5 (ca 24 NOK) for barn om du skal ta denne bussen. Det går også lokale rutebusser fra flyplassen og til ulike destinasjoner på øya. Så dersom du skal utenfor Funchal eller vil ha et rimeligere alternativ til shuttlebussen, kan dette være et lurt valg. En billett koster fra omtrent € 3,35 (31 NOK). Du kan kjøpe billetter hos sjåføren når du går ombord. Det tar omtrent 40 minutter med buss fra flyplassen og inn til Funchal.


Populære flybilletter til Funchal

Finn dine flybilletter til Funchal med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Funchal
Raskeste flytid10t 15m
Laveste pris1 396 kr
Flyvninger fra Stavanger til Funchal
Raskeste flytid24t 30m
Laveste pris4 656 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Funchal

Det er populært å velge å leie bil når man er i Funchal, spesielt hvis man vil utforske resten av Madeira også. Øya har nå et godt utviklet nettverk av veier slik at det er lett for besøkende å oppdage øya mens de er her. Det anbefales å kjøre utenom hovedveiene om du vil se øyas vakre natur. Utenfor allfarvei finner du små veier med mindre trafikk, og folk kjører saktere.

Det er enkelt å få tak i taxi både i Funchal og ved flyplassen. Sjåførene snakker ofte engelsk og mange tilbyr også lengre turer rundt på øya. En halv dag med utflukter til ulike steder på Madeira med sjåfør koster fra omtrent € 60 (580 NOK). Madeira har også et stort nettverk av busser som tar deg til ulike steder på øya, også utenfor Funchal. Skal du ta bussen inne i byen Funchal, koster en billett € 1 til € 3 (ca 10 til 29 NOK).


Visumkrav for Funchal

Funchal ligger i Madeira, som er en del av Portugal. Portugal er medlem av Schengen, så du trenger ikke visum når du skal reise til Funchal. Du må LLIKEVEL ha med gyldig pass. I Madeira skal man alltid ha med seg gyldig identifikasjon, og det er også påkrevd å vise pass når du skal reise ut av landet. Passet må være gyldig under hele perioden du oppholder deg i landet. Hvis du ønsker å lese mer om innreise, sikkerhet og helse i Portugal, kan du gå inn på regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Funchal


De beste tingene å se og gjøre i Funchal

Katedralen i Funchal er vel verdt et besøk. Denne er bygget i gotisk stil og er ett av de få byggene som er intakt siden koloniseringen av Madeira. Denne ligger i Sé i Funchal og ble ferdigstilt i 1514

Funchal ligger på en meget vakker øy som er full av muligheter for fotturer. Derfor anbefales det å ta med seg turskoene og besøke områdene utenfor byen mens du er her. Her finner du flere turstier som går langs med kysten og opp til høye fjelltopper.


Finn fly til andre byer i Portugal

Funchal har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Funchal.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Funchal for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når alle potensielle Funchal flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja. momondo kan spore flypriser for Funchal og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Funchal

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Funchal

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.