Finn billige flyvninger til Kalamata fra 2 970 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 30.5.
ti. 6.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Kalamata

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Kalamata

Beste pris på enveisbillett

2 970 kr

Raskeste flytid

10t 55m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Kalamata fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 970 kr (Oslo Gardermoen til Kalamata).
Den kjappeste flyvningen til Kalamata fra Norge tar 10t 55m (Oslo Gardermoen til Kalamata).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Kalamata, deriblant Aegean Airlines og Ryanair.

Kalamata flyinnsikt og trender

Se innsikt for Kalamata-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til Kalamata?

Flyvningen fra Norge til Kalamata avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Zakynthos (den mest populære flyplassen i Kalamata), er flytiden 8t 55m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Zakynthos, er flytiden i snitt .

De billigste flyvningene til flyplassene i Kalamata

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kalamata fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Zakynthos

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kalamata

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Zakynthos (ZTH)

Vanligvis er flyvninger til Kalamata fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Zakynthos, som i gjennomsnitt koster 4 463 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Kalamata

Fra Oslo lufthavn Gardermoen er forventet flytid til Kalamata International Airport i Hellas ni timer og 50 minutter, som inkluderer to stopp på veien. Fra Bergen Flesland vil det i snitt ta ti timer og ti minutter, og fra Stavanger Sola flyplass i den sørvestlige delen av landet er forventet flytid ti timer og fem minutter i gjennomsnitt. Reiser du fra Trondheim Værnes er forventet flytid oppe i ti timer og 45 minutter, med to stopp på reisen før du ankommer Kalamata Captain Vassilis Constantakopoulos International Airport. Reiser du fra destinasjoner enda lengre nord, som Bodø eller Tromsø vil flytiden være oppe i 12 timer og 15 minutter, hvis du flyr fra Bodø og 12 timer og 40 minutter og hvis du reiser fra Tromsø.

Kalamata har gode forbindelser til travle og viktige flyplasser over hele Nord-Europa, enten du vil fly direkte eller om du ikke har noe imot mellomlandinger. I høysesongen finner du direkteflygninger fra byer som Oslo eller København, slik at du kan gjøre unna flyturen på fire timer fra Oslo. Det er også mange flygninger mellom Kalamata og London, eller andre byer som Frankfurt og Amsterdam. Du finner ofte utmerkede flytilbud på denne strekningen og billige flybilletter. Det er også muligheter for å fly via Athen, for den som foretrekker det ,eller man kan reise via andre store flyplasser som Munchen eller Wien. Dette betyr at Kalamata har jevnt over gode forbindelser, og gjør det lett for reisende fra byer som Tromsø, Stavanger, Bergen og Kristiansand å fly til Kalamata lufthavn via Oslo eller København blant annet.


Flotte tilbud på flyreiser til Kalamata

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kalamata som nylig ble funnet av brukere på momondo
SWISS
OSLOslo Gardermoen
14t 00m
KLXKalamata

Finn de billigste enveisflyvningene til Kalamata

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Kalamata, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Aegean Airlines og Ryanair
Flere flyselskaper
2. jun.
OSL15:05Oslo Gardermoen
14t 45m
1 stopp
KLX05:50Kalamata
2 970 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. jun.
OSL12:40Oslo Gardermoen
18t 20m
2 stopp
KLX07:00Kalamata
3 200 kr
Finn lignende
Ryanair
2. jun.
OSL12:35Oslo Gardermoen
16t 30m
2 stopp
KLX05:05Kalamata
3 398 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Kalamata?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kalamata

Populære flybilletter til Kalamata

Finn dine flybilletter til Kalamata med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Kalamata
Raskeste flytid14t 00m
Laveste pris4 724 kr

Visumkrav for Kalamata

Når man besøker Kalamata er det ingen krav til norske besøkende, utover at man bør ha med seg et gyldig pass eller annen form for identifikasjon. Ofte lurt å ta med førerkort, noe som kreves ved utleie av bil eller motorsykkel.


Start planleggingen av reisen til Kalamata


De beste tingene å se og gjøre i Kalamata

Kalamata er hjem til en rekke templer, klostre og kirker med historisk betydning. Det er verdt å få med seg det imponerende arkeologiske museet i Messenia, som inneholder en rekke mosaiker og sjeldne kulturskatter. Selve bygningen er vakker og utsmykket med fine ornamenter som går helt tilbake til 1600-tallet, da den ble ferdigstilt av Venezia. Kalamata slott er et annet utmerket valg for folk som vil besøke byen. Du finner dette flotte slottet på toppen av en bakketopp med fantastisk utsikt over hele området. Dette slottet har røtter helt tilbake til 1100-tallet, og er en viktig turistdestinasjon. Det finnes et mindre tempel dedikert til Sankt John, som ble grunnlagt rett etter den Byzantiske perioden var over. Det finnes også et glimrende museum, dedikert gresk militærhistorie like ved. Her finner man en oversikt over uniformer, utstyr og pansrede kjøretøy. Verdt å få med seg for alle som interesserer seg for historie og gresk frigjøring.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Alle flysøk til Kalamata på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.