Finn billige fly til Kalamata

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Kalamata

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Kalamata

Beste pris på enveisbillett

702 kr

Beste pris på tur/retur-billett

3 874 kr

Raskeste flytid

10t 10m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Kalamata fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 702 kr (Oslo Gardermoen til Kalamata).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Kalamata fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 874 kr (Oslo Gardermoen til Kalamata).
Den kjappeste flyvningen til Kalamata fra Norge tar 10t 10m (Oslo Gardermoen til Kalamata).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Kalamata, deriblant Ryanair.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kalamata?

Fra Oslo lufthavn Gardermoen er forventet flytid til Kalamata International Airport i Hellas ni timer og 50 minutter, som inkluderer to stopp på veien. Fra Bergen Flesland vil det i snitt ta ti timer og ti minutter, og fra Stavanger Sola flyplass i den sørvestlige delen av landet er forventet flytid ti timer og fem minutter i gjennomsnitt. Reiser du fra Trondheim Værnes er forventet flytid oppe i ti timer og 45 minutter, med to stopp på reisen før du ankommer Kalamata Captain Vassilis Constantakopoulos International Airport. Reiser du fra destinasjoner enda lengre nord, som Bodø eller Tromsø vil flytiden være oppe i 12 timer og 15 minutter, hvis du flyr fra Bodø og 12 timer og 40 minutter og hvis du reiser fra Tromsø.

Kalamata har gode forbindelser til travle og viktige flyplasser over hele Nord-Europa, enten du vil fly direkte eller om du ikke har noe imot mellomlandinger. I høysesongen finner du direkteflygninger fra byer som Oslo eller København, slik at du kan gjøre unna flyturen på fire timer fra Oslo. Det er også mange flygninger mellom Kalamata og London, eller andre byer som Frankfurt og Amsterdam. Du finner ofte utmerkede flytilbud på denne strekningen og billige flybilletter. Det er også muligheter for å fly via Athen, for den som foretrekker det ,eller man kan reise via andre store flyplasser som Munchen eller Wien. Dette betyr at Kalamata har jevnt over gode forbindelser, og gjør det lett for reisende fra byer som Tromsø, Stavanger, Bergen og Kristiansand å fly til Kalamata lufthavn via Oslo eller København blant annet.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Kalamata, lå på 363 kr/per person fra Napoli, noe som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Kalamata. Du kan finne den billigste prisen til Kalamata fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Kithira flyplass, Zakynthos flyplass eller Patras Araxos flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Kalamata.

Du kan finne tilbud for Kithira flyplass for i gjennomsnitt 1 798 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Kalamata

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kalamata som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
24. jul.
OSL04:20Oslo Gardermoen
24t 10m
2 stopp
KLX04:30Kalamata
31. jul.
KLX09:55Kalamata
10t 55m
1 stopp
OSL20:50Oslo Gardermoen
3 874 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. jul.
OSL09:25Oslo Gardermoen
24t 10m
1 stopp
KLX09:35Kalamata
31. jul.
KLX09:55Kalamata
10t 55m
1 stopp
OSL20:50Oslo Gardermoen
4 397 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. jul.
OSL02:45Oslo Gardermoen
25t 45m
2 stopp
KLX04:30Kalamata
31. jul.
KLX09:55Kalamata
31t 25m
2 stopp
OSL17:20Oslo Gardermoen
4 506 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Kalamata

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Kalamata, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Flere flyselskaper
27. aug.
OSL17:45Oslo Gardermoen
34t 45m
2 stopp
KLX04:30Kalamata
Ryanair
30. sep.
OSL09:10Oslo Gardermoen
22t 35m
2 stopp
KLX07:45Kalamata
Flere flyselskaper
30. sep.
OSL06:25Oslo Gardermoen
25t 20m
1 stopp
KLX07:45Kalamata
1 028 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Kalamata?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kalamata

Hvilke flyselskaper flyr til Kalamata?

På flyreiser fraNorge til Kalamata, benytter momondos brukere som regel airlines such as Scandinavian Airlines, Ryanair, Lufthansa og SWISS. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Lufthansa til Kalamata

I gjennomsnitt går det 2 fly med Lufthansa til Kalamata hver uke. De fleste av dem flyr fra Munchen Franz Josef Strauss til Kalamata, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Lufthansa til Kalamata. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Lufthansa til Kalamata som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 5 088 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Lufthansa er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 7,3/10 av 316 av brukerne våre.

Flyvninger med Ryanair til Kalamata

Ryanair (7,0/10, 749 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Kalamata, med tilbud fra så lite som 1 468 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 2 Ryanair flyvninger i uken til Kalamata, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Kalamata

Under finner du alle flyplassene i Kalamata sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Kalamata flyplass?

Det finnes dessverre ikke noe buss eller togtilbud fra Kalamata flyplass og inn til sentrum av byen, slik at eneste alternativ er bil eller taxi. Du finner et stort utvalg av drosjeselskaper utenfor terminalområdet som vil ta deg inn til sentrum av byen for en mindre sum penger. Det vil også være mulig for reisende i større grupper å bestille en maxitaxi med plass til opp til åtte passasjerer. Videre har denne flyplassen utmerkede fasiliteter for turister, som vil leie bil under oppholdet. Du finner flere gode alternativer og bemannede kontorer hjelper deg å finne frem til riktig bil. Det er samtidig svært enkelt å hente din leiebil inne på terminalområdet, slik at du enkelt kan fortsette ferden videre mot Kalamata.


Populære flybilletter til Kalamata

Finn dine flybilletter til Kalamata med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Kalamata
Raskeste flytid18t 50m
Billigst pris2 046 kr

Visumkrav for Kalamata

Når man besøker Kalamata er det ingen krav til norske besøkende, utover at man bør ha med seg et gyldig pass eller annen form for identifikasjon. Ofte lurt å ta med førerkort, noe som kreves ved utleie av bil eller motorsykkel.


Start planleggingen av reisen til Kalamata


De beste tingene å se og gjøre i Kalamata

Kalamata er hjem til en rekke templer, klostre og kirker med historisk betydning. Det er verdt å få med seg det imponerende arkeologiske museet i Messenia, som inneholder en rekke mosaiker og sjeldne kulturskatter. Selve bygningen er vakker og utsmykket med fine ornamenter som går helt tilbake til 1600-tallet, da den ble ferdigstilt av Venezia. Kalamata slott er et annet utmerket valg for folk som vil besøke byen. Du finner dette flotte slottet på toppen av en bakketopp med fantastisk utsikt over hele området. Dette slottet har røtter helt tilbake til 1100-tallet, og er en viktig turistdestinasjon. Det finnes et mindre tempel dedikert til Sankt John, som ble grunnlagt rett etter den Byzantiske perioden var over. Det finnes også et glimrende museum, dedikert gresk militærhistorie like ved. Her finner man en oversikt over uniformer, utstyr og pansrede kjøretøy. Verdt å få med seg for alle som interesserer seg for historie og gresk frigjøring.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Alle flysøk til Kalamata på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Kalamata.

Ja. momondo kan spore flypriser for Kalamata og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.