Finn billige fly til Plovdiv

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 2.12.
fr. 9.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Plovdiv flyinnsikt og trender

Se innsikt for Plovdiv-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Plovdiv er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Plovdiv for 272 kr/person, noe som er 87 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Plovdiv. Du kan finne den billigste prisen til Plovdiv fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Plovdiv?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Plovdiv (Sofia), kan du regne med en flytid på henholdsvis 8t 35m og 6t.

De billigste flyvningene til flyplassene i Plovdiv

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Plovdiv fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Sofia

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Plovdiv

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Sofia (SOF)

Vanligvis er flyvninger til Plovdiv fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Sofia, som i gjennomsnitt koster 2 350 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Plovdiv

Skal du reise fra Norge til Plovdiv i Bulgaria, kan du regne med en reisetid på omtrent 17 timer når du flyr fra Torp Sandefjord. Det er flere mellomlandinger på reisen, i tillegg til en busstur fra Burgas det siste stykket inn til Plovdiv, en busstur som tar fra fire timer. Reiser du fra Trondheim, kan du regne med en reisetid på omtrent 19 og en halv time, da også med flere mellomlandinger, og også buss fra Burgas. Fra Bergen tar det omtrent 16 timer til Plovdiv i Bulgaria, med fly, etterfulgt av buss det siste strekket til endedestinasjonen din. Du kan finne flytilbud til Plovdiv, som du enkelt kan bestille gjennom Momondo.

Det finnes dessverre ingen direkte flybilletter til Plovdiv lufthavn fra Norge. Du må regne med et par stopp på veien, og må som oftest også ta buss fra Burgas videre inn til Plovdiv. Når du flyr fra Norge til Plovdiv, mellomlander du ofte i Gdansk og Burgas.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Plovdiv. Hvis du planlegger å fly til Plovdiv, bør du vurdere å bestille flyvninger til Sofia flyplass (126 km fra sentrum i Plovdiv).

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Plovdiv, er vanligvis Plovdiv flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 098 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Andre kabinklasser for flyvninger til Plovdiv

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Plovdiv

Hvilke flyselskaper flyr til Plovdiv?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Plovdiv

Hvilke flyselskaper flyr til Plovdiv?

På reiser til Plovdiv fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Lufthansa, LOT, KLM eller Air Serbia. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Plovdiv

Under finner du alle flyplassene i Plovdiv sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Plovdiv lufthavn?

Når du skal reise siste stykket inn til Plovdiv fra Plovdiv lufthavn, kan du for eksempel ta taxi. Du finner flere forskjellige taxitjenester som du kan benytte deg av, og om du vil, kan du også velge å bestille drosje på forhånd, slik at du vet at du har skyss inn til sentrum når du ankommer Plovdiv lufthavn. Du kan også velge å leie bil, og du finner flere forskjellige bilutleiefirmaer representert ved flyplassen. Husk at det kan hende at utleieren krever ekstra dokumentasjon eller legitimasjon, så det kan være lurt å sjekke hva du trenger før du reiser hjemmefra. Kjøreturen inn til Plovdiv fra flyplassen tar i underkant av en halvtime, alt avhengig av trafikkforholdene på veien.


Visumkrav for Plovdiv

For å reise til Bulgaria og Plovdiv, trenger du pass som er gyldig utover den planlagte reisen din. Du kan også reise med nødpass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Du trenger ikke visum for å reise fra Norge til Bulgaria.


Start planleggingen av reisen til Plovdiv


De beste tingene å se og gjøre i Plovdiv

Plovdiv er Bulgarias nest største by, og regnes som Europas eldste by. Et besøk til Plovdiv er som å vandre gjennom Europas historie. Byen har også vært Europeisk kulturhovedstad. Byen er full av historie fra romertiden, perserriket og ottomanerne og har en nydelig gamleby. Du kan for eksempel besøke Plovdiv Roman Theatre - et nesten to tusen år gammelt teater som fortsatt er i bruk, der du kan nyte konserter og ha utsikt over byen. Plovdiv Roman Stadium er en annen romersk struktur, som du i dag bare finner fragmenter av. Den beste utsikten over disse ruinene finner du nok fra Dzhumaya Square. Du kan også ta en tur til gamlebyen i Plovdiv, som er helt bilfri. Her finner du tradisjonelle Plovdiv-hus, blandet med Plovdivs romerske ruiner. Kapana er byens kreative hjerte med gågater fulle av sjarmerende butikker, restauranter og gallerier. En annen arkitektonisk perle i denne bulgarske byen, er Banchovo-klosteret, som ble grunnlagt på starten av 1000-tallet. Dette klosteret er et av de eldste og største i hele Bulgaria. Ønsker du innsikt i bulgarsk folkekultur, kan du ta turen innom Regional Ethnographic Museum, som stiller ut alt fra musikkinstrumenter og gårdsutstyr, til klær og annet, som forteller om livet før og nå i Bulgaria. Hvis du vil ha utsikt over byen, som er bygget på flere fjell, kan du bestige Nebet Tepe som har arkeologiske funn fra 4000 f.Kr., eller gå opp på Bunardzhik Tepe med en fantastisk utsikt på toppen. Områdene utenfor Plovdiv har det beste klima for å dyrke vindruer, og i Plovdiv kan du være med på vinsmaking eller bli med på tur til vingårdene ved foten av Rhodope-fjellene. Du har nok av steder å velge mellom når du vil oppleve Plovdiv. Med byens romerske påvirkning, gode viner og matopplevelser, og bulgarske kultur, er det bare å velge og vrake.


Finn fly til andre byer i Bulgaria

Plovdiv har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Plovdiv på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Plovdiv som passer deg.

Ja. Alle flyreiser til Plovdiv på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har søkt etter flyvinger til Plovdiv, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja. momondo kan spore flypriser for Plovdiv og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.