Finn billige fly til Shizuoka

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Shizuoka flyinnsikt og trender

Se innsikt for Shizuoka-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til Shizuoka?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Shizuoka (Tokyo Narita), kan du regne med en flytid på henholdsvis 20t 05m og 16t 15m.

Ofte stilte spørsmål om å fly til Shizuoka

Den beste prisen som er funnet på momondo til Shizuoka, lå på 4 275 kr/per person fra Auckland, noe som er 75 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Shizuoka. Du kan finne den billigste prisen til Shizuoka fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Izu Ōshima flyplass, Nagoya Airfield flyplass, Tokyo Haneda flyplass, Nagoya Chubu Centrair flyplass eller Tokyo Narita flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Shizuoka.

Med en gjennomsnittspris på 13 782 kr per person, er det Nagoya Chubu Centrair flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Shizuoka. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Hvilke flyselskaper flyr til Shizuoka?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Shizuoka

Hvilke flyselskaper flyr til Shizuoka?

På flyreiser fraNorge til Shizuoka, benytter momondos brukere som regel airlines such as Finnair, Scandinavian Airlines, Qatar Airways og LOT. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Start planleggingen av reisen til Shizuoka


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Shizuoka. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Shizuoka som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Shizuoka.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Shizuoka. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.