Hotell Sarajevo: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 859 hoteller i Sarajevo, Bosnia-Hercegovina

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Sarajevo

Det er mange flotte hoteller i Sarajevo, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Sarajevo

Eternal Flame
Gazi Husrev-Beg Mosque
Bosnian History Museum

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Eternal Flame?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Eternal Flame. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 726 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Eternal Flame er vanligvis 42 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Sarajevo som koster 414 kr.

Hoteller i nærheten av Eternal Flame

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Gazi Husrev-Beg Mosque?

Hoteller i nærheten av Gazi Husrev-Beg Mosque er vanligvis 33 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Sarajevo som koster 414 kr.

Hoteller i nærheten av Gazi Husrev-Beg Mosque

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Bosnian History Museum?

Hoteller i nærheten av Bosnian History Museum er vanligvis 34 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Sarajevo som koster 414 kr.

Hoteller i nærheten av Bosnian History Museum

Når bør du bestille hotell i Sarajevo

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Sarajevo
Lavsesong
mai
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

28 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

30 %

forventet prisøkning

Pris
469 kr - 917 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

570 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

597 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille på er
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Sarajevo på er: 3 stjerne, 23 dag før. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
205 kr - 250 kr
3 stjerne
401 kr - 553 kr
4-5 stjerne
749 kr - 847 kr

Sarajevo reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Sarajevo

Hvilke nabolag i Sarajevo bør jeg bo i hvis jeg ønsker tilgang til offentlig transport?

Det er herlig enkelt å komme seg rundt i Sarajevo til fots, men hvis du ønsker eller trenger tilgang til offentlig transport, finnes det et utmerket tilbud av busser og trikk som kan frakte deg rundt i byen. Trikken er fin måte å oppleve byen på, og kan ta deg til gamlebyen eller helt ut i forstaden Ilidza. Busslinje 31E er den mest effektive av bussrutene, og kjører gjennom hele byen hver halvtime, helt til midnatt. momondo tilbyr en rekke billige hoteller i hele Sarajevo, og hvis du ønsker å benytte deg av kollektivtransporten, kan det være praktisk å booke hotell i- og nær sentrum. Courtyard by Marriott Sarajevo kan være et godt valg, med sin beliggenhet midt i smørøyet og med gangavstand til populære attraksjoner.

Hosteller og billige hoteller i Sarajevo

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Sarajevo

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Sarajevo

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Sarajevo

I hvilket nabolag i Sarajevo bør jeg bo i med tanke på hvorfor jeg reiser?

Med tanke på det gode kollektivtransport-tilbudet i Sarajevo, kan du enkelt bestille hotell i nærheten av forsteder som Ilidza, hvis du liker tanken på å trekke deg tilbake etter en lang dag med inntrykk. Ellers anbefales sentrum av Sarajevo, og området rundt gamlebyen for de fleste tilreisende, også for deg som skal på businessreise. Her er det aller lettest å komme seg frem og tilbake, og det finnes masse å se og gjøre for familier, par, og for forretningsreisende. Hotel Colors Inn er et supert alternativ; et billig hotell midt mellom gamlebyen og sentrum.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Sarajevo

Hvilke er de mest populære attraksjonene i Sarajevo?

Sarajevo er kjent for sin sterke historie og sitt religiøse og kulturelle mangfold. Visste du at Sarajevo er den eneste byen i Europa som huser en moské, katolsk kirke, ortodoks kirke og en synagoge i ett og samme nabolag? Den største og eldste moskéen i Sarajevo er Gazi Husrev-beg (1532), og er med sin slående ottomanske arkitektur en av byens mest kjente attraksjoner. Sarajevotunnelen, som nå er et museum, var et avgjørende element for innbyggerne av Sarajevo under borgerkrigen. Den fungerte som en inngangsport i byen, og innbyggerne fikk mat og hjelp gjennom en inngang i tunnelen. Her kan du få en smakebit av den klaustrofobiske følelsen lokalbefolkningen kjente på den gangen. Gamlebyen er byens kulturelle hjerte. Her kan du dra på basar og handle i små nisjebutikker eller bare nyte synet og den gode stemningen. Om du vil bo i nærheten av gamlebyen, kan du bestille hotell i Sarajevo i området Bascarsija. For eksempel kunne Hotel Old Town være et godt valg.

Hvilke nabolag i Sarajevo har et stort utvalg av barer og restauranter?

Med innflytelse fra blant andre Tyrkia og Middelhavet, ligger bosnisk mat høyt på listen i Europa. I sentrumsområdet av Sarajevo vil du finne restauranter som serverer noe til enhver smak, inkludert Bosnias signaturrett, cevapi, som er en bosnisk vri på pitabrødet, sammen med grillet kjøtt eller falafel. Du finner også flere pubber, hvor du kan koble helt av, eller nattklubber som lar deg danse til klokken fem om morgenen. Bestiller du et billig hotell i Sarajevo, som for eksempel Aparthotel Centar Sarajevo, vil du bo rett i nærheten av det byen byr på.

Hvilke populære arrangementer og festivaler arrangeres i Sarajevo?

Jazz Fest Sarajevo er et sjudagers event som arrangeres hver juni, som en årlig feiring av moderne musikk basert på jazz og improvisert musikk. Kjente og ukjente musikere fra hele verden har opptrådt, og eventet finner sted på flere av Sarajevos scener. Book et billig Sarajevo hotell og bli med på festen!

Reiseinformasjon for Sarajevo

 • Hvor mange dager tilbringer folk i Sarajevo?

  I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 5 netter i Sarajevo.

 • Hvor mye koster et hotell i Sarajevo?

  Et hotellrom i Sarajevo vil normalt koste deg 575 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

 • Når lønner det seg å bestille hotell i Sarajevo?

  Hotell i Sarajevo er billigst i mai. Romprisen kan være hele 29 % billigere enn de travleste månedene.

 • Hvilken dag er den billigste i Sarajevo?

  Prisen på hotellrom i Sarajevo vil variere fra dag til dag, men generelt er mandag den gunstigste dagen, og fredag minst gunstige.

 • Hvor mye koster et hostell i Sarajevo?

  Hosteller i Sarajevo (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 238 kr per person, per natt. Dette er 337 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Sarajevo.

 • Hvor i Sarajevo bør jeg bo?

  Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Novo Sarajevo, Stari Grad, Novi Grad og Centar når de skal besøke Sarajevo.

 • Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Sarajevo?

  Hvis du ønsker å bo på et hotell i Sarajevo i løpet av februar, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på 1 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 20 mm.momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Sarajevo

Andre populære byer som Sarajevo

Disse populære byene utforskes ofte av momondo-brukere

Personer interessert i Sarajevo har også sjekket ut

Ikke bestemt deg for Sarajevo? Søk gjennom de beste tilbudene på hoteller i disse destinasjonene