Finn billige fly til Saga

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Saga?

  • Hvilken flyvning til Saga er den absolutt billigste?

    692 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Saga. Denne flyvningen er fra Busan, og er 86 % billigere enn de fleste flyvninger til Saga. Du kan finne den billigste prisen til Saga fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

  • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Saga?

    Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Saga. Hvis du planlegger å fly til Saga, bør du vurdere å bestille flyvninger til Fukuoka flyplass (42 km fra sentrum i Saga), Nagasaki flyplass (50 km fra sentrum i Saga), Kumamoto flyplass (68 km fra sentrum i Saga), Iki flyplass (75 km fra sentrum i Saga), eller Kitakyushu Kokura flyplass (96 km fra sentrum i Saga).

  • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Saga?

    Nagasaki flyplass har en gjennomsnittspris på 3 889 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Saga. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Start planleggingen av reisen til Saga