Finn billige fly til Panama City

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Panama City

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Panama City

Beste pris på tur/retur-billett

11 017 kr

Raskeste flytid

31t 15m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Panama City fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 11 017 kr (Oslo Torp Sandefjord til Panama City Tocumen Intl).
Den kjappeste flyvningen til Panama City fra Norge tar 31t 15m (Oslo Torp Sandefjord til Panama City Tocumen Intl).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Panama City, deriblant KLM.

Panama City flyinnsikt og trender

Se innsikt for Panama City-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Panama City?

Den billigste måneden å fly til Panama City fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 9 466 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Panama City i November, bør du vente til oktober med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 9 596 kr.

Hvilken flyvning til Panama City er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Panama City for 913 kr/person, noe som er 82 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Panama City. Du kan finne den billigste prisen til Panama City fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Panama City?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 55 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Panama City. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 10 698 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Panama City

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Panama City fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Panama City

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Panama City

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Panama City (PTY)

Vanligvis er flyvninger til Panama City fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Panama City Tocumen Intl, som i gjennomsnitt koster 10 698 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PANAMA CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Panama City koster i gjennomsnitt kun 9 466 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PANAMA CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli23 % dyrereDet koster ca. 13 168 kr for flyvninger til Panama City fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PANAMA CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember406 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Panama City fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Panama City

Panama by er en livlig storby, samtidig som du har tropiske ferieparadis ikke langt unna. Det finnes aldri et feil tidspunkt å fly til Panama by på, og det er varmt her hele året. Det kan forekomme endel regn, bortsett fra i januar–april. Disse månedene anses for å være de tørreste, og det er derfor populært å reise til Panama på nyåret. Prisen på flybilletter til Panama by avhenger ofte av skoleferier, og det er spesielt populært å reise i juleferien. Du kan derfor finne svært billige fly til Panama by tur-retur fra januar og utover mot våren, til tross for at det er høysesong. Du bør imidlertid booke hotell god tid i forveien.

De som skal fly til Panama City kan potensielt finne bedre priser for Panama City Panamá Pacifico flyplass (11 km fra sentrum i Panama City), Panama City Tocumen Intl flyplass (18 km fra sentrum i Panama City), Contadora flyplass (67 km fra sentrum i Panama City), Isla San Jose San Jose Island flyplass (94 km fra sentrum i Panama City), eller Río Hato Scarlett Martinez Intl flyplass (95 km fra sentrum i Panama City), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Panama City Panamá Pacifico flyplass har en gjennomsnittspris på 4 080 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Panama City. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Panama City

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Panama City som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Panama City

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Panama City

Hvilke flyselskaper flyr til Panama City?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Panama City

Hvilke flyselskaper flyr til Panama City?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Panama City from Norge are KLM, Lufthansa, United Airlines and Air Canada. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med KLM til Panama City

KLM har ca. 21 flyvninger til Panama City i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Guatemala by La Aurora, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med KLM, kostet 7 138 kr (Bergen Flesland til Panama City). Brukere har gitt de en score på KLM 7,6/10 basert på 178 vurderinger på momondo.

Flyvninger med Lufthansa til Panama City

Lufthansa flyr til Panama City 2 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Panama City fra Barranquilla E Cortissoz. Lufthansa (score: 7,0, 513 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Panama City fra. Den beste billettprisen med Lufthansa som er funnet på momondo til Panama City, hadde avgang fra Bergen Flesland (6 672 kr tur/retur).


Flyplasser nære Panama City

Under finner du alle flyplassene i Panama City sammen med avstanden til sentrum

Flybussen går fra Tocumen International Airport til Albrook Bus Terminal hvert 15 min. Du bør smøre deg med endel tålmodighet om du velger å ta buss inn til byen. Det kan ta ganske lang tid inn til byen, men den er til gjengjeld svært billig. Det anbefales å unngå bussene som er merket med Via España, ettersom disse bruker lengst tid. Om du ikke har reisekort, må du spørre en av de andre passasjerene om de kan betale med sitt kort på dine vegne i bytte mot kontanter. Mange reisende velger å ta taxi inn til byen. Et lite tips er å hanke inn en taxi fra gaten utenfor flyplassen, ettersom disse kan være billigere enn taxiene som står utenfor terminalen. Du må nemlig forhandle frem en pris i forkant.


Populære flybilletter til Panama City

Finn dine flybilletter til Panama City med disse populære rutene
Flyvninger fra Miami til Panama City
Raskeste flytid2t 56m
Laveste pris3 702 kr
Flyvninger fra Oslo til Panama City
Raskeste flytid17t 30m
Laveste pris10 236 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Panama City

Panama by er ganske sykkelvennlig, og du kan derfor leie deg en sykkel for å utforske byen på en billig måte. Bussene er også ganske praktiske og rimelige. Kontanter aksepteres ikke når du skal gå ombord på bussen, og du er nødt til å kjøpe et Rapi-Pass på Albrook Bus Terminal eller andre store busstopp. Enkelte supermarked selger også kortene. T-banen er også veldig rask. Det anbefales å studere stoppene og linjene i fred og ro før du skal av sted. Du kan bruke det samme reisekortet på t-banen som på bussen, og du finner hovedstasjonen rett i nærheten av Albrook Bus Terminal.


Visumkrav for Panama City

Norske statsborgere trenger ikke visum for å fly til Panama by, så sant du ikke skal oppholde deg i landet i mer enn 180 dager. Du kan derimot ikke reise til Panama by uten pass som er gyldig i minst seks måneder etter utreise. Det anbefales å dobbeltsjekke innreisebestemmelsene før avreise, ettersom reglene brått kan endres.


Start planleggingen av reisen til Panama City


De beste tingene å se og gjøre i Panama City

Panama by har flere historiske severdigheter og spennende museer som du bør oppleve. Iglesia de San José er verdt et besøk for å se det spektakulære gullalteret Altar de Oro, og i Panamá Viejo kan du spasere blant ruinene fra de første europeerne som slo seg ned i området. BioMuseo, Museo De Arte Contemporáneo og Museo Afro-Antilleano er noen av de mest populære museene.

Fra skattejakt på lokale marked til shopping på moderne kjøpesentre – handlemulighetene er mange i Panama by. Multiplaza, Multicentro og Albrook Mall er gode eksempler på noen av de mest populære kjøpesentrene i byen.


Finn fly til andre byer i Panama

Panama City har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Flyreiser til Panama City med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Panama City ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Panama City flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.