Leiebiler i Panama

Leter du etter billige leiebiltilbud i Panama? Søk her!

Panama City, Panama
5. des. — 12. des.
Samme leveringssted
Panama City, Panama
ma. 5.12.
12:00
ma. 12.12.
12:00
Sjåførens alder:

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Panama

Nedenfor er de mest populære hotellene i Panama

Leiebiler i Panama

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Panama, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hertz har flere utleiesteder i Panama enn noe annet leiebilselskap. Med 13 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Hvis du ennå ikke har valgt hvilken by i Panama du skal reise til, bør du vurdere Panama City, som er den mest populære destinasjonen i landet. Her har Hertz 6 utleiesteder rundt omkring i området.

Loven i Panama krever at du kjører på Panama side. Hvis denne loven ikke følges, kan dette resultere i trafikkbøter og ulykker.

Ifølge data fra 2019 er Panama nr. 45 i verden hva gjelder veikvalitet. Landet har en veikvalitetsscore på 4,6 av 7, der 7 er høyest mulige score. Husk at også faktorer som værforhold og veiarbeid kan påvirke veiforholdene under oppholdet ditt.

Promillegrensen i bil i Panama er 0,00‰. Regioner og byer i Panama kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Husk at det er strengere straffer for de som drikker og kjører i alkoholpåvirket tilstand som er under aldersgrensen. I Panama må du være minst 18 år gammel for å drikke.

En SUV er den mest populære leiebilen for de som reiser til Panama. Ifølge dataene våre foretrekker 27 % av brukerne våre en SUV fremfor alle andre biler. Dette kan skyldes aktivitene de har planlagt samt værforholdene i byen de skal være i. Hvis du skal leie en SUV i Panama, kan du forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 134 kr per dag.

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 11,25 kr per liter for bensin i Panama. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Ifølge dataene våre er bensinprisene i Panama verken blant de dyreste eller billigste på verdensbasis. Algerie har for øyeblikket den billigste bensinprisen, og denne ligger på 3,26 kr per liter, mens Hong Kong har den dyreste, med en prislapp på 29,10 kr per liter. Husk at bensinpriser endres regelmessig, og de kan derfor også variere under reisen din.


Leiebiler i populære byer i Panama

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Panama

Utforsk flere leiebiler i Mellom-Amerika

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Mellom-Amerika

Start planleggingen av reisen til Panama


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i Panama med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Panama. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Panama med gratis avbestilling.

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Panama medfair fuel policy.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Panama.

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Panama med ubegrenset kjørelengde på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.