Søk etter og finn billige fly til Belize

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

De billigste flyvningene til byer i Belize

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Belize fra Norge
Belize City
Belize City

Nyttig informasjon om flyvningen din til Belize

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Belize

De billigste flyvningene til Belize som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 2 612 kr med British Airways, 3 397 kr med Air Canada og 7 824 kr med KLM.

Det har blitt funnet flybilletter til Belize på momondo helt nede i 8 694 kr per billett nylig. Men, gjennomsnittprisen ligger vanligvis på 28 481 kr, og billetter til 28 481 kr eller under er en god pris på denne strekningen. 84 067 kr er den dyreste billetten vi har sett den siste uken, men du kan unngå å måtte betale dette, avhengig av hvilken flyplass du flyr fra, hvilket flyselskap du velger og hvor langt i forveien du bestiller billetter.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Belize

Finn flyvninger til disse populære byene i Belize fra din nærmeste flyplass.

De beste tingene å se og gjøre i Belize

Det er best å reise til Belize i tørkesesongen mellom november i april for å unngå de store nedbørsmengdene. De beste månedene å besøke landet på er i april og mai. Imidlertid kan du få rimeligere reiser både med tanke på fly og hotell dersom du tåler noen regnbyger og reiser hit i regntiden.

Flyreiser til Belize går som regel fra Oslo/Oslo Lufthavn til Belize City/Philip S. W. Goldson internasjonale lufthavn, og den totale lengden på reisen avhenger av hvor mange mellomlandinger du har og lengden på stoppene. Som regel er rimelige flybilletter til Belize også de flyvningene som tar lengst tid, og hvis du prioriterer billige flybilletter kan den totale reisetiden komme opp i omkring 30 timer hver vei. Dersom flytiden er viktigst for deg, kan du reise hit på omtrent 17 timer hver vei, men prisen er da også betydelig høyere.

Nordmenn trenger ikke visum for turist- og forretningsreiser på mindre enn 30 dager. Dersom du ønsker å oppholde deg her utover 30 dager, kan du søke om visum som gir rett til opphold i 90 dager. Alternativt kan du også reise ut av landet og tilbake inn igjen. Vær imidlertid oppmerksom på at passet må være gyldig i minst seks måneder etter planlagt utreisedato.


Flyvninger til regioner i Belize

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Belize


Populære flydestinasjoner i Mellom-Amerika

Hvis du er interessert i flyvninger til Belize, bør du også vurdere disse populære destinasjonene i Mellom-Amerika

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Belize på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Belize som passer deg.

Alle flysøk til Belize på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Belize.

Prisvarsler for flyreiser til Belize er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Belize

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Belize

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.