Finn billig fly til Belize

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til byer i Belize

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Belize fra Norge
Belize City
Belize City

Nyttig informasjon om flyvningen din til Belize

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Belize
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Belize?

    Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Belize. Den mest populære byen å reise til i Belize er Belize City, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 363 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Belize er San Pedro Town og Cayo Caulker.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Belize?

    Hvis du ønsker å fly til Belize for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som British Airways, United Airlines og Delta som henholdsvis har priser fra 2 340 kr, 6 838 kr og 15 633 kr.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Belize

Finn flyvninger til disse populære byene i Belize fra din nærmeste flyplass.

Belize er et svært vakkert og interessant land som ligger sentralt i Mellom-Amerika med grenser mot Guatemala og Mexico. Her finner du idylliske laguner og hvite sandstrender, men også mangroveskoger og sumper. I sør og i vest ligger Maya-fjellkjeden med tett regnskog, og i den midtre delen av landet finner du lavlandet. Belize er også hjem til verdens nest lengste korallrev som ligger langs den karibiske kysten, som er oppført på UNESCOs liste over bevaringsverdige steder. Landet er derfor et paradis for både dykkere og naturelskere. Dette er også en perfekt feriedestinasjon for de som er interessert i indianerkulturer, og her finner du 600 levninger fra mayakulturen. I tillegg er Belize hjem til en fantastisk uberørt jungel, og i Mountain Pine Lodge finner du et skogdekket naturreservat fylt med ville orkideer, fossefall, tukaner og annen vakker regnskogsflora og -fauna. Dypt inne i dette naturreservatet finner du også Caracol, en stor mayaby med vakre ruiner omgitt av frodig jungel. Videre er det et variert dyreliv her, med både jaguarer, pumaer, tapirer, ozeloter, beltedyr og mer enn 500 ulike fuglearter.

I Belize er sommer og vinter erstattet med regntid og tørketid, og det anbefales å besøke landet i tørketiden mellom november og april. I denne perioden er det varme temperaturer, klar himmel og lett å komme seg til landets toppattraksjoner. Imidlertid må du være forberedt på mange turister, spesielt ved de viktigste severdighetene. Særlig i april og mai er det flott å besøke Belize. Fra juni til midten av november er det mye nedbør og vind, men dersom du vil unngå turistmengdene og ikke har noe imot å pakke en paraply, kan du gjerne besøke landet i september og oktober når det er lavere priser. Da er det større sannsynlighet for å få en billig tur til Belize, men vær forberedt på at noen bedrifter holder stengt i lavsesongen.

Hos momondo kan du raskt og enkelt booke fly til Belize på nett, sammenligne flypriser og reservere ønsket flysete. Du kan også bestille turen med hotell dersom du ønsker det, så er du sikret at alt er ordnet før du ankommer landet. Og best av alt – alt kan gjøres online!

Hvilke flyselskap flyr direkte til Belize

Det er ikke mulig å fly til Belize direkte fra Norge, og som regel får du to eller tre mellomlandinger på veien hit. Flyselskapene som flyr disse ulike strekningene er blant annet British Airways, American Airlines, Delta, Norwegian, Tropic Air og Avianca.

Når er det best å reise til Belize?

Det er best å reise til Belize i tørkesesongen mellom november i april for å unngå de store nedbørsmengdene. De beste månedene å besøke landet på er i april og mai. Imidlertid kan du få rimeligere reiser både med tanke på fly og hotell dersom du tåler noen regnbyger og reiser hit i regntiden.

Hvor lang tid tar det å fly til Belize?

Flyreiser til Belize går som regel fra Oslo/Oslo Lufthavn til Belize City/Philip S. W. Goldson internasjonale lufthavn, og den totale lengden på reisen avhenger av hvor mange mellomlandinger du har og lengden på stoppene. Som regel er rimelige flybilletter til Belize også de flyvningene som tar lengst tid, og hvis du prioriterer billige flybilletter kan den totale reisetiden komme opp i omkring 30 timer hver vei. Dersom flytiden er viktigst for deg, kan du reise hit på omtrent 17 timer hver vei, men prisen er da også betydelig høyere.

Kan man reise til Belize uten pass eller visum?

Nordmenn trenger ikke visum for turist- og forretningsreiser på mindre enn 30 dager. Dersom du ønsker å oppholde deg her utover 30 dager, kan du søke om visum som gir rett til opphold i 90 dager. Alternativt kan du også reise ut av landet og tilbake inn igjen. Vær imidlertid oppmerksom på at passet må være gyldig i minst seks måneder etter planlagt utreisedato.


Start planleggingen av reisen til Belize


Populære flydestinasjoner i Mellom-Amerika

Hvis du er interessert i flyvninger til Belize, bør du også vurdere disse populære destinasjonene i Mellom-Amerika