Hoteller i Oman

Finn tilbud på 533 hoteller i Oman

Oman
29. mar. — 30. mar.2
to. 30.3.
ma. 3.4.

De beste hotellene i Oman

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Oman
Pris
kr199
kr3598
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Oman

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Oman

Pris

377 kr–12 694 kr

BILLIGSTE BY I OMANRuwi80 % billigereHoteller i Ruwi er de billigste i Oman med en gjennomsnittspris på kun 377 kr per natt
DYRESTE BY I OMANZighy Bay85 % dyrereZighy Bay har de dyreste hotellene i Oman med rom med en gjennomsnittspris på 12 694 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I OMANMuskat87 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Muskat enn noen annen by i Oman

Ting å gjøre i Oman


Hoteller i populære byer i Oman

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Oman, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Oman

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Oman
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
85 %forventet prisnedgang
60 %forventet prisøkning

Pris

292 kr–4 880 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
5 416 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
900 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Oman

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Oman

Laveste hotellpris

273 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Grand Millennium Muscat

Hoteller i nærheten av flyplassen

374

Gjennomsnitt antall netter på opphold

10 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Oman funnet siste 7 dager er 273 kr/natten. Denne prisen fås hos Venus Hotel Muscat, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Grand Millennium Muscat, det mest populære 5-stjerners hotellet i Oman(8,2/10 rating - basert på 1 914 anmeldelser).
Det er er 374 hoteller i Oman i nærheten av Muskat Seeb. Aerotel - Airport Transit Hotel med kortest avstand på 0,2 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 10 dager når e bor på i Oman. Gjennomsnittprisen for 10 dager i Oman siste uken er 18 412 kr.

Informasjon om opphold i Oman

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Oman

Oman er et land i Vest-Asia. Det varme og tørre klimaet i dette landet gjør det til et populært turistmål det meste av året. Oman er kjent for eventyr og kulturell turisme, med Muscat, hovedstaden, som den mest populære destinasjonen. Andre populære byer i Oman inkluderer Sohar og Salalah. Overnatting og tilgjengelighet til offentlig transport er viktige faktorer som bidrar til turisme i Omans byer. I Muskat, for eksempel, er offentlig busstransport godt organisert, noe som gjør det enkelt å dra fra ett punkt til et annet. Trafikkreglene er turistvennlige så du kan leie bil og kjøre rundt. Jernbanesystemet tilbyr alternativ transport for turister og lokalbefolkningen i Muskat. Populære hoteller i Oman inkluderer Ramee Guestline Hotel Qurum i Muscat, Al Baleed Resort i Salalah og Crowne Plaza i Sohar. De rene og trygge gatene i Omans byer gjør det enkelt å dra fra ett sted til et annet hvis du vil utforske flere steder.

Oman har flere steder du må oppleve og kulturelle praksiser som fungerer som turistattraksjoner. De mest besøkte stedene i dette landet spenner fra naturlige til menneskeskapte attraksjoner. Muscat, hovedstaden i Oman, er hjem til fort, museer og markeder, blant andre severdigheter. Qasr Al Alam Royal Palace, synlig fra havnen, er et fantastisk sted. Palasset skildrer det arkitektoniske mangfoldet av Omans folk. Dette palasset er vanligvis åpent hele året, men du trenger kanskje offisiell godkjenning for å se det i detalj. Tvillingfortene Al Jalali og Al Mirani er en annen attraksjon som er åpen hele året. Etter at det ble omgjort til et museum, er tvillingfortene hjem til gjenstander samlet fra ulike deler av landet fra forskjellige epoker. Billige hoteller i Oman, som The Majan Guest House, er praktiske hvis du vil få med deg attraksjonene da de er rimelige og du sparer penger.


Bo i disse byene i Oman

Finn gode hotelltilbud i disse populære områdene i Oman

Hoteller i andre regioner i Oman

Finn gode hotelltilbud i disse populære regionene i Oman

Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Oman, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Du kan finne et flott sted å bo i Oman ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Oman