De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Oman

Hoteller i Oman

Finn tilbud på 557 hoteller i Oman

Oman
23. apr. — 24. apr.2
to. 18.4.
ma. 22.4.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Oman

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Oman
Pris
kr406
kr4260
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Oman

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Oman, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Oman

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Oman

Nyttig informasjon om hoteller i Oman

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Oman

Laveste hotellpris

176 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Grand Millennium Muscat

Hoteller i nærheten av flyplassen

479

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Oman funnet siste 7 dager er 176 kr/natten. Denne prisen fås hos Viva Hostel Group Muscat.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Grand Millennium Muscat, det mest populære 5-stjerners hotellet i Oman(8,2/10 rating - basert på 2 632 anmeldelser).
Det er er 479 hoteller i Oman i nærheten av Muskat Seeb. Aerotel - Airport Transit Hotel med kortest avstand på 0,2 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Oman. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Oman siste uken er 7 985 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Oman

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Oman
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
76 %forventet prisnedgang
54 %forventet prisøkning

Pris

437 kr–3 888 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
931 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 567 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Oman

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Oman

Pris

368 kr–622 kr

BILLIGSTE BY I OMANRuwi22 % billigereHoteller i Ruwi er de billigste i Oman med en gjennomsnittspris på kun 368 kr per natt
DYRESTE BY I OMANSohar25 % dyrereSohar har de dyreste hotellene i Oman med rom med en gjennomsnittspris på 622 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I OMANSalalah72 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Salalah enn noen annen by i Oman

Informasjon om opphold i Oman

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Oman

Hvilke byer i Oman er det best å bo i?

Oman er et land i Vest-Asia. Det varme og tørre klimaet i dette landet gjør det til et populært turistmål det meste av året. Oman er kjent for eventyr og kulturell turisme, med Muscat, hovedstaden, som den mest populære destinasjonen. Andre populære byer i Oman inkluderer Sohar og Salalah. Overnatting og tilgjengelighet til offentlig transport er viktige faktorer som bidrar til turisme i Omans byer. I Muskat, for eksempel, er offentlig busstransport godt organisert, noe som gjør det enkelt å dra fra ett punkt til et annet. Trafikkreglene er turistvennlige så du kan leie bil og kjøre rundt. Jernbanesystemet tilbyr alternativ transport for turister og lokalbefolkningen i Muskat. Populære hoteller i Oman inkluderer Ramee Guestline Hotel Qurum i Muscat, Al Baleed Resort i Salalah og Crowne Plaza i Sohar. De rene og trygge gatene i Omans byer gjør det enkelt å dra fra ett sted til et annet hvis du vil utforske flere steder.

Hva er de beste tingene å gjøre i Oman?

Oman har flere steder du må oppleve og kulturelle praksiser som fungerer som turistattraksjoner. De mest besøkte stedene i dette landet spenner fra naturlige til menneskeskapte attraksjoner. Muscat, hovedstaden i Oman, er hjem til fort, museer og markeder, blant andre severdigheter. Qasr Al Alam Royal Palace, synlig fra havnen, er et fantastisk sted. Palasset skildrer det arkitektoniske mangfoldet av Omans folk. Dette palasset er vanligvis åpent hele året, men du trenger kanskje offisiell godkjenning for å se det i detalj. Tvillingfortene Al Jalali og Al Mirani er en annen attraksjon som er åpen hele året. Etter at det ble omgjort til et museum, er tvillingfortene hjem til gjenstander samlet fra ulike deler av landet fra forskjellige epoker. Billige hoteller i Oman, som The Majan Guest House, er praktiske hvis du vil få med deg attraksjonene da de er rimelige og du sparer penger.

Hvilke byer i Oman har det beste utelivet?

Hvis du ønsker å nyte et fantastisk uteliv i Midtøsten, er Oman et flott reisemål. Landets byer huser både spennende klubber og barer. Disse inkluderer Whisper's Bar, en innendørs bar i Salalah med levende musikk og danseforestillinger. Flere nattklubber og barer ligger i Muscat, noe som gjør det til et ideelt reisemål for festglade. Matelskere har sjansen til å nyte den varierte omanske matscenen. Restauranter som Bait Al Luban tilbyr gode lokale retter som artesia og mashuai. Du bør se nærmere på utelivsmulighetene før du bestiller hotell i Oman. Noen hoteller, for eksempel Muskat Hills, er beleilig plassert i byen, noe som gjør det enkelt å utforske utelivet.

Hvilke byer i Oman har mest historie og kunst?

Oman er et land rikt på historisk og kunstnerisk arv, og du finner ting å se i alle byer. Muscat er hjem til Muscat Gate Museum, som inneholder utstillinger om Omans historie fra neolittiske tider til i dag. Gate Museum er åpent for besøkende gjennom hele året, men det registrerer et høyere antall besøk i ferier. Besøkende på museet må betale et inngangsgebyr til lokale myndigheter. Som utlending må du kanskje betale en litt høyere inngangsavgift enn lokalbefolkningen. I Muscat finner du også Bait Muzna Gallery, det første kunstgalleriet i Oman, som gir en plattform for omanske kunstnere til å vise frem sine kunstverk. Dette galleriet er også åpent hele året. Besøkende får imidlertid kun komme inn på dagtid og må betale et inngangsgebyr. Kunstnere som har utstillinger i galleriet har gratis inngang. Hoteller i Muscat, som Grand Millennium, tilbyr guidede turer til historiske steder hvis gjestene ber om det.

Når er det billigst å besøke Oman?

Med en prislapp på kun 522 kr per natt i gjennomsnitt, er august den billigste måneden for hotellovernattinger i Oman. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Oman er juli.

Hvor i Oman velger de fleste å overnatte?

Brukerne våre har en tendens til å besøke Muskat oftere enn noen annen by når de reiser til Oman.

Hvilken by i Oman har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Oman, kommer det ikke som noen overraskelse at Nizwa har de dyreste hotellrommene med en pris på 583 kr per natt – 13 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Oman har de billigste hotellrommene?

Muskat tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Oman, med en prislapp på kun 137 kr – en pris som er 50 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Oman.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Oman fra hoteller?

Fra og med april 2024, er det 1 851 tilbydere å velge mellom fra Oman hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Oman fra hoteller sist?

Priser for Oman fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Oman gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Oman, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Oman?

Du kan finne et flott sted å bo i Oman ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Oman på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
to. 18.4.
ma. 22.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Oman

Populære byer i Oman
Viser hoteller i byer i samme land