De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Israel

Hoteller i Israel

Finn tilbud på 1 500 hoteller i Israel

Israel
4. Jun — 5. Jun2
Thu 30.5.
Mon 3.6.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Israel

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Israel
Pris
kr850
kr7048
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Israel

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Israel, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Israel

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Israel

Nyttig informasjon om hoteller i Israel

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Israel

Laveste hotellpris

273 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

St. George Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

4598

Gjennomsnitt antall netter på opphold

6 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Israel funnet siste 7 dager er 273 kr/natten. Denne prisen fås hos Selina Tel Aviv Beach, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos St. George Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Israel(8/10 rating - basert på 381 anmeldelser).
Det er er 4 598 hoteller i Israel i nærheten av Tel Aviv Ben Gurion Intl. Sarin room med kortest avstand på 2,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 6 dager når e bor på i Israel. Gjennomsnittprisen for 6 dager i Israel siste uken er 7 923 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Israel

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Israel
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
80 %forventet prisnedgang
59 %forventet prisøkning

Pris

263 kr–3 193 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
213 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 186 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Israel

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Israel

Pris

926 kr–2 043 kr

BILLIGSTE BY I ISRAELHaifa35 % billigereHoteller i Haifa er de billigste i Israel med en gjennomsnittspris på kun 926 kr per natt
DYRESTE BY I ISRAELBat Yam31 % dyrereBat Yam har de dyreste hotellene i Israel med rom med en gjennomsnittspris på 2 043 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I ISRAELTel Aviv78 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Tel Aviv enn noen annen by i Israel

Informasjon om opphold i Israel

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Israel

Hvilke byer i Israel bør du besøke?

Hoteller i Israel er en elegant og gjestfri base for besøket ditt. Når du skal til Israel, må du selvsagt besøke fascinerende Jerusalem. Byen med alle de vakre bygningene, all historien og alle konfliktene. Jerusalem er sentral i verdenshistorien og i religionshistorien, og et opphold på Crowne Plaza eller Leonarda Plaza hotell er nærmest obligatorisk for en turist som reiser til Israel. Også Tel Aviv er en fin by å besøke og her kan du velge mellom de litt dyrere hotellene som herskapelige Hilton Tel Aviv eller det litt rimeligere Crowne Plaza Tel Aviv. Tar du en titt på oversikten vår over prisene og hvor de billige hotellene ligger, så er det i gjennomsnitt ikke i Jerusalem eller Tel Aviv de befinner seg, men heller i byer som i Haifa og Eilat. Også Netanya kan være et sted der du finner rimelige overnattinger. Herzliya ligger på topp i både pris og popularitet, men du kan være heldig å finne et billig hotell i Israel i utvalget her også.

Hvilke attraksjoner er populære i Israel?

Av alle ting så er selve Klagemuren i Jerusalem en populær attraksjon. Dette er en mur som har sterke røtter i religion, og jødene ser på denne muren som det eneste som er igjen av tempelet som en gang stod her, og derfor er dette et sted med guddommelig tilstedeværelse for jøder, og et viktig bønnested sammen med tempelplassen. Også muslimene ser på muren som hellig, siden det var hit Muhammads nattlige reise til Jerusalem gikk. De kaller muren for El-Buraq-muren og stedet for «gråtestedet». Via dolorosa i det muslimske kvarteret ble i 1996 åpnet for turister som ønsker å besøke stedet. Men Israel er så mye mer enn religiøse steder, men også et land med flott natur, mye kultur, flotte byer og et populært sted er selvsagt Dødehavet.

Hvilke byer i Israel har det beste nattelivet?

Tel Aviv er en av de byene der strand- og natteliv går hånd i hånd i Israel. Her kan du spise fristende fiskeretter på lekre Milgo Milbar, uformell falafel med hummus på Hummus Abu Dhabi eller smake forskjellige retter og drikkevarer på Carmel Market med et Bitecard for hånden. Utelivet i Tel Aviv er legendarisk og noe av det som byen faktisk er kjent for. Her kan du slappe av med et glass vin til jazz eller soul, nyte en cocktail på en takterrasse eller danse på en Coyote Ugly-bar. Flere utesteder kan også skilte med besøk fra DJ-er i verdensklassen. Du kan finne billige hoteller i Israel i Tel Aviv også.

Hvilke byer i Israel har mest historie og kunst?

Du skal ikke gå langt inn i verdenshistorien eller religionshistorien før du møter Israel og Jerusalem. Hele landet er så spekket med historie at du nesten føler at du kjenner stedet selv om det er første gangen du kommer dit. Det er selvsagt både et pluss og et minus ved det, men det er nå du har sjansen til å oppleve landet selv. Her kan du besøke mosaikkveggen ved Shalom Tower, se maleriene til en pioner innen kunst, Reuven Rubin, oppleve glassmaleriene til Marc Chagall i Hadassah-synagogen i Jerusalem og se skulpturene til Ze’ev Ben Zwi.

Når er det billigst å besøke Israel?

Hvis du ønsker å spare noen kroner på hotellrommet ditt i Israel, bør du vurdere å besøke landet i November som er den billigste måneden med priser helt nede i 213 kr per natt. Unngå å bestille hotellrom i Desember hvis du ønsker et godt tilbud – dette er nemlig den dyreste måneden.

Hvor i Israel velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i Israel, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke Tel Aviv oftere enn andre byer.

Hvor mye koster et luksushotell i Israel?

I gjennomsnitt koster et luksushotellrom i Israel 1 204 kr per natt, noe som er 11 % høyere enn landets gjennomsnittspris på 1 073 kr per natt.

Hvilken by i Israel har de dyreste hotellrommene?

Tiberias er den dyreste byen for hotellovernattinger i Israel. Prisen per natt ligger på 1 363 kr og er 23 % høyere enn gjennomsnittet for byene i Israel.

Hvilken by i Israel har de billigste hotellrommene?

Hvis du ser etter den beste prisen for turen din til Israel, bør du vurdere å bo i Tiberias. Ifølge dataene våre er Tiberias den billigste byen å overnatte i ved reiser til Israel, med en gjennomsnittspris på 312 kr per natt, som er 70 % lavere enn gjennomsnittet for landet.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Israel fra hoteller?

Fra og med mai 2024, er det 11 091 tilbydere å velge mellom fra Israel hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Israel fra hoteller sist?

Priser for Israel fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Israel gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Israel hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Israel?

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Israel. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Israel på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Thu 30.5.
Mon 3.6.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Israel