Finn billige fly til Erbil

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Erbil (EBL)
fre.. 22.1.
fre.. 29.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Erbil

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Erbil fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Erbil?

Ettersom det stadig er billige flybilletter til Erbil å finne på momondo, kan du enkelt reise til den fjerde største byen i Irak, 80 kilometer nordøst for Mosul. Dersom du har lyst til å oppleve en spennende storby i vekst bør du fly til Erbil. Her kan du oppleve historie uten masseturisme. Når du flyr til Erbil bør du tenke på at sommermånedene kan være svært varme med gjennomsnittstemperaturer på rundt 30 grader og enkelte dager oppimot 50 grader. Det er derfor mulig å finne billige flybilletter på momondo til Erbil i august, men også i november, som kan være en mer behagelig måned. Sammenlign priser på momondo og slå til på billige flybilletter til Erbil, hvor du kan oppleve citadellet, som står på UNESCOs verdensarvliste. Her finner man spor av bosetninger fra 5000 år før Kristus.

Hvilken flyvning til Erbil er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Erbil, lå på 765 kr/per person fra Ankara, noe som er 83 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Erbil. Du kan finne den billigste prisen til Erbil fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Erbil?

Den billigste måneden å fly til Erbil fra Norge på, er oktober. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 4 212 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. November er også et godt alternativ når du skal reise til Erbil med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 4 288 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Erbil?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Erbil på, er 35 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 4 778 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 3 293 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Erbil?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Erbil på, er søndag. Reisende som velger å reise til Erbil på en søndag kan ofte finne billetter for så lite som 5 200 kr. På den annen side er lørdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 5 437 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Erbil?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Erbil fra Norge er kl. 12:00. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 4 767 kr når de så etter fly med avgang kl. 12:00. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise om morgenen ettersom de ofte koster ca. 5 609 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Erbil?

De som skal fly til Erbil kan potensielt finne bedre priser for Suleimania Sulaimaniyah Intl flyplass (137 km fra sentrum i Erbil), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Erbil?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Suleimania Sulaimaniyah Intl flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Erbil, med en gjennomsnittspris på 4 447 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Flotte tilbud på flyreiser til Erbil Intl

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Erbil Intl som nylig ble funnet av brukere på momondo
Austrian Airlines
10. jun.
7t 20m
Oslo Gardermoen
7t 20m
1 stopp
10:00
Erbil Intl
14. jul.
12:00
Erbil Intl
7t 55m
1 stopp
19:55
Oslo Gardermoen
4 076 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
27. jun.
7t 20m
Oslo Gardermoen
7t 20m
1 stopp
10:00
Erbil Intl
6. aug.
12:00
Erbil Intl
7t 55m
1 stopp
19:55
Oslo Gardermoen
5 114 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
28. feb.
10t 05m
Oslo Gardermoen
10t 05m
1 stopp
18:40
Erbil Intl
14. mar.
00:40
Erbil Intl
9t 00m
1 stopp
10:40
Oslo Gardermoen
3 905 kr
Finn lignende
Pegasus Airlines
28. feb.
10t 05m
Oslo Gardermoen
10t 05m
1 stopp
18:40
Erbil Intl
13. mar.
23:05
Erbil Intl
10t 35m
1 stopp
10:40
Oslo Gardermoen
3 293 kr
Finn lignende
Pegasus Airlines
16. jun.
10t 00m
Oslo Gardermoen
10t 00m
1 stopp
20:25
Erbil Intl
12. aug.
22:35
Erbil Intl
12t 00m
1 stopp
10:35
Oslo Gardermoen
4 765 kr
Finn lignende
Pegasus Airlines
27. jun.
10t 00m
Oslo Gardermoen
10t 00m
1 stopp
20:40
Erbil Intl
5. aug.
22:35
Erbil Intl
12t 00m
1 stopp
10:35
Oslo Gardermoen
5 156 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Erbil Intl

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Erbil, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
27. jun.
10t 00m
Oslo Gardermoen
10t 00m
1 stopp
20:40
Erbil Intl
2 527 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. jun.
17t 40m
Oslo Gardermoen
17t 40m
3 stopp
20:40
Erbil Intl
3 208 kr
Finn lignende
Pegasus Airlines
27. jun.
20t 35m
Oslo Gardermoen
20t 35m
2 stopp
07:15
Erbil Intl
3 174 kr
Finn lignende


Hvilke flyselskaper flyr til Erbil?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Erbil

På litt over syv timer kan du fly til Erbil i Irak. Austrian Airlines og Turkish Airlines er blant flyselskapene som har billige flybilletter til Erbil fra Oslo, og med ett stopp kan du fly til Erbil på henholdsvis 7 timer og 15 minutter og 7 timer og 40 minutter. Fra Bergen og Trondheim kan du fly til Erbil med to stopp med SAS på 9 timer og 35 minutter. Husk å sjekke om det tilkommer ekstra beløp for å booke flysete på forhånd, samt å sjekke inn bagasje når du sammenligner priser for billige flybilletter til Erbil på momondo.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Erbil, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Erbil internasjonale lufthavn (EBL) ligger ca. 8 kilometer fra sentrum. Det er mulig å ta buss eller dele taxi, men biltransport er det vanligste og enkleste. Du har flere valg når det kommer til taxi. Hello Taxi er et velkjent drosjeselskap med engelskspråklige sjåfører. En tur fra flyplassen til sentrum tar ca. 15 minutter og koster ca. NOK 130. Du kan betale i lokal valuta eller i amerikanske dollar. De selvstendige gate-taxiene forhandler du pris med på forhånd, eller du kan betale på slutten av turen uten å ha forhandlet pris. PNK Taxi er en taxitjeneste for kvinner som kjøres av kvinnelige sjåfører. Taxiene har en startpris på 3000 irakiske dinar (IQD) og deretter IQD 1000 per kilometer, noe som tilsvarer ca. NOK 25 i startavgift og så NOK 7,5 per kilometer. Du kan også leie bil og kjøre selv, men vær oppmerksom på at kjørestilen kan være litt tøffere enn i Norge.


Hvordan kommer man seg rundt i Erbil?

Du kan gå mellom mange av de ulike serverdighetene i sentrum. Flere av severdighetene er veldig store i seg selv, som for eksempel bymuren Citadellet og flere av parkområdene. Muligens vil du spare bena etter å ha gått mye rundt i byen, og da er det biltransport som gjelder. Fra flere hoteller tilbys det private sjåfører som gjerne viser deg rundt i området.

Taxi er det vanligste fremkomstmiddelet for besøkende. Du kan for eksempel benytte Hello Taxi, hvor en 15 minutters tur koster om lag NOK 130. Du kan også ta såkalte selvstendige gate-taxier. Her kan du forhandle pris, men forvent å betale ca. NOK 22–45 for en tur gjennom sentrum på ca. 15–25 minutter. Dersom man skal videre fra Erbil til eksempelvis Tyrkia, finnes det busser som går til både Dyiarbakir og Istanbul. Kvinner kan benytte PNK Taxi med kvinnelige sjåfører, eller du kan leie bil for å komme deg rundt på egenhånd.


Kan man reise til Erbil uten pass eller visum?

For å kunne reise til Erbil fra Norge må norske statsborgere ha visum. Man kan søke om visum i forkant av reisen fra ambassaden til Irak som ligger i Oslo. Irakiske myndigheter anser at norske statsborgere med irakisk opprinnelse er irakiske borgere. Dersom man reiser til provinsen Erbil (eller Suleimania og Dohuk) i den kurdiske regionen av Nord-Irak, så kan det være mulig å få visum når man ankommer. Man bør være oppmerksom på at dette visumet ikke anerkjennes av de sentrale myndighetene i Bagdad. Dette visumet kan derfor ikke benyttes for reiser til øvrige steder av Irak. Du kan finne mer informasjon om hvilke regler som gjelder angående pass og visum når du flyr til Erbil på nettsidene til Irak sin ambassade i Oslo.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Erbil?

Når du flyr til Erbil bør du se det 8000 år gamle citadellet. Nyt også det rolige området med fontener ved bymuren. Besøk markedet som kalles Bazaar, og beundre arkitekturen ved å se en av de flotte moskeene eller byens parlament.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna vil kanskje sette pris på å besøke Erbil Civilisation Museum for litt historie, eller se på alt det spennende markedsbodene har å tilby på Bazaar. Dra gjerne på piknik i Sami Abdulrahman Park, hvor mange kurdere tilbringer de solrike ettermiddagene. Kjøp med dere mat fra markedet eller en av gatebodene og ta med til parken. Det pleier å være populært for både store og små.

Hvor bør jeg shoppe?

Du kan shoppe på kjøpesentrene Majidi Mall eller Family Mall. Billige flybilletter til Erbil gjør at du med god samvittighet kan ta turen til shoppingsentrene som byr på et rikt utvalg av klær, sko, kosmetikk og restauranter. Du kan også ta en tur på Bazaar med alle sine markedsboder for klær, sko, samt frukt, grønnsaker og krydder.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Har du funnet billige flybilletter til Erbil på momondo, bør du ikke la sjansen gå fra deg til å se de ulike områdene i byen. Besøk den gigantiske parken Sami Abdulrahman med sine vakre planter og blomster. I den gamle delen av Erbil finner du det historiske sentrum av byen, med citadellet, Bazaar og museum. I den sørlige delen av byen ligger Minaret Park og Shanidar Park. I den nordvestre delen finner du flere hoteller og restauranter, og i den nordøstre delen ligger shoppingsentrene.


Finn fly til andre byer i Irak

Erbil har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse