Finn billige fly til Erbil

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Erbil

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Erbil fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Erbil

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Erbil

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Erbil (EBL)

Vanligvis er flyvninger til Erbil fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Erbil Intl, som i gjennomsnitt koster 4 944 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ERBIL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Erbil koster i gjennomsnitt kun 4 363 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ERBIL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli14 % dyrereDet koster ca. 5 632 kr for flyvninger til Erbil fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ERBIL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember343 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Erbil fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Erbil?

Ettersom det stadig er billige flybilletter til Erbil å finne på momondo, kan du enkelt reise til den fjerde største byen i Irak, 80 kilometer nordøst for Mosul. Dersom du har lyst til å oppleve en spennende storby i vekst bør du fly til Erbil. Her kan du oppleve historie uten masseturisme. Når du flyr til Erbil bør du tenke på at sommermånedene kan være svært varme med gjennomsnittstemperaturer på rundt 30 grader og enkelte dager oppimot 50 grader. Det er derfor mulig å finne billige flybilletter på momondo til Erbil i august, men også i november, som kan være en mer behagelig måned. Sammenlign priser på momondo og slå til på billige flybilletter til Erbil, hvor du kan oppleve citadellet, som står på UNESCOs verdensarvliste. Her finner man spor av bosetninger fra 5000 år før Kristus.

 • Hvilken flyvning til Erbil er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Erbil, lå på 909 kr/per person fra Ankara, noe som er 81 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Erbil. Du kan finne den billigste prisen til Erbil fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Erbil?

  I gjennomsnitt er oktober den billigste måneden å fly til Erbil fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 4 363 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Erbil i løpet av oktober, kan du også fly billig i November. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 4 442 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Erbil?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 35 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Erbil. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 4 949 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Erbil utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Erbil for 3 376 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Erbil?

  Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Erbil er på søndag med priser helt nede i 5 399 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en lørdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 5 634 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Erbil.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Erbil?

  På ettermiddagen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Erbil, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 4 929 kr. Å fly til Erbil på ettermiddagen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly kl. 12:00 når prisene i gjennomsnitt ligger på 5 597 kr. Flyvninger til Erbil fra Norge kl. 12:00 er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Erbil?

  De som skal fly til Erbil kan potensielt finne bedre priser for Suleimania Sulaimaniyah Intl flyplass (137 km fra sentrum i Erbil), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Erbil?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Suleimania Sulaimaniyah Intl flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Erbil, med en gjennomsnittspris på 4 744 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Erbil

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Erbil som nylig ble funnet av brukere på momondo
Pegasus Airlines
22. okt.
OSL10:15Oslo Gardermoen
9t 10m
2 stopp
EBL19:25Erbil Intl
29. okt.
EBL00:10Erbil Intl
10t 25m
1 stopp
OSL10:35Oslo Gardermoen
3 376 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. okt.
OSL05:10Oslo Gardermoen
14t 15m
3 stopp
EBL19:25Erbil Intl
29. okt.
EBL00:10Erbil Intl
10t 25m
1 stopp
OSL10:35Oslo Gardermoen
3 455 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
16. aug.
OSL07:50Oslo Gardermoen
14t 55m
1 stopp
EBL22:45Erbil Intl
29. aug.
EBL21:55Erbil Intl
9t 30m
1 stopp
OSL07:25Oslo Gardermoen
4 601 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
15. nov.
OSL09:55Oslo Gardermoen
23t 05m
1 stopp
EBL09:00Erbil Intl
18. nov.
EBL12:00Erbil Intl
23t 10m
1 stopp
OSL11:10Oslo Gardermoen
4 636 kr
Finn lignende
Qatar Airways
4. okt.
OSL11:45Oslo Gardermoen
10t 35m
1 stopp
EBL22:20Erbil Intl
25. okt.
EBL00:20Erbil Intl
10t 20m
1 stopp
OSL10:40Oslo Gardermoen
4 848 kr
Finn lignende
Pegasus Airlines
22. okt.
OSL10:15Oslo Gardermoen
9t 10m
2 stopp
EBL19:25Erbil Intl
28. okt.
EBL22:40Erbil Intl
11t 55m
1 stopp
OSL10:35Oslo Gardermoen
3 393 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Erbil

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Erbil, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Pegasus Airlines
Flere flyselskaper
24. aug.
BGO16:30Bergen Flesland
18t 35m
2 stopp
EBL11:05Erbil Intl
2 001 kr
Finn lignende
Pegasus Airlines
3. sep.
OSL10:15Oslo Gardermoen
9t 10m
1 stopp
EBL19:25Erbil Intl
3 305 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. nov.
BGO05:10Bergen Flesland
13t 30m
2 stopp
EBL18:40Erbil Intl
2 204 kr
Finn lignende

Flyplasser nære Erbil

Under finner du alle flyplassene i Erbil sammen med avstanden til sentrum

Erbil internasjonale lufthavn (EBL) ligger ca. 8 kilometer fra sentrum. Det er mulig å ta buss eller dele taxi, men biltransport er det vanligste og enkleste. Du har flere valg når det kommer til taxi. Hello Taxi er et velkjent drosjeselskap med engelskspråklige sjåfører. En tur fra flyplassen til sentrum tar ca. 15 minutter og koster ca. NOK 130. Du kan betale i lokal valuta eller i amerikanske dollar. De selvstendige gate-taxiene forhandler du pris med på forhånd, eller du kan betale på slutten av turen uten å ha forhandlet pris. PNK Taxi er en taxitjeneste for kvinner som kjøres av kvinnelige sjåfører. Taxiene har en startpris på 3000 irakiske dinar (IQD) og deretter IQD 1000 per kilometer, noe som tilsvarer ca. NOK 25 i startavgift og så NOK 7,5 per kilometer. Du kan også leie bil og kjøre selv, men vær oppmerksom på at kjørestilen kan være litt tøffere enn i Norge.


Populære flybilletter til Erbil

Finn dine flybilletter til Erbil med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Erbil
Raskeste flytid9t 10m
Billigst pris3 376 kr
Flyvninger fra Bergen til Erbil
Raskeste flytid12t 45m
Billigst pris5 059 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Erbil?

Du kan gå mellom mange av de ulike serverdighetene i sentrum. Flere av severdighetene er veldig store i seg selv, som for eksempel bymuren Citadellet og flere av parkområdene. Muligens vil du spare bena etter å ha gått mye rundt i byen, og da er det biltransport som gjelder. Fra flere hoteller tilbys det private sjåfører som gjerne viser deg rundt i området.

Taxi er det vanligste fremkomstmiddelet for besøkende. Du kan for eksempel benytte Hello Taxi, hvor en 15 minutters tur koster om lag NOK 130. Du kan også ta såkalte selvstendige gate-taxier. Her kan du forhandle pris, men forvent å betale ca. NOK 22–45 for en tur gjennom sentrum på ca. 15–25 minutter. Dersom man skal videre fra Erbil til eksempelvis Tyrkia, finnes det busser som går til både Dyiarbakir og Istanbul. Kvinner kan benytte PNK Taxi med kvinnelige sjåfører, eller du kan leie bil for å komme deg rundt på egenhånd.


Kan man reise til Erbil uten pass eller visum?

For å kunne reise til Erbil fra Norge må norske statsborgere ha visum. Man kan søke om visum i forkant av reisen fra ambassaden til Irak som ligger i Oslo. Irakiske myndigheter anser at norske statsborgere med irakisk opprinnelse er irakiske borgere. Dersom man reiser til provinsen Erbil (eller Suleimania og Dohuk) i den kurdiske regionen av Nord-Irak, så kan det være mulig å få visum når man ankommer. Man bør være oppmerksom på at dette visumet ikke anerkjennes av de sentrale myndighetene i Bagdad. Dette visumet kan derfor ikke benyttes for reiser til øvrige steder av Irak. Du kan finne mer informasjon om hvilke regler som gjelder angående pass og visum når du flyr til Erbil på nettsidene til Irak sin ambassade i Oslo.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Erbil?

Når du flyr til Erbil bør du se det 8000 år gamle citadellet. Nyt også det rolige området med fontener ved bymuren. Besøk markedet som kalles Bazaar, og beundre arkitekturen ved å se en av de flotte moskeene eller byens parlament.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna vil kanskje sette pris på å besøke Erbil Civilisation Museum for litt historie, eller se på alt det spennende markedsbodene har å tilby på Bazaar. Dra gjerne på piknik i Sami Abdulrahman Park, hvor mange kurdere tilbringer de solrike ettermiddagene. Kjøp med dere mat fra markedet eller en av gatebodene og ta med til parken. Det pleier å være populært for både store og små.

Hvor bør jeg shoppe?

Du kan shoppe på kjøpesentrene Majidi Mall eller Family Mall. Billige flybilletter til Erbil gjør at du med god samvittighet kan ta turen til shoppingsentrene som byr på et rikt utvalg av klær, sko, kosmetikk og restauranter. Du kan også ta en tur på Bazaar med alle sine markedsboder for klær, sko, samt frukt, grønnsaker og krydder.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Har du funnet billige flybilletter til Erbil på momondo, bør du ikke la sjansen gå fra deg til å se de ulike områdene i byen. Besøk den gigantiske parken Sami Abdulrahman med sine vakre planter og blomster. I den gamle delen av Erbil finner du det historiske sentrum av byen, med citadellet, Bazaar og museum. I den sørlige delen av byen ligger Minaret Park og Shanidar Park. I den nordvestre delen finner du flere hoteller og restauranter, og i den nordøstre delen ligger shoppingsentrene.


Finn fly til andre byer i Irak

Erbil har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?