Finn billige flyvninger til Erbil fra 1 798 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
fr. 15.12.
fr. 22.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Erbil

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Erbil

Beste pris på enveisbillett

1 798 kr

Beste pris på tur/retur-billett

4 402 kr

Raskeste flytid

9t 55m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Erbil fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 798 kr (Oslo Gardermoen til Erbil Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Erbil fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 402 kr (Oslo Gardermoen til Erbil Intl).
Den kjappeste flyvningen til Erbil fra Norge tar 9t 55m (Oslo Gardermoen til Erbil Intl).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Erbil, deriblant Lufthansa og Pegasus Airlines.

Erbil flyinnsikt og trender

Se innsikt for Erbil-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Erbil?

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Erbil fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 5 371 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Erbil i løpet av November, kan du også fly billig i februar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 5 829 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Erbil?

Hvor lang tid tar det å fly til Erbil?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Erbil (Erbil Intl), kan du regne med en flytid på henholdsvis 14t 15m og 9t 55m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Erbil?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 31 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Erbil. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 7 207 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Erbil

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Erbil fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Erbil

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Erbil

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Erbil (EBL)

Vanligvis er flyvninger til Erbil fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Erbil Intl, som i gjennomsnitt koster 7 207 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ERBIL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember26 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Erbil koster i gjennomsnitt kun 5 371 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ERBIL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli34 % dyrereDet koster ca. 9 686 kr for flyvninger til Erbil fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ERBIL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni551 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Erbil fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Erbil

Ettersom det stadig er billige flybilletter til Erbil å finne på momondo, kan du enkelt reise til den fjerde største byen i Irak, 80 kilometer nordøst for Mosul. Dersom du har lyst til å oppleve en spennende storby i vekst bør du fly til Erbil. Her kan du oppleve historie uten masseturisme. Når du flyr til Erbil bør du tenke på at sommermånedene kan være svært varme med gjennomsnittstemperaturer på rundt 30 grader og enkelte dager oppimot 50 grader. Det er derfor mulig å finne billige flybilletter på momondo til Erbil i august, men også i november, som kan være en mer behagelig måned. Sammenlign priser på momondo og slå til på billige flybilletter til Erbil, hvor du kan oppleve citadellet, som står på UNESCOs verdensarvliste. Her finner man spor av bosetninger fra 5000 år før Kristus.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Erbil?

De som skal fly til Erbil kan potensielt finne bedre priser for Kirkuk flyplass (86 km fra sentrum i Erbil), eller Suleimania Sulaimaniyah Intl flyplass (137 km fra sentrum i Erbil), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Erbil Intl flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Erbil Intl flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Erbil Intl flyplass fra flyvninger?

Fra og med desember 2023, er det 10 tilbydere å velge mellom fra Erbil Intl flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Erbil Intl flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger. Varighet på flyreise, tidsplaner og mellomlandinger er blant faktorene som kan påvirke aldersgrensene. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Erbil Intl flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Erbil Intl flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Erbil Intl flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Vanligvis bør du ha flere dokumenter tilgjengelig, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter den planlagte ankomsten til Erbil Intl flyplass. Det er alltid tilrådelig å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Erbil

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Erbil som nylig ble funnet av brukere på momondo
Pegasus Airlines
8. jan.
OSL13:25Oslo Gardermoen
10t 10m
1 stopp
EBL01:35Erbil Intl
14. jan.
EBL03:10Erbil Intl
11t 25m
1 stopp
OSL12:35Oslo Gardermoen
4 402 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. jan.
OSL13:25Oslo Gardermoen
10t 10m
1 stopp
EBL01:35Erbil Intl
9. feb.
EBL05:05Erbil Intl
9t 20m
1 stopp
OSL12:25Oslo Gardermoen
4 456 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. jan.
OSL13:25Oslo Gardermoen
10t 10m
1 stopp
EBL01:35Erbil Intl
14. jan.
EBL03:10Erbil Intl
11t 35m
2 stopp
OSL12:45Oslo Gardermoen
4 685 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. jan.
OSL13:25Oslo Gardermoen
10t 10m
1 stopp
EBL01:35Erbil Intl
15. jan.
EBL11:15Erbil Intl
22t 45m
2 stopp
OSL08:00Oslo Gardermoen
4 739 kr
Finn lignende
Pegasus Airlines
17. jan.
OSL13:25Oslo Gardermoen
10t 10m
1 stopp
EBL01:35Erbil Intl
3. feb.
EBL03:25Erbil Intl
11t 10m
1 stopp
OSL12:35Oslo Gardermoen
4 826 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
28. des.
OSL09:30Oslo Gardermoen
14t 05m
1 stopp
EBL01:35Erbil Intl
27. jan.
EBL03:25Erbil Intl
31t 30m
3 stopp
OSL08:55Oslo Gardermoen
4 957 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Erbil

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Erbil, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
19. jan.
OSL13:35Oslo Gardermoen
10t 00m
1 stopp
EBL01:35Erbil Intl
1 798 kr
Finn lignende
Pegasus Airlines
30. des.
OSL13:25Oslo Gardermoen
11t 25m
1 stopp
EBL02:50Erbil Intl
1 809 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. jan.
OSL21:40Oslo Gardermoen
25t 55m
3 stopp
EBL01:35Erbil Intl
1 830 kr
Finn lignende

Slik kommer du deg rundt omkring i Erbil

Du kan gå mellom mange av de ulike serverdighetene i sentrum. Flere av severdighetene er veldig store i seg selv, som for eksempel bymuren Citadellet og flere av parkområdene. Muligens vil du spare bena etter å ha gått mye rundt i byen, og da er det biltransport som gjelder. Fra flere hoteller tilbys det private sjåfører som gjerne viser deg rundt i området.

Taxi er det vanligste fremkomstmiddelet for besøkende. Du kan for eksempel benytte Hello Taxi, hvor en 15 minutters tur koster om lag NOK 130. Du kan også ta såkalte selvstendige gate-taxier. Her kan du forhandle pris, men forvent å betale ca. NOK 22–45 for en tur gjennom sentrum på ca. 15–25 minutter. Dersom man skal videre fra Erbil til eksempelvis Tyrkia, finnes det busser som går til både Dyiarbakir og Istanbul. Kvinner kan benytte PNK Taxi med kvinnelige sjåfører, eller du kan leie bil for å komme deg rundt på egenhånd.


Visumkrav for Erbil

For å kunne reise til Erbil fra Norge må norske statsborgere ha visum. Man kan søke om visum i forkant av reisen fra ambassaden til Irak som ligger i Oslo. Irakiske myndigheter anser at norske statsborgere med irakisk opprinnelse er irakiske borgere. Dersom man reiser til provinsen Erbil (eller Suleimania og Dohuk) i den kurdiske regionen av Nord-Irak, så kan det være mulig å få visum når man ankommer. Man bør være oppmerksom på at dette visumet ikke anerkjennes av de sentrale myndighetene i Bagdad. Dette visumet kan derfor ikke benyttes for reiser til øvrige steder av Irak. Du kan finne mer informasjon om hvilke regler som gjelder angående pass og visum når du flyr til Erbil på nettsidene til Irak sin ambassade i Oslo.


De beste tingene å se og gjøre i Erbil

Hva bør jeg oppleve i Erbil?

Når du flyr til Erbil bør du se det 8000 år gamle citadellet. Nyt også det rolige området med fontener ved bymuren. Besøk markedet som kalles Bazaar, og beundre arkitekturen ved å se en av de flotte moskeene eller byens parlament.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna vil kanskje sette pris på å besøke Erbil Civilisation Museum for litt historie, eller se på alt det spennende markedsbodene har å tilby på Bazaar. Dra gjerne på piknik i Sami Abdulrahman Park, hvor mange kurdere tilbringer de solrike ettermiddagene. Kjøp med dere mat fra markedet eller en av gatebodene og ta med til parken. Det pleier å være populært for både store og små.

Hvor bør jeg shoppe?

Du kan shoppe på kjøpesentrene Majidi Mall eller Family Mall. Billige flybilletter til Erbil gjør at du med god samvittighet kan ta turen til shoppingsentrene som byr på et rikt utvalg av klær, sko, kosmetikk og restauranter. Du kan også ta en tur på Bazaar med alle sine markedsboder for klær, sko, samt frukt, grønnsaker og krydder.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Har du funnet billige flybilletter til Erbil på momondo, bør du ikke la sjansen gå fra deg til å se de ulike områdene i byen. Besøk den gigantiske parken Sami Abdulrahman med sine vakre planter og blomster. I den gamle delen av Erbil finner du det historiske sentrum av byen, med citadellet, Bazaar og museum. I den sørlige delen av byen ligger Minaret Park og Shanidar Park. I den nordvestre delen finner du flere hoteller og restauranter, og i den nordøstre delen ligger shoppingsentrene.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Erbil?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Erbil.

Kan jeg finne flyreiser til Erbil med fleksible bestillingsregler på momondo?

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Erbil som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Erbil?

Når alle potensielle Erbil flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Erbil akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Erbil nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Erbil og gi deg beskjed når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Erbil på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.