Finn billige fly til Erbil

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Erbil

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Erbil fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Erbil

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Erbil

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Erbil (EBL)

Vanligvis er flyvninger til Erbil fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Erbil Intl, som i gjennomsnitt koster 4 691 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ERBIL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Erbil koster i gjennomsnitt kun 4 140 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ERBIL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli14 % dyrereDet koster ca. 5 344 kr for flyvninger til Erbil fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ERBIL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember343 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Erbil fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Erbil?

Ettersom det stadig er billige flybilletter til Erbil å finne på momondo, kan du enkelt reise til den fjerde største byen i Irak, 80 kilometer nordøst for Mosul. Dersom du har lyst til å oppleve en spennende storby i vekst bør du fly til Erbil. Her kan du oppleve historie uten masseturisme. Når du flyr til Erbil bør du tenke på at sommermånedene kan være svært varme med gjennomsnittstemperaturer på rundt 30 grader og enkelte dager oppimot 50 grader. Det er derfor mulig å finne billige flybilletter på momondo til Erbil i august, men også i november, som kan være en mer behagelig måned. Sammenlign priser på momondo og slå til på billige flybilletter til Erbil, hvor du kan oppleve citadellet, som står på UNESCOs verdensarvliste. Her finner man spor av bosetninger fra 5000 år før Kristus.

 • Hvilken flyvning til Erbil er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Erbil, lå på 863 kr/per person fra Ankara, noe som er 81 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Erbil. Du kan finne den billigste prisen til Erbil fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Erbil?

  I gjennomsnitt er oktober den billigste måneden å fly til Erbil fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 4 140 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Erbil i løpet av oktober, kan du også fly billig i November. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 4 190 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Erbil?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 35 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Erbil. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 4 691 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Erbil utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Erbil for 2 977 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Erbil?

  De som skal fly til Erbil kan potensielt finne bedre priser for Suleimania Sulaimaniyah Intl flyplass (137 km fra sentrum i Erbil), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Erbil?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Suleimania Sulaimaniyah Intl flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Erbil, med en gjennomsnittspris på 4 501 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Erbil

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Erbil som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
3. des.
OSL17:05Oslo Gardermoen
24t 45m
3 stopp
EBL17:50Erbil Intl
9. des.
EBL23:25Erbil Intl
10t 05m
1 stopp
OSL09:30Oslo Gardermoen
2 977 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. des.
OSL03:05Oslo Gardermoen
14t 45m
3 stopp
EBL17:50Erbil Intl
10. des.
EBL20:50Erbil Intl
21t 10m
3 stopp
OSL18:00Oslo Gardermoen
3 237 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. mar.
OSL02:30Oslo Gardermoen
15t 20m
3 stopp
EBL17:50Erbil Intl
25. mar.
EBL21:50Erbil Intl
21t 10m
3 stopp
OSL19:00Oslo Gardermoen
3 287 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. des.
OSL03:50Oslo Gardermoen
14t 00m
3 stopp
EBL17:50Erbil Intl
13. des.
EBL20:50Erbil Intl
21t 45m
3 stopp
OSL18:35Oslo Gardermoen
3 437 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. nov.
OSL17:25Oslo Gardermoen
26t 15m
3 stopp
EBL19:40Erbil Intl
10. nov.
EBL00:40Erbil Intl
33t 25m
3 stopp
OSL10:05Oslo Gardermoen
3 513 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. nov.
OSL04:30Oslo Gardermoen
15t 10m
2 stopp
EBL19:40Erbil Intl
10. nov.
EBL00:40Erbil Intl
17t 20m
3 stopp
OSL18:00Oslo Gardermoen
3 546 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Erbil

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Erbil, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Turkish Airlines
Flere flyselskaper
2. nov.
OSL09:30Oslo Gardermoen
34t 10m
3 stopp
EBL19:40Erbil Intl
3 036 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
2. nov.
OSL13:30Oslo Gardermoen
8t 40m
1 stopp
EBL22:10Erbil Intl
5 997 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. nov.
OSL03:00Oslo Gardermoen
16t 40m
2 stopp
EBL19:40Erbil Intl
4 081 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Erbil?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Erbil
 • Hvilke flyselskaper flyr til Erbil?

  Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Erbil from Norge are Pegasus Airlines, Turkish Airlines, Qatar Airways and Austrian Airlines. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Erbil

Under finner du alle flyplassene i Erbil sammen med avstanden til sentrum

Erbil internasjonale lufthavn (EBL) ligger ca. 8 kilometer fra sentrum. Det er mulig å ta buss eller dele taxi, men biltransport er det vanligste og enkleste. Du har flere valg når det kommer til taxi. Hello Taxi er et velkjent drosjeselskap med engelskspråklige sjåfører. En tur fra flyplassen til sentrum tar ca. 15 minutter og koster ca. NOK 130. Du kan betale i lokal valuta eller i amerikanske dollar. De selvstendige gate-taxiene forhandler du pris med på forhånd, eller du kan betale på slutten av turen uten å ha forhandlet pris. PNK Taxi er en taxitjeneste for kvinner som kjøres av kvinnelige sjåfører. Taxiene har en startpris på 3000 irakiske dinar (IQD) og deretter IQD 1000 per kilometer, noe som tilsvarer ca. NOK 25 i startavgift og så NOK 7,5 per kilometer. Du kan også leie bil og kjøre selv, men vær oppmerksom på at kjørestilen kan være litt tøffere enn i Norge.


Populære flybilletter til Erbil

Finn dine flybilletter til Erbil med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Erbil
Raskeste flytid22t 30m
Billigst pris3 764 kr
Flyvninger fra Bergen til Erbil
Raskeste flytid25t 55m
Billigst pris4 926 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Erbil

Du kan gå mellom mange av de ulike serverdighetene i sentrum. Flere av severdighetene er veldig store i seg selv, som for eksempel bymuren Citadellet og flere av parkområdene. Muligens vil du spare bena etter å ha gått mye rundt i byen, og da er det biltransport som gjelder. Fra flere hoteller tilbys det private sjåfører som gjerne viser deg rundt i området.

Taxi er det vanligste fremkomstmiddelet for besøkende. Du kan for eksempel benytte Hello Taxi, hvor en 15 minutters tur koster om lag NOK 130. Du kan også ta såkalte selvstendige gate-taxier. Her kan du forhandle pris, men forvent å betale ca. NOK 22–45 for en tur gjennom sentrum på ca. 15–25 minutter. Dersom man skal videre fra Erbil til eksempelvis Tyrkia, finnes det busser som går til både Dyiarbakir og Istanbul. Kvinner kan benytte PNK Taxi med kvinnelige sjåfører, eller du kan leie bil for å komme deg rundt på egenhånd.


Visumkrav for Erbil

For å kunne reise til Erbil fra Norge må norske statsborgere ha visum. Man kan søke om visum i forkant av reisen fra ambassaden til Irak som ligger i Oslo. Irakiske myndigheter anser at norske statsborgere med irakisk opprinnelse er irakiske borgere. Dersom man reiser til provinsen Erbil (eller Suleimania og Dohuk) i den kurdiske regionen av Nord-Irak, så kan det være mulig å få visum når man ankommer. Man bør være oppmerksom på at dette visumet ikke anerkjennes av de sentrale myndighetene i Bagdad. Dette visumet kan derfor ikke benyttes for reiser til øvrige steder av Irak. Du kan finne mer informasjon om hvilke regler som gjelder angående pass og visum når du flyr til Erbil på nettsidene til Irak sin ambassade i Oslo.


De beste tingene å se og gjøre i Erbil

Hva bør jeg oppleve i Erbil?

Når du flyr til Erbil bør du se det 8000 år gamle citadellet. Nyt også det rolige området med fontener ved bymuren. Besøk markedet som kalles Bazaar, og beundre arkitekturen ved å se en av de flotte moskeene eller byens parlament.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna vil kanskje sette pris på å besøke Erbil Civilisation Museum for litt historie, eller se på alt det spennende markedsbodene har å tilby på Bazaar. Dra gjerne på piknik i Sami Abdulrahman Park, hvor mange kurdere tilbringer de solrike ettermiddagene. Kjøp med dere mat fra markedet eller en av gatebodene og ta med til parken. Det pleier å være populært for både store og små.

Hvor bør jeg shoppe?

Du kan shoppe på kjøpesentrene Majidi Mall eller Family Mall. Billige flybilletter til Erbil gjør at du med god samvittighet kan ta turen til shoppingsentrene som byr på et rikt utvalg av klær, sko, kosmetikk og restauranter. Du kan også ta en tur på Bazaar med alle sine markedsboder for klær, sko, samt frukt, grønnsaker og krydder.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Har du funnet billige flybilletter til Erbil på momondo, bør du ikke la sjansen gå fra deg til å se de ulike områdene i byen. Besøk den gigantiske parken Sami Abdulrahman med sine vakre planter og blomster. I den gamle delen av Erbil finner du det historiske sentrum av byen, med citadellet, Bazaar og museum. I den sørlige delen av byen ligger Minaret Park og Shanidar Park. I den nordvestre delen finner du flere hoteller og restauranter, og i den nordøstre delen ligger shoppingsentrene.


Finn fly til andre byer i Irak

Erbil har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?